View Full Version : Oppskrift på en god sjokoladekake?


touran
29-05-07, 13:27
har sååå lyst på brownies!!!

3 barn i nord
29-05-07, 13:32
fedons franske e nydelig!!!!!!!!11

touran
29-05-07, 13:42
fedons franske e nydelig!!!!!!!!11
hvor mye karber er det i den da?

mam
29-05-07, 20:14
Altfor mye for ketolysekuren! :mad:

Nei, gå inn på oppskriftforumet og se. Den med minst karbo er vel en av ostekake-variantene. Nille har regnet ut eksakt hvor mye karbo det blir pr kakestykke på denne: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=5640
Næringsinnhold i hele kaka er:

Total: 3127 Fat:291 2619 83% Sat:10 90 3% Poly:59 531 17% Mono:41 369 12%Carbs:60 160 5% Fiber:20 0 0%Protein:90 360 11%Alcohol:0 0 0%

Kalorier: 3127
Fett: 291 gram (83 %)
Netto karber: 40 (5 %)
Protein: 90 gram (11 %)

Om man deler den i 12 deler blir det pr. stykke:

Total: 261 Fat:24 218 83% Sat:1 8 3% Poly:5 44 17% Mono:3 31 12%Carbs:5 13 5% Fiber:2 0 0%Protein:8 30 11%Alcohol:0 0 0%


Kalorier: 261
Fett: 24 gram (83 %)
Netto karber: 3 (5 %)
Protein: 8 gram (11 %)Altså bare 3 g karbo pr stykke. Jeg har spist en del av slike ostekaker ja...:rolleyes:

mam
29-05-07, 20:16
Fedons franske er totalt 300 g karbohydrater for kake med glasur. Sukk.
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=8823&highlight=franske

Dolly
29-05-07, 21:16
Gul kremkake med sukrin har nesten ikke karber
det skal jeg lage iallefall

touran
29-05-07, 21:56
Gul kremkake med sukrin har nesten ikke karber
det skal jeg lage iallefall
Har du oppskrift på den, vennen?

Distrea
29-05-07, 22:07
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=7856&highlight=brownie

Har ikke prøvd denne selv, men syns den ser god ut... så gleder meg til en dag jeg kan unne meg noe slikt:p
Fortell hvordan det går hvis du prøver deg på en sjokokake da :)

Smula
01-06-07, 15:12
Fedons franske er totalt 300 g karbohydrater for kake med glasur. Sukk.
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=8823&highlight=franske

Ja, det var mye, synes jeg.
*stryker den av lista*

Det er det som er litt forvirrende med oppskriftsforumet - alt passer ikke til alle, dessverre.:nedfor:

3 barn i nord
03-06-07, 20:40
æ bruka sokkerfri kokesjokolade og splenda isteden før fruktose, blir ikkje så mange karb då.. huska ikkje i farta kor lite. men såfremst man ikkje et heile kaka på en dag så.....

3 barn i nord
03-06-07, 20:42
ja også bytta æ ut vaniljesokker med vaniljeessens!

Trixie
04-06-07, 09:44
ja også bytta æ ut vaniljesokker med vaniljeessens!
*hi, hi* Herlig trykkleif! :p :D
Trixie :D

Smula
04-06-07, 13:35
Har du vaniljesokker på deg, er du vel ikke plaget med tåfis, tenker jeg.

:D

3 barn i nord
04-06-07, 22:46
dialækt uttrøkk!!!!!!!!!! sokker,ikkje sukker som d vel så pent heite

Smula
05-06-07, 10:23
Ok, hva har du på beina da, hvis du bruker sokker i baksten?

Eh... ok, digresjon. :rolleyes: