View Full Version : Splenda


Nannah
24-07-07, 21:13
Jeg har aldrig helt skjønt det med att alle bruker Splenda! Er det ikke fryktelig masse karber i det da? Eller er det meg som totalt missforstår?

Maxxx
24-07-07, 21:43
Nå er ikke jeg Splendaekspert, men hvis jeg har forstått det riktig trenger du 1/10 så store mengder Splenda som sukker for samme søtningseffekt.
En spiseskje Splenda veier nesten ingenting, så menden karbo blir også liten.

Nannah
24-07-07, 21:51
Men smaker det bedre enn forex Natren?...og hvordan er det å bake med?

Nille
24-07-07, 21:53
Splenda og Natreen er hipp som happ. Du må prøvesmake og finne ut hva du liker best !
De fungerer likt m.h.t baking. Dvs. begge gir kun søtmak, har ikke de samme egenskaper som sukker ellers.

Nannah
24-07-07, 21:58
Finnes det noe som har det?...har du prøvd stevia?...spør og graver litt jeg:p