Konkelimonke
22-01-07, 12:27
Ja, då var eg slengt meg på lavkarbo!!!
Men det er ein del småting eg kanskje håpte de kan hjelpa meg med...
1. Kan eg eta Gräddost? Det er 0karb i 100g (eg tel 1 karb)...
2. Kva med Creme Fraishe?
3. Helst ekte rømme enn lettrømme?
4. Vanleg kokt skinke... Det er jo sukker i den...?
5. Alt krydder må vera utan sukker, ikkje sant? Så tacokrydder og dip er ikkje lenger lov...? *sukk*
6. Baconsvor? Slik "snop" veit du... Det kan eg eta som snæks om kvelden? (telja ein karb per pose på 45g kanskje...)
Eg har Atkins sine bøker, men eg syns ikkje den er tilrettelagd for det norske utvalet... kanskje berre meg, men! Hehe! Og så har eg bestilt Ketolyseboka, samt noko vitaminer og mineraler. Men fram til den boka kjem, må eg ta ting på gefühlen... Hehe!
Vel, eg kjem innom viss det er meir eg lurer på!
Klem frå nybegynnaren Konkelimonke
Men det er ein del småting eg kanskje håpte de kan hjelpa meg med...
1. Kan eg eta Gräddost? Det er 0karb i 100g (eg tel 1 karb)...
2. Kva med Creme Fraishe?
3. Helst ekte rømme enn lettrømme?
4. Vanleg kokt skinke... Det er jo sukker i den...?
5. Alt krydder må vera utan sukker, ikkje sant? Så tacokrydder og dip er ikkje lenger lov...? *sukk*
6. Baconsvor? Slik "snop" veit du... Det kan eg eta som snæks om kvelden? (telja ein karb per pose på 45g kanskje...)
Eg har Atkins sine bøker, men eg syns ikkje den er tilrettelagd for det norske utvalet... kanskje berre meg, men! Hehe! Og så har eg bestilt Ketolyseboka, samt noko vitaminer og mineraler. Men fram til den boka kjem, må eg ta ting på gefühlen... Hehe!
Vel, eg kjem innom viss det er meir eg lurer på!
Klem frå nybegynnaren Konkelimonke