View Full Version : Alt det andre i maten


annemo
29-05-07, 14:56
hm lurer på en ting ,
har sjønt at en må ha proteiner fett , men hvor mye , ?
føler det blir så feil å ha fløte i eggerøra. pleier å ha vann,
hvordan vet en at en får nok av det andre, at kroppen ikke går på sparebluss?

Gerd
29-05-07, 14:58
hm lurer på en ting ,
har sjønt at en må ha proteiner fett , men hvor mye , ?
føler det blir så feil å ha fløte i eggerøra. pleier å ha vann,
hvordan vet en at en får nok av det andre, at kroppen ikke går på sparebluss?

Hvilken filosofi følger du? :)

annemo
29-05-07, 15:06
ketosekuren

annemo
29-05-07, 15:07
ketosekuren
ketolyse kuren tror jeg det blir, tror den ligg mer for meg,

Gerd
29-05-07, 15:12
Oki.. :)

Jeg har gått på den siden februar og anbefaler den virkelig.:D
Det er karber vi teller først og fremst. Jeg har ikke tatt høyde for hverken fett eller proteiner. Har jeg laga en kyllingmiddag, så har det blitt en kyllingfilet(stekt i smør) blomkål/brokkoli(stekt i smør) og sjampinjongsausen fra ketolyseboka. Da vet jeg at jeg får i meg nok grønnsaker, fett og blir mett.

Har du ketolyseboka? Viss ikke anbefaler jeg deg virkelig å kjøpe den. Jeg bruker den flittig.

I begynnelsen er det litt motstidende å bruke masse smør og fett, men det vil gå seg til. :)

Summer
29-05-07, 15:13
Da foreslår jeg at du enten går på biblioteket eller bokhandelen og låner boka til Torkil Andersen, og leser den. I ketolysekuren skal du vel ha 15 g karbohydrater. Er det mye du skal ned? (Hvis det ikke er så mye, så vil jeg ikke anbefale deg å bruke ketogen kost.)

annemo
29-05-07, 15:15
takk for kjape svar, mannen skal innom bokhandleren på veg hjem å kjøpe boka viss de har.
håper håper:)