Sånn for å forberede kroppen på mer enn 15 gram karber om dagen, eller er det helt unødvendig? Jeg er ferdig på keolysekuren neste torsdag, og vil fra da av ikke leve LAVkarbo, men være mer bevisst på hvor mye karbohydrater jeg egentlig putter i meg - altså - mindre mengder ris, potet og pasta - mer grønnsaker, frukt og grovt brød. Og selvsagt mindre godterier =)
Har det noen hensikt å trappe opp, eller har det ingenting å si? Vil jeg legge på meg igjen garantert om ikke jeg følger streng lavkarbo?
Takknemlig for svar =)
Du bør øke sakte på karbene inntil du finner det nivået hvor du hverken legger på deg eller fortsetter å ta av.
Øk med 5 eller 10 karber i uka og se hva din grense er. Om du går tilbake til det kostholdet du hadde tidligere vil du legge på deg... for ikke å snakke om at karbesjuken kommer tilbake!
Sånn for å forberede kroppen på mer enn 15 gram karber om dagen, eller er det helt unødvendig? Jeg er ferdig på keolysekuren neste torsdag, og vil fra da av ikke leve LAVkarbo, men være mer bevisst på hvor mye karbohydrater jeg egentlig putter i meg - altså - mindre mengder ris, potet og pasta - mer grønnsaker, frukt og grovt brød. Og selvsagt mindre godterier =)
Har det noen hensikt å trappe opp, eller har det ingenting å si? Vil jeg legge på meg igjen garantert om ikke jeg følger streng lavkarbo?
Takknemlig for svar =)
Holder du deg under 150 (cirka)gram karber, er det visstnok enda lavkarbo. Og likevel rom for endel "vanlig" mat...;)