View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

  1. Grønnsaker med volum (ikke brokkoli/blomkål) (3 replies)
  2. Avokadoolje (1 replies)
  3. Majones - hvilken olje? (3 replies)
  4. Brød som smaker godt (0 replies)
  5. Freekeh (ristet, grønn hvete) - 0 karbohydrater?? (2 replies)
  6. Brød fra bakeri (3 replies)
  7. Holde vekta (2 replies)
  8. Alternativ til mel og bakepulver (3 replies)
  9. Beregning av næringsinnhold i oppskrifter (4 replies)
  10. Noen som har en god brødoppskrift i tråd med noen rare kriterier jeg har? (8 replies)
  11. Finnes avocado/ sellerifries i frysedisken? (10 replies)
  12. Alkohol i oppskrifter (4 replies)
  13. Marsipan (1 replies)
  14. Chiafrø (2 replies)
  15. Hjelp! Finner ikke igjen oppskriften! (2 replies)
  16. Frityrgryte (2 replies)
  17. Doble ingrediensene (4 replies)
  18. Tagatesse (4 replies)
  19. Kjøttkaker blir til kjøttsuppe (9 replies)
  20. Forvirra veggelus; lavkarbo på sykehus (10 replies)
  21. Lavkarbo mat med minimalt kjøtt (11 replies)
  22. Oppskrift på tacokrydder med hot paprika-smak? (3 replies)
  23. Smør-rike kjeks (5 replies)
  24. Jordbær sorbet? (1 replies)
  25. Proteinrundstykker (2 replies)
  26. Tommelfingerregel (5 replies)
  27. Kaffekvern som kan lage mandelsmør (0 replies)
  28. Grønnsakslei (3 replies)
  29. Brokkoli (2 replies)
  30. Grillbursdag (3 replies)
  31. Leter etter en oppskrift med kylling/bacon i form. (0 replies)
  32. Jusing eller smoothie (10 replies)
  33. Kokosmel og sesammel? (3 replies)
  34. Schär glutenfrie wraps - kan de brukes på lavkarbo? (2 replies)
  35. Rødløkskompott (9 replies)
  36. Oppbevaring av ferske (importerte) grønnsaker (6 replies)
  37. Pizzabunn i pizzaovn (Pizza Dragon)? (2 replies)
  38. Sikre nok fett (4 replies)
  39. Erstatning for kålrabistappe? (13 replies)
  40. Walden farms (1 replies)
  41. Proteinbrød fra "Nærbakst" (10 replies)
  42. Mama lupes tortilla- hvor kan man få kjøpt disse?? (3 replies)
  43. Når pleier hodekålen å komme i butikk igjen? (1 replies)
  44. Karbonadedeig med hull i vakuumpakningen - holdbarhet? (2 replies)
  45. Lavkarbo med lite/ingen melkeprodukter (7 replies)
  46. Grønsaksmos? Tips? (7 replies)
  47. Lerums jordbærsyltetøy utan tilsett sukker (11 replies)
  48. Quest chips (18 replies)
  49. Laktosefritt melkepulver (26 replies)
  50. Shirataki (miracle) Nudler (3 replies)
  51. Xylitol som søtning? (5 replies)
  52. Næring i paprika, rå vs. behandlet (2 replies)
  53. Karbohydrater i løk? (6 replies)
  54. Kan noen være snill og hjelpe meg med en oppskrift? (3 replies)
  55. Shake uten melk? (3 replies)
  56. Bønnepasta-spørsmål (10 replies)
  57. Hvor mye sukrin + erstattes med sukker? (1 replies)
  58. Erter på lavkarbo? (3 replies)
  59. Karboinnhold i syrnede melkeprodukter (7 replies)
  60. Hvor får jeg kjøpt ingredienser til fransk brød? (1 replies)
  61. Chiafrø kh-innhold (8 replies)
  62. Glykemisk indeks på ulike melsorter (1 replies)
  63. Drikke og mat som hjelper på vond hals? (3 replies)
  64. Marsipan uten sukrinmelis (15 replies)
  65. Smørpletter (14 replies)
  66. Søtpoteter (13 replies)
  67. Pizzabunn med kokosmel (11 replies)
  68. Lchf rabarbrapai (0 replies)
  69. Grønnkål (12 replies)
  70. Polydekstrose (1 replies)
  71. Tips om kakeoppskrift som er LCHF og helst melkefri? (3 replies)
  72. Kjøttdeig - tacokrydder/sauser? (4 replies)
  73. Ketolysebrød Bakemiks (0 replies)
  74. Hjemmelaget salsa? (2 replies)
  75. Erstatning for fiskesaus? (5 replies)
  76. Sukkerfri kaffesirup (2 replies)
  77. Andehjerter (11 replies)
  78. Noen som har en spennede oppskrift på marinade til ribbe? (8 replies)
  79. Tips til mat på reisefot (3 replies)
  80. Johannesbrødkjernemel vs zanthan gum (6 replies)
  81. Oppskrift på blodpudding? (0 replies)
  82. Søtpotetrester (2 replies)
  83. Oksesener? (2 replies)
  84. Beste brødet jeg har smakt - 7.9g/100g Karbo. 28g protein! Trenger oppskrifta! (8 replies)
  85. Butikkbrød med 8 karber? (7 replies)
  86. Matmuffins fra Funksjonell Mat - oppskrift? (0 replies)
  87. Luft i magen av baksttilsetninger (1 replies)
  88. Blomkål og? (12 replies)
  89. Løk? (4 replies)
  90. Søtningsmidler anno 2014 (14 replies)
  91. Skrelle aubergine? (5 replies)
  92. Sukrin/Tagatesse vs sukker (0 replies)
  93. Bytte sukker til sukrin? (4 replies)
  94. Mandelmel (4 replies)
  95. Tacolefser (0 replies)
  96. Over 3 år på lavkarbo - trenger inspirasjon/oppskrifter (4 replies)
  97. Hvor lenge holder salami seg i romtemperatur? (4 replies)
  98. Carob powder (2 replies)
  99. Mat i frityrkokern (3 replies)
  100. Sjokolade (1 replies)
  101. Romessens, vaniljeessens.... (2 replies)
  102. Judasøre og frisk gurkemeje (0 replies)
  103. Tilbehør til mølje? (10 replies)
  104. Oppskrifter med hampfrø? (2 replies)
  105. Hva kan erstatte fløte i pannekaker? Håper på raskt svar (5 replies)
  106. Kalorier i Eldorado jordbærgelé? (2 replies)
  107. Angående pannekaker, håper noen orker svare (25 replies)
  108. Croissant-oppskrift? (8 replies)
  109. Trenger oppskrift på riskrem - tilpasset ketose (1 replies)
  110. Pepperkaker? (0 replies)
  111. Glutenmel? Hva kan jeg bruke dette til? (8 replies)
  112. Multiallergiker trenger lavkarbokokebok (7 replies)
  113. Erstatte delfiafett med cocosa? (5 replies)
  114. Bake julekaker med sukrin (6 replies)
  115. Taffelost med skinke fra Tine, hvor finnes den? (3 replies)
  116. Hvite neper (1 replies)
  117. Hvilke grønnsaker passer i oksehalesuppe? (4 replies)
  118. Røkelaks og vårløk (7 replies)
  119. Lompe/lefse som passer til rakfisk (3 replies)
  120. Lære å like fisk? (15 replies)
  121. Kjeks (9 replies)
  122. Hva er næringsinnholdet i rakfisk? (0 replies)
  123. Johannesbrødkjernemel vs fiberhusk? (5 replies)
  124. Noen som har prøvd å lage Oopsie roll Cream Puffs? Leter etter oppskrift på norsk (5 replies)
  125. Omgjøring av oppskrifter med sukker (4 replies)
  126. Hva er C.F? (2 replies)
  127. Torsketunger? (1 replies)
  128. Hva kan jeg egentlig bruke lakrisrotpulver til? (2 replies)
  129. Skoleboller? (0 replies)
  130. Easyliving sjokoladekake, trenger tips nå (6 replies)
  131. Lasagne i varmdisk (3 replies)
  132. Selges ikke Splenda lenger? (2 replies)
  133. Baker Hansens karboreduserte brød (0 replies)
  134. Kaker til barnebursdag (0 replies)
  135. Sweet chili saus (4 replies)
  136. Matblod som jevning (3 replies)
  137. Plommeutfordring (8 replies)
  138. Lavkarbobakst uten egg og melk? (2 replies)
  139. Egg i knekkebrød (5 replies)
  140. Er Camembert, Sagaost og andre blåmuggoster helt ok? (1 replies)
  141. Hvor får jeg kjøpt mandelmel? (9 replies)
  142. Fiberhusk (3 replies)
  143. Lavkarbo pizzabunn ferdigpakke? (6 replies)
  144. Er anispulver og yaconpulver det samme? (2 replies)
  145. Almond oil (mandelolje) (1 replies)
  146. Din beste lørdags-oppskrift! (12 replies)
  147. Bacon med maltodekstrin (5 replies)
  148. Fotballfruens "kanelsnurrer"/cinnabuns? (5 replies)
  149. HJELP! Jeg klarer IKKE å lage god, tykk saus! (11 replies)
  150. Bakemiks, bakepro og bakeprotein (0 replies)
  151. Hva er din favoritt lavkarbodessert? (2 replies)
  152. Godt lavkarbo kjøpebrød? (4 replies)
  153. Knekkebrød, anbefalinger (9 replies)
  154. Pavlova-utfordring! (14 replies)
  155. Hvilket smør og salt er best på lavkarbo? (16 replies)
  156. Tykne saus med Johannesbrødkjernemel? (22 replies)
  157. Trenger hjelp. (Spagettisaus) (1 replies)
  158. Lage denne oppskriften lavkarbo? (Frityrstekt blomkål) (8 replies)
  159. Peanøtt-mel (2 replies)
  160. Cheeseballs (11 replies)
  161. Fiberhusk (1 replies)
  162. Hvit sjokolade? (2 replies)
  163. Drikkeyoghurt/biola - noen forslag? (1 replies)
  164. Hvilket mel ligner mest på hvetemel? (3 replies)
  165. Pizzabunn uten egg? (1 replies)
  166. Whey proteinpulver med sjokoladesmak - hvordan bruke dette i lavkarboretter? (2 replies)
  167. Oppskrift på lavkarbopasta (3 replies)
  168. Lage "lavkarbobrød" UTEN miksmaster eller foodprosessor? (6 replies)
  169. Trenger hjelp (2 replies)
  170. Disse bør vel være ganske lett å gjøre lavkarbovennlige? (3 replies)
  171. Rabarbra - fryse ned? (2 replies)
  172. Elsker rabarbra! (16 replies)
  173. Vafler? (2 replies)
  174. Brødutfordringen! (24 replies)
  175. Frokost som gir energi og skjerper konsentrasjonen? (4 replies)
  176. Atkins pizzabunn (1 replies)
  177. Kcal i Nannas knekkebrød? (3 replies)
  178. På farta-mat i sommervarmen (8 replies)
  179. Matplaner for 17. mai? (23 replies)
  180. Sara Bernard sjokoladekrem? (9 replies)
  181. "Sukkerfritt" syltetøy (16 replies)
  182. Glutenfritt? (5 replies)
  183. Gresskarkjerner (7 replies)
  184. Erstatte sukrin? (2 replies)
  185. Boller med stevia (17 replies)
  186. Fint brød? (2 replies)
  187. Avokado? (13 replies)
  188. Pannekake-hjelp søkes (4 replies)
  189. Forslag til noe spennende snacksmat? (9 replies)
  190. Butikker som fører Rysk Yoghurt (Oslo) (4 replies)
  191. Hva kan man bytte brunt sukker med? (10 replies)
  192. Sukrin-melis og sesam-mel (13 replies)
  193. Hvite geitoster (20 replies)
  194. Noen som kan hjelpe og lage denne oppskriften lavkarbo? (3 replies)
  195. Ikke akkurat mat eller matoppskrifter ... (8 replies)
  196. Brød/rundstykker uten egg, gjær, gluten og laktose (5 replies)
  197. Stangselleri, er det lavkarbo? (4 replies)
  198. Hva skal jeg erstatte sukker med i kokosbunn? (3 replies)
  199. Lavkarbopasta i pastamaskin? (3 replies)
  200. Alpro yoghurt (11 replies)
  201. Vafler med kokosmel? (14 replies)
  202. Butter beans lavkarbo? (1 replies)
  203. Landlords produkter? (2 replies)
  204. Uten gluten, melk og egg, hjelp? (1 replies)
  205. Mandelmel (5 replies)
  206. Pofiber og fiberfin (12 replies)
  207. Hva/hvor mye er 60 ml splenda? Hjelp! (4 replies)
  208. Erstatning til potet, pasta og ris? (9 replies)
  209. Tilbehør-tips? (5 replies)
  210. Har noen en pannekakeoppskrift uten eggsmak? (2 replies)
  211. Hvilken flytende stevia? (19 replies)
  212. Brød ... Igjen ... (21 replies)
  213. Tagatesse og melkeintoleranse (2 replies)
  214. Noen som har prøvd easy isen til Hennig Olsen? (63 replies)
  215. Erstatning for kakaosmør? (1 replies)
  216. Andefett (4 replies)
  217. Fyll i hjemmelaget sjokolade? (2 replies)
  218. Mikro med crisp og grill-funksjon (0 replies)
  219. Hvilke gojibær og hva brukes de til? (3 replies)
  220. Trenger råd om eggehviter (3 replies)
  221. Hva er den beste suppen? (11 replies)
  222. Når unga elsker pasta (35 replies)
  223. Lavkarbo kakao? (15 replies)
  224. En ts. sukker i matlaging (sauser etc.)? (6 replies)
  225. Cocosasukker eller Steviasukker? (2 replies)
  226. Brelett? (2 replies)
  227. Krydder i storpakker? (3 replies)
  228. Den beste pannekakeoppskrifta? (3 replies)
  229. Erstatning til mel? Tåler ikke mandelmel (4 replies)
  230. Melkefri erstatning til creme fraiche, cottage cheese, ost? (3 replies)
  231. Karboinnhold i knekkebrød? (11 replies)
  232. Oppskjært løk? (6 replies)
  233. Grønt uten karbohydrater? (3 replies)
  234. Hvordan få i seg nok fett med stekt kjøtt? (8 replies)
  235. Noe godt jeg kan lage av kamskjell? (9 replies)
  236. Chilisaus med sukrin? (1 replies)
  237. Kan noen hjelpe meg å våge å smake Cottage Cheese? (14 replies)
  238. Hjemmelaget kokosnøttsmør, hardt? (2 replies)
  239. Jacobs utvalgte sauser? (10 replies)
  240. Lavkarbobrødet mitt er borte (12 replies)
  241. Flate og svidde osteknekkiser (15 replies)
  242. Castello Organic Blue (0 replies)
  243. Sesam-mel (0 replies)
  244. Kokosmel (6 replies)
  245. Vitaminer i grønnsaker som blir kokt? (3 replies)
  246. Ost som kan erstatte parmesan (4 replies)
  247. Brød fra Rimi, type lavkarbo (28 replies)
  248. Idun sitt "brød på pose" (0 replies)
  249. Noen som har prøvd Cocosa-sukker? (4 replies)
  250. Allergi: mandel, kokos og soya.. (2 replies)