View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter
Sider :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
- Grønnsaker med volum (ikke brokkoli/blomkål) (3 replies)
- Avokadoolje (1 replies)
- Majones - hvilken olje? (3 replies)
- Brød som smaker godt (0 replies)
- Freekeh (ristet, grønn hvete) - 0 karbohydrater?? (2 replies)
- Brød fra bakeri (3 replies)
- Holde vekta (2 replies)
- Alternativ til mel og bakepulver (3 replies)
- Beregning av næringsinnhold i oppskrifter (4 replies)
- Noen som har en god brødoppskrift i tråd med noen rare kriterier jeg har? (8 replies)
- Finnes avocado/ sellerifries i frysedisken? (10 replies)
- Alkohol i oppskrifter (4 replies)
- Marsipan (1 replies)
- Chiafrø (2 replies)
- Hjelp! Finner ikke igjen oppskriften! (2 replies)
- Frityrgryte (2 replies)
- Doble ingrediensene (4 replies)
- Tagatesse (4 replies)
- Kjøttkaker blir til kjøttsuppe (9 replies)
- Forvirra veggelus; lavkarbo på sykehus (10 replies)
- Lavkarbo mat med minimalt kjøtt (11 replies)
- Oppskrift på tacokrydder med hot paprika-smak? (3 replies)
- Smør-rike kjeks (5 replies)
- Jordbær sorbet? (1 replies)
- Proteinrundstykker (2 replies)
- Tommelfingerregel (5 replies)
- Kaffekvern som kan lage mandelsmør (0 replies)
- Grønnsakslei (3 replies)
- Brokkoli (2 replies)
- Grillbursdag (3 replies)
- Leter etter en oppskrift med kylling/bacon i form. (0 replies)
- Jusing eller smoothie (10 replies)
- Kokosmel og sesammel? (3 replies)
- Schär glutenfrie wraps - kan de brukes på lavkarbo? (2 replies)
- Rødløkskompott (9 replies)
- Oppbevaring av ferske (importerte) grønnsaker (6 replies)
- Pizzabunn i pizzaovn (Pizza Dragon)? (2 replies)
- Sikre nok fett (4 replies)
- Erstatning for kålrabistappe? (13 replies)
- Walden farms (1 replies)
- Proteinbrød fra "Nærbakst" (10 replies)
- Mama lupes tortilla- hvor kan man få kjøpt disse?? (3 replies)
- Når pleier hodekålen å komme i butikk igjen? (1 replies)
- Karbonadedeig med hull i vakuumpakningen - holdbarhet? (2 replies)
- Lavkarbo med lite/ingen melkeprodukter (7 replies)
- Grønsaksmos? Tips? (7 replies)
- Lerums jordbærsyltetøy utan tilsett sukker (11 replies)
- Quest chips (18 replies)
- Laktosefritt melkepulver (26 replies)
- Shirataki (miracle) Nudler (3 replies)
- Xylitol som søtning? (5 replies)
- Næring i paprika, rå vs. behandlet (2 replies)
- Karbohydrater i løk? (6 replies)
- Kan noen være snill og hjelpe meg med en oppskrift? (3 replies)
- Shake uten melk? (3 replies)
- Bønnepasta-spørsmål (10 replies)
- Hvor mye sukrin + erstattes med sukker? (1 replies)
- Erter på lavkarbo? (3 replies)
- Karboinnhold i syrnede melkeprodukter (7 replies)
- Hvor får jeg kjøpt ingredienser til fransk brød? (1 replies)
- Chiafrø kh-innhold (8 replies)
- Glykemisk indeks på ulike melsorter (1 replies)
- Drikke og mat som hjelper på vond hals? (3 replies)
- Marsipan uten sukrinmelis (15 replies)
- Smørpletter (14 replies)
- Søtpoteter (13 replies)
- Pizzabunn med kokosmel (11 replies)
- Lchf rabarbrapai (0 replies)
- Grønnkål (12 replies)
- Polydekstrose (1 replies)
- Tips om kakeoppskrift som er LCHF og helst melkefri? (3 replies)
- Kjøttdeig - tacokrydder/sauser? (4 replies)
- Ketolysebrød Bakemiks (0 replies)
- Hjemmelaget salsa? (2 replies)
- Erstatning for fiskesaus? (5 replies)
- Sukkerfri kaffesirup (2 replies)
- Andehjerter (11 replies)
- Noen som har en spennede oppskrift på marinade til ribbe? (8 replies)
- Tips til mat på reisefot (3 replies)
- Johannesbrødkjernemel vs zanthan gum (6 replies)
- Oppskrift på blodpudding? (0 replies)
- Søtpotetrester (2 replies)
- Oksesener? (2 replies)
- Beste brødet jeg har smakt - 7.9g/100g Karbo. 28g protein! Trenger oppskrifta! (8 replies)
- Butikkbrød med 8 karber? (7 replies)
- Matmuffins fra Funksjonell Mat - oppskrift? (0 replies)
- Luft i magen av baksttilsetninger (1 replies)
- Blomkål og? (12 replies)
- Løk? (4 replies)
- Søtningsmidler anno 2014 (14 replies)
- Skrelle aubergine? (5 replies)
- Sukrin/Tagatesse vs sukker (0 replies)
- Bytte sukker til sukrin? (4 replies)
- Mandelmel (4 replies)
- Tacolefser (0 replies)
- Over 3 år på lavkarbo - trenger inspirasjon/oppskrifter (4 replies)
- Hvor lenge holder salami seg i romtemperatur? (4 replies)
- Carob powder (2 replies)
- Mat i frityrkokern (3 replies)
- Sjokolade (1 replies)
- Romessens, vaniljeessens.... (2 replies)
- Judasøre og frisk gurkemeje (0 replies)
- Tilbehør til mølje? (10 replies)
- Oppskrifter med hampfrø? (2 replies)
- Hva kan erstatte fløte i pannekaker? Håper på raskt svar (5 replies)
- Kalorier i Eldorado jordbærgelé? (2 replies)
- Angående pannekaker, håper noen orker svare (25 replies)
- Croissant-oppskrift? (8 replies)
- Trenger oppskrift på riskrem - tilpasset ketose (1 replies)
- Pepperkaker? (0 replies)
- Glutenmel? Hva kan jeg bruke dette til? (8 replies)
- Multiallergiker trenger lavkarbokokebok (7 replies)
- Erstatte delfiafett med cocosa? (5 replies)
- Bake julekaker med sukrin (6 replies)
- Taffelost med skinke fra Tine, hvor finnes den? (3 replies)
- Hvite neper (1 replies)
- Hvilke grønnsaker passer i oksehalesuppe? (4 replies)
- Røkelaks og vårløk (7 replies)
- Lompe/lefse som passer til rakfisk (3 replies)
- Lære å like fisk? (15 replies)
- Kjeks (9 replies)
- Hva er næringsinnholdet i rakfisk? (0 replies)
- Johannesbrødkjernemel vs fiberhusk? (5 replies)
- Noen som har prøvd å lage Oopsie roll Cream Puffs? Leter etter oppskrift på norsk (5 replies)
- Omgjøring av oppskrifter med sukker (4 replies)
- Hva er C.F? (2 replies)
- Torsketunger? (1 replies)
- Hva kan jeg egentlig bruke lakrisrotpulver til? (2 replies)
- Skoleboller? (0 replies)
- Easyliving sjokoladekake, trenger tips nå (6 replies)
- Lasagne i varmdisk (3 replies)
- Selges ikke Splenda lenger? (2 replies)
- Baker Hansens karboreduserte brød (0 replies)
- Kaker til barnebursdag (0 replies)
- Sweet chili saus (4 replies)
- Matblod som jevning (3 replies)
- Plommeutfordring (8 replies)
- Lavkarbobakst uten egg og melk? (2 replies)
- Egg i knekkebrød (5 replies)
- Er Camembert, Sagaost og andre blåmuggoster helt ok? (1 replies)
- Hvor får jeg kjøpt mandelmel? (9 replies)
- Fiberhusk (3 replies)
- Lavkarbo pizzabunn ferdigpakke? (6 replies)
- Er anispulver og yaconpulver det samme? (2 replies)
- Almond oil (mandelolje) (1 replies)
- Din beste lørdags-oppskrift! (12 replies)
- Bacon med maltodekstrin (5 replies)
- Fotballfruens "kanelsnurrer"/cinnabuns? (5 replies)
- HJELP! Jeg klarer IKKE å lage god, tykk saus! (11 replies)
- Bakemiks, bakepro og bakeprotein (0 replies)
- Hva er din favoritt lavkarbodessert? (2 replies)
- Godt lavkarbo kjøpebrød? (4 replies)
- Knekkebrød, anbefalinger (9 replies)
- Pavlova-utfordring! (14 replies)
- Hvilket smør og salt er best på lavkarbo? (16 replies)
- Tykne saus med Johannesbrødkjernemel? (22 replies)
- Trenger hjelp. (Spagettisaus) (1 replies)
- Lage denne oppskriften lavkarbo? (Frityrstekt blomkål) (8 replies)
- Peanøtt-mel (2 replies)
- Cheeseballs (11 replies)
- Fiberhusk (1 replies)
- Hvit sjokolade? (2 replies)
- Drikkeyoghurt/biola - noen forslag? (1 replies)
- Hvilket mel ligner mest på hvetemel? (3 replies)
- Pizzabunn uten egg? (1 replies)
- Whey proteinpulver med sjokoladesmak - hvordan bruke dette i lavkarboretter? (2 replies)
- Oppskrift på lavkarbopasta (3 replies)
- Lage "lavkarbobrød" UTEN miksmaster eller foodprosessor? (6 replies)
- Trenger hjelp (2 replies)
- Disse bør vel være ganske lett å gjøre lavkarbovennlige? (3 replies)
- Rabarbra - fryse ned? (2 replies)
- Elsker rabarbra! (16 replies)
- Vafler? (2 replies)
- Brødutfordringen! (24 replies)
- Frokost som gir energi og skjerper konsentrasjonen? (4 replies)
- Atkins pizzabunn (1 replies)
- Kcal i Nannas knekkebrød? (3 replies)
- På farta-mat i sommervarmen (8 replies)
- Matplaner for 17. mai? (23 replies)
- Sara Bernard sjokoladekrem? (9 replies)
- "Sukkerfritt" syltetøy (16 replies)
- Glutenfritt? (5 replies)
- Gresskarkjerner (7 replies)
- Erstatte sukrin? (2 replies)
- Boller med stevia (17 replies)
- Fint brød? (2 replies)
- Avokado? (13 replies)
- Pannekake-hjelp søkes (4 replies)
- Forslag til noe spennende snacksmat? (9 replies)
- Butikker som fører Rysk Yoghurt (Oslo) (4 replies)
- Hva kan man bytte brunt sukker med? (10 replies)
- Sukrin-melis og sesam-mel (13 replies)
- Hvite geitoster (20 replies)
- Noen som kan hjelpe og lage denne oppskriften lavkarbo? (3 replies)
- Ikke akkurat mat eller matoppskrifter ... (8 replies)
- Brød/rundstykker uten egg, gjær, gluten og laktose (5 replies)
- Stangselleri, er det lavkarbo? (4 replies)
- Hva skal jeg erstatte sukker med i kokosbunn? (3 replies)
- Lavkarbopasta i pastamaskin? (3 replies)
- Alpro yoghurt (11 replies)
- Vafler med kokosmel? (14 replies)
- Butter beans lavkarbo? (1 replies)
- Landlords produkter? (2 replies)
- Uten gluten, melk og egg, hjelp? (1 replies)
- Mandelmel (5 replies)
- Pofiber og fiberfin (12 replies)
- Hva/hvor mye er 60 ml splenda? Hjelp! (4 replies)
- Erstatning til potet, pasta og ris? (9 replies)
- Tilbehør-tips? (5 replies)
- Har noen en pannekakeoppskrift uten eggsmak? (2 replies)
- Hvilken flytende stevia? (19 replies)
- Brød ... Igjen ... (21 replies)
- Tagatesse og melkeintoleranse (2 replies)
- Noen som har prøvd easy isen til Hennig Olsen? (63 replies)
- Erstatning for kakaosmør? (1 replies)
- Andefett (4 replies)
- Fyll i hjemmelaget sjokolade? (2 replies)
- Mikro med crisp og grill-funksjon (0 replies)
- Hvilke gojibær og hva brukes de til? (3 replies)
- Trenger råd om eggehviter (3 replies)
- Hva er den beste suppen? (11 replies)
- Når unga elsker pasta (35 replies)
- Lavkarbo kakao? (15 replies)
- En ts. sukker i matlaging (sauser etc.)? (6 replies)
- Cocosasukker eller Steviasukker? (2 replies)
- Brelett? (2 replies)
- Krydder i storpakker? (3 replies)
- Den beste pannekakeoppskrifta? (3 replies)
- Erstatning til mel? Tåler ikke mandelmel (4 replies)
- Melkefri erstatning til creme fraiche, cottage cheese, ost? (3 replies)
- Karboinnhold i knekkebrød? (11 replies)
- Oppskjært løk? (6 replies)
- Grønt uten karbohydrater? (3 replies)
- Hvordan få i seg nok fett med stekt kjøtt? (8 replies)
- Noe godt jeg kan lage av kamskjell? (9 replies)
- Chilisaus med sukrin? (1 replies)
- Kan noen hjelpe meg å våge å smake Cottage Cheese? (14 replies)
- Hjemmelaget kokosnøttsmør, hardt? (2 replies)
- Jacobs utvalgte sauser? (10 replies)
- Lavkarbobrødet mitt er borte (12 replies)
- Flate og svidde osteknekkiser (15 replies)
- Castello Organic Blue (0 replies)
- Sesam-mel (0 replies)
- Kokosmel (6 replies)
- Vitaminer i grønnsaker som blir kokt? (3 replies)
- Ost som kan erstatte parmesan (4 replies)
- Brød fra Rimi, type lavkarbo (28 replies)
- Idun sitt "brød på pose" (0 replies)
- Noen som har prøvd Cocosa-sukker? (4 replies)
- Allergi: mandel, kokos og soya.. (2 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.