Televimsen
29-03-07, 22:09
Hei igjen
Hm.. Hvordan er det med Speltmel? Muligheten for å spise Speltbrød
Fint/grovt??
Finner ikke noe informasjon.. hverken for eller mot dette..
Noen som har avklarende svar på dette?
:cool:
Speltmel er som annet mel desverre. Om enn sunnere enn hvete.
Jeg ser du går på Atkins, hvilken fase er du i?
Televimsen
29-03-07, 22:20
Oki den er grei..
Jeg er akkurat ferdig med induskjon..
fremdeles rykende fersk, når det gjelder dette med slanking..
Men begynner å bli lei kylling.. og savner faktisk brød og MELK..
Er hekta på tanken av MELK
Du skal over i fase to og vedvarende vekttap da. :)
Har du sett denne (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4338)?
Eller, egentlig alle de tre klistrede trådene øverst i vedvarende vekttapforumet (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=10)?
Televimsen
30-03-07, 07:47
Hey... Disse sidene hadde jeg ikke sett før..
Disse kommer til å bli nyttige... Takker
Hei :)
Jeg har prøvd meg på spelt fullkornspasta (m.erter/ertemel(?)), i steden for vanlig pasta...
Litt vel mye fiber i etter min smak, men, det kan nok brukes i pastasalater o.l.
Og i lavkarbobrød.
Photobscura
18-04-07, 15:55
Hei :)
Jeg har prøvd meg på spelt fullkornspasta (m.erter/ertemel(?)), i steden for vanlig pasta...
Litt vel mye fiber i etter min smak, men, det kan nok brukes i pastasalater o.l.
Og i lavkarbobrød.
Men ikke i vedvarende dessverre :hylgrine: