- Sauser - jevner
- Alternativ til hvetemel
- Snacks?
- Hva istedet for fiberhusk?
- Krydder ...
- Lavkarbobrød hos bakeren?
- Spm om ulike produkter fra Confecta m.m
- Holiday-dip og grønnsaker.
- Noe å tygge /suge på?
- Mel som kan erstatte hvetemel til jevning
- Skinkeost 17 %
- Stekt egg til frokost; hvordan regner man egentlig ut karbohydrater her?
- Sukrin
- Kjeks?
- Oppskrifter med gresskar
- Noen spørsmål fra meg :)
- Vita hjertego's produkter.
- Karber i kylling?
- Paranøtter?
- Ostebrød med gressløk - Hva kan erstatte melet her?
- Ditt beste coleslaw-tips?
- Nøtter
- Grønnsaksmedaljonger. Trenger hjelp.
- Salt?
- Fisk
- Bønner.
- Alpen-bar
- Ingredienser - where to buy?
- Blomkål og Brokkoli Purre?
- Mel-erstatning
- Soyasaus og wasabi og syltet ingefær
- Ketolyse bakemix
- Macademia-olje
- Skoleboller/skolebrød med kokosmel?
- Søtning istedet for sukker i gelè? Går det?
- Jacobs utvalgte juice!
- Farlig å kjøpe rødvin ute ...
- Løksuppe
- Tilbehør til laks? Og hva slags urter?
- Landlord grønnsakgrateng
- Kaker til barnedåp
- Dipp?
- Popcorn?
- Ny tyggis: Extra Professional uten xylitol
- Kan dere hjelpe meg med å bytte ut noen ingredienser?
- 3 Retters middag
- Ang.næringsinnhold i linfrø, noen som vet?
- Ost
- Hildegunns grove brød - oppskrift fra Torkil sin bok
- Soyaflokker
- Hjelp, ang. gelè i Gerds ostekake
- Blåskjell og krabbe
- Jbk
- Hvordan få sausen tykk?
- Endre blomkålpudding/grateng
- Kastanjenøtter
- Rester av ribbekjøtt, hva kan jeg lage?
- Fiberhusk i kjøttkaker
- Grønsaker og dip
- Jeg fant medisterdeig på Ultra Ski
- Dekadence bar? Og et par spm til
- Tilbehør til scampi?
- Candidahjelp
- Oppskriftsveiledning
- Hjelp til å lavkarbisere denne sjokoladekaken ...
- Magerost
- Hvordan smaker sikori?
- Crock pot/Slow cooker
- Hvilke grønnsaker?
- Tyggis, pastiller, drops osv.
- Hjelp ang sjokolade
- Squash
- Grøt?
- Nytt brød, men hvor mye karber?
- Grønne oliven?
- Trenger tips til karbofri frokost på ferie
- Erstatning av hvetemel i suppe
- Ang mais
- Kokosmel Fra URTE[kram]
- Cavalier sjokolade
- Bakeprodukter
- Pizza og Toro pizzafyll
- Cc
- Svinelever
- Johannsebrødkjernemel
- Knekkebrød
- Ost
- Soya lecitin?
- Nakkekoteletter
- Sjokolade?
- Favoritt pizzafyll?
- Ingefær
- Hvilket merke soyaflokker har minst karber?
- Tyrkisk yoghurt - kh-forskjeller
- Hvitløksdressing?
- Mandelekstrakt?
- Buljong
- Cocosa vs. delfia
- Oj, glemte bakepulveret i oopsiene, hva skjer da?
- Smoothie uten egg
- Kan noen hjelpe meg angående lavkarbo-sjokolade?
- Creme fraiche opp i halsen!
- SØT te
- Pannekaker
- Heistad bringerbærgele
- Rettich - gode råd
- For godt til å være sant?
- Heisann! Ny her!
- Mama lupes og pitabrød
- Nybegynner spm
- Kyllingboller fra prior
- Syltetøy
- Fiberhusk vs JBKM
- Cocosolje på tilbud.
- Cocosa fra Nutiva like bra som den "vanlige"?
- And: Tilberedning og tilbehør.
- Hvilken Cocosa bør jeg kjøpe (i Sverige)?
- Agavesirup vs yaconsirup
- Extra mints..
- Lavkarbo brød på bakeri?
- Sukrin = rar bismak?
- Forskjell på kli?
- Axa go green vs. møllerens solsikkefrø
- Hvor mye egg kan man spise?
- Saus til lam
- Polyolen?
- Xtra baconost-coop sin = 0 karber
- Nannah`s knekkebrød
- Larvkarbodiller ...
- Sukker i kokos-flak fra Suma?
- Hva skal jeg servere klubbjentene?
- Oljer?
- Syltetøy
- Karbohydrater i vaniljeessens?
- Kavli ost i micro?
- Burger King
- Meieriprodukter?
- Egg
- Yogi-te
- Taco-krydder?
- Strøsukkererstatning
- Kokosmelk
- Kaker ...
- Brødbaking..soyamel eller -protein?
- Walden Farm - kalorifritt
- Skal kokosnøttmelka være sånn?
- Rekesalat?
- Salatmesteren Sennepssaus
- Påskemat
- Noen med en enkel og god brødoppskrift?
- Johannesbrødkjernemel
- Egg!
- Lavkarbo musli?
- Snart grillsesong, hvilke merker har minst karbo i pølsene?
- Finnes det et lavkarbobrød i butikken?
- Hvorfor slik forskjell? (linfrø)
- Sjalottløk
- Cocosa
- Lavkarbo
- Macadamianøtter med lavt karboinnh.
- Hjemmelaget gelé
- Nybegynnerfeil! Revet ost!
- Sjoklade med lite karbohydrater
- Noen råd? Laget lasagne i dag
- Beregning av karber i brød.
- Nøtter ... Cashew, pistasje, osv.
- Porsjoner?
- Et matvare spørsmål
- Lammelår/lammestek - noen spørsmål
- "Høy" på sukkerfri sjokolade
- Hjelp verdier proteinbrød
- Enkel ketosevennlig is?
- Mat til symøte
- Bake Pro fra Dalblads
- Soyapasta? Fant et par oppskrifter..
- Erstattning av melk også hørt noe rykter om lavkarbolasagne
- Skallet sitter fast på kokte egg
- Kan soyamel erstatte kokosmel?
- Økosjokolade
- Cheddar dip / saus - noen som har oppskrift?
- Erstatning for kruskakli?
- Hvilken baconsnacks liker du best?
- Allergi og mandler
- Tips til frysing av mat
- "Åsså jukser vi litt...."
- Tilbehør til fisk?
- Syltetøy?
- Spørsmål om skinke
- Oppbevaring av Oopsi-rolls
- Brokkoli
- Bakemixoppskriftene.....
- Et spørsmål ang Splenda
- Sauser..
- INFO: tyrkisk yoghurt er feilmerket.
- Tomat
- Skyr
- Atkinsbarer
- Kjempegode lapper!!! Men hvor mange karbo?
- Kokosfett
- Stevia
- Bruk av eggehvite
- Hørtes dette brødet godt ut?
- Cottage cheese
- Kebab?
- Sukkerfrie pastiller
- Middager?
- Hjelp, trenger tips til rask og enkel kake
- Sjokolade med lite carb
- For mye egg?
- Sukkerfri saft?
- Fiberhusk, sukrin og sukrinmelis
- Lakrisrotpulver
- Pannekaker/lapper uten eggeplomme, kun eggehvite, godt?
- Heistad produkter
- Noen som har prøvd mat fra spisdegslank?
- Wok?
- Kruskakli og karber?
- Is
- Knekkebrød ????
- Xanthan gum ...
- Glutenmel
- Ønsker middagsideer uten meieriprodukter
- Kan dette soyamelet brukes?
- Geitost
- Hjelp, finner ikke igjen brødoppskrift
- Søtningsstoffer
- Laksefilet
- Genialt for pølsespisere ...
- Trenger noe ekstra til gelè=)
- Majones og remulade
- Siden salami er ganske salt ...
- Gratinering
- Kjøttpålegg
- Spinat
- Utrolig deilig middag!
- Ostesmørbrød av lavkarbobrød fornuftig?
- jbk~bakemix?
- Er litt i tvil angående sukrin ...
- Noen som vet?
- Majones?
- Drikke Bris?
- Karbs i Nordfjords grillribbe?
- Et dumt spørsmål
- Holdbarhet hjemmelaget hvitløksdressing?
- Low Carb Pasta, 250 g
- Fiberhusk
- Frosne bjørnebær?
- Pålegg
- Oppskrift på lavkarbomarsipan?
- Olje, smør....