View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter
Sider :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
- Russiske wienerbrød? (0 replies)
- Leverpostei (0 replies)
- Brød med "transmak"??? (2 replies)
- Hva kan jeg ha istedet for paibunn? (14 replies)
- Posesaus, hvor ille er det? (12 replies)
- Sellerirot! (11 replies)
- Favoritt med kokosmel? (2 replies)
- Hvor kjøpe (4 replies)
- Oppskrift til snacks på lørdagskveld (8 replies)
- Frokostpannekake (2 replies)
- Hjelp, gratinerte grønnsaker? (5 replies)
- Lammekjøttdeig, hva koster det? (10 replies)
- Gelatinplater = "plastflak" i gele? (7 replies)
- Ostekake lager med ekte bringebærgele (2 replies)
- Sukkerfri sjokolade? (51 replies)
- Mandelmel (2 replies)
- Farris (8 replies)
- Smør som er klarnet? (1 replies)
- Jevne med eggeplomme? (0 replies)
- Hvor finner jeg samletrådene for oppskrifter? (2 replies)
- Lavkarbopasta (3 replies)
- Møllerens lavkarbobrød? (6 replies)
- Erfaringer med kolonihagen.no eller lignende? (1 replies)
- Ostekakebunn med kokosmel og/eller kokosmasse? (1 replies)
- Møllerens lavkarbobrød? (31 replies)
- Ghee/Klaret smør (0 replies)
- Hva kan jeg lage? (2 replies)
- Partydressing (10 replies)
- Babymajs (3 replies)
- Ferdiglaget brød (1 replies)
- Peppermakrell spm og brød (1 replies)
- Brødjakt! (2 replies)
- Aubergini (6 replies)
- Pizza/pita som ikke smaker bare egg? (19 replies)
- Er det noen her som har prøvd sjokoladekakemix fra både lavkarbohuset og funk.mat? (6 replies)
- Skyr blåbærdrikke (2 replies)
- Cola fra Grans uten tilsatt sukker (9 replies)
- Transfett (2 replies)
- Gulrotkake, anyone? (5 replies)
- Sukralose i kakao (3 replies)
- Jul (19 replies)
- Forslag til tre retters middag? (8 replies)
- Tørr og kald niste (7 replies)
- Har blåbær, hva skal jeg lage av dem? (17 replies)
- Billig og godt fårikålkjøtt i Oslo? (4 replies)
- Fiberfin? (1 replies)
- Kan jeg lage noe lavkarbobrød ut av dette? (2 replies)
- Fiberfin og pizza deig? Haster! (0 replies)
- Alternativ til nøttebunn? (7 replies)
- Muffinsoppskrift? (4 replies)
- Får ikke til biff (22 replies)
- Hva kan jeg spise istedenfor spaghetti? (28 replies)
- En GOD saus til kyllingfilet? (9 replies)
- Potetmel... (0 replies)
- Kokosmel vs Mandelmel (1 replies)
- Nybegynnerspørsmål (5 replies)
- "Marmorerte rømmemuffins" - tilpassing av oppskrift (4 replies)
- Hva trenger jeg? (0 replies)
- Hvor mange kaker burde jeg ha i dag? (3 replies)
- Erstatning for bakepro? HASTER! (4 replies)
- Tørrgjær i bakst? (10 replies)
- Bakepro (4 replies)
- Hvor mye sukrin der det skal være ___g/dl sukker? (0 replies)
- Fromasj (3 replies)
- Trenger tips til en sjokoldekakebunn (2 replies)
- Grillet ørret (2 replies)
- Er litt skeptisk til lavkarbohusets brød (23 replies)
- Mascarpone? (5 replies)
- Kokosolje fra "Innvandrerbutikken"? (0 replies)
- Meirerismør vs Vita-Soft-brelett (1 replies)
- Jeg må nok bite i det sure eplet, eller skal vi si i den saftige brødskiva ... (24 replies)
- Karameller (4 replies)
- Passende vennemiddag for lavkarbo-nybegynner (10 replies)
- Persillerot, hva mer enn som smakstilsetning i suppe og frikassé? (2 replies)
- Har aubergine - hva kan jeg lage? (14 replies)
- Hjelp til tapasoppskrifter (13 replies)
- Oppskrifter på julekaker/småkaker/kjeks (3 replies)
- Fiberhusk (18 replies)
- Parmesan-pulver på Rema - næringsinnhold? (1 replies)
- Hvor mye karbohydrater er det i krydder fra Santa Maria Chicken & Steak (7 replies)
- Vått brød. Tilsette hva? (1 replies)
- "Smøring" av silikonformer (7 replies)
- Hvordan rulle sammen oopsiepizzarull? (8 replies)
- Hjelp! Hva gjør jeg med fløten? (4 replies)
- Hvilken kokosmelk? (34 replies)
- Oppskrift på kavringer? (0 replies)
- Melli sukkerfri drops! (8 replies)
- Stevia vs splenda vs sukrin (9 replies)
- Pålegg som ikke trenger kjøleskap? Evnt. noe som kan fryses? (8 replies)
- Sukrin på engelsk? (3 replies)
- Soyamel (6 replies)
- Lavkarbo i helsekostbutikken på Maxi, Drammen (1 replies)
- Yoghurt-nøtter (8 replies)
- Bokhvete (0 replies)
- Gode drikker med kokosmelk, forslag? (4 replies)
- Salt svineknoke (2 replies)
- Sunn majones? (33 replies)
- Finnes det "rundstykker" som blir sprø, men ikke inneholder mandler? (4 replies)
- Hjelp til muffinsoppskrift (4 replies)
- Sweet & Sour saus (7 replies)
- Fiberhusk vs JBKM (0 replies)
- Møllerens lavkarbobrød (62 replies)
- Anbefalt mat ved mageknip? (0 replies)
- Mandelmel vs malte mandler (4 replies)
- Noen som kan hjelpe meg? (Å finne oppskrifter) (5 replies)
- Natreen strø, løser det seg opp? (1 replies)
- Sukkerfri after eight? (13 replies)
- På jakt etter ostekakeoppskrift med lime (1 replies)
- Hva kan jeg bruke istede for egg? (0 replies)
- Får ikke tak i Fiberhusk ... Må jeg ha det med? (4 replies)
- Chillikrydder/cayennepepper (4 replies)
- Løser sukrin seg opp? (5 replies)
- Har du funnet Fedonbrød i butikken i det siste? (9 replies)
- Carob powder... (3 replies)
- Tyrkisk yoghurt (1 replies)
- Jeg bare ELSKER taco (16 replies)
- Oster fra ostedisk (4 replies)
- Tyrkisk yoghurt vs gresk yoghurt (20 replies)
- Tjukkmjølk? Kan jeg bruke noe annet isteden? (1 replies)
- Drikke på fest! (2 replies)
- Ang pizza-bunn. (1 replies)
- Hva får brødet til å henge sammen? (8 replies)
- Soyasaus uten sukker? (0 replies)
- Er denne ferdige BBQ sausen heeelt bak mål å bruke? (0 replies)
- Hjelp med Pavlova/marengs? (2 replies)
- Oppskrifter med kylling? (2 replies)
- Tilbehør til ribbe? (3 replies)
- Bær (2 replies)
- Noen som kan si meg om denne er ok? (5 replies)
- Kalde kokte poteter (6 replies)
- Billig lavkarbo ukesmeny? (11 replies)
- Goood gryterett til Navnefest? Tips? (11 replies)
- Friele sjokoladekaffe? (1 replies)
- Pizzasnurrer? (4 replies)
- Pølser? (7 replies)
- Lavkarbobrød med gjær (9 replies)
- Tips: Ny pølse på Rema, 0,8 g kh! (11 replies)
- Tips på mama lupes tortilla i matboksen (1 replies)
- Lavkarbobrød fra Funksjonell Mat? (6 replies)
- Hvordan bevare LCHF-brødet? (4 replies)
- Produktene fra Tagatose.. (0 replies)
- Rullekebab oppskrift? (1 replies)
- Amerikans gryte? (2 replies)
- 3.2 kh i makrell? (9 replies)
- Leiter etter oppskrift på muffins (0 replies)
- Vekt på kålstuing? (6 replies)
- Seterrømme i omelett? (5 replies)
- Matlaging på impuls - karbo, energi, fett og protein (1 replies)
- Erstatning for johannesbrødkjernemel (8 replies)
- Bursdagskake uten nøtter/mandler? (3 replies)
- Noe uten nøtter (11 replies)
- Det er ikke lett å få i seg nok fett (13 replies)
- Karber i fløte (5 replies)
- Har du noen favoritt-grønnsaksretter? (2 replies)
- Toro meksikansk gryte med ris (6 replies)
- Hvordan tilbredes mama lupes tortilla lefser best? (1 replies)
- Ferske blåbær i butikk (3 replies)
- Gode oppskriftsbøker til LCHF-kosthold? (1 replies)
- Shacai? (2 replies)
- Kokos med 1,5 gram kh! (14 replies)
- Skal vi kåre den sunneste sjokolade? (6 replies)
- Oppskrift på vaniljesaus??? (1 replies)
- Proteinpannekaker med kasein-pulver? (0 replies)
- Hvor får man tak i grønne bønner? (1 replies)
- Noen som vet hvor man kan få kjøpt proteinshake med lite karber? (3 replies)
- Tyrkisk yoghurt? (2 replies)
- Avokado, hvordan tilberede og servere den (11 replies)
- Coop bringebær (frosne)? (6 replies)
- Hvit sjokolade? (2 replies)
- bakemix og glutenmel (0 replies)
- 65,51 karber på gryte til 5 pers (6 replies)
- Bytte ut hvetemel med kokosmel? (6 replies)
- Hvetemel vs mandelmel? (6 replies)
- Bacon (50 replies)
- Gjær (5 replies)
- Lavkarboloff? (2 replies)
- Nå har jeg handlet, hva anbefales å prøve bake? (0 replies)
- Saus- eller dressingtips (7 replies)
- Under 10 gram karbohydrater? (4 replies)
- Fiberhusk vs pofiber (3 replies)
- Varmluft kontra vanlig steikovn (3 replies)
- Rabarbra (8 replies)
- Hvordan oppbevarer dere Cocosa? (15 replies)
- Har noen oppskrift på pizzabunn av kokosmel? (1 replies)
- Har masse kål og purreløk, hva skal jeg bruke det til? (5 replies)
- Skal på camping, forslag til turmat? (3 replies)
- Mascarpone? (4 replies)
- Hva bruker dere kokosmelk til? (13 replies)
- Fløteis hjelp (9 replies)
- Panere med kruskakli? (8 replies)
- Hva er på din lavkarbo handleliste? (12 replies)
- Jevning til saus? (10 replies)
- Vanlig vaniljeis (1 replies)
- Jordbærsorbet (0 replies)
- Cinnabuns/kanelboller? (0 replies)
- Ghee (5 replies)
- Mine unger elsker ketchup! (2 replies)
- Frustrert! Hva er rett innholdsfortegnelse? (1 replies)
- Sukrin (3 replies)
- Oopsie ostekake (1 replies)
- Inspirasjon til grillparty (9 replies)
- Mikrobakst og pizza? (0 replies)
- Den derre pizzabunnen (6 replies)
- Trenger hjelp til geleshots-oppskrift! (3 replies)
- Rabarbrapai? (0 replies)
- Mellommåltid "to-go" (2 replies)
- Blomkålsuppe? (13 replies)
- Fiberhusk (5 replies)
- Fløte som går ut idag! (11 replies)
- Overskudd av eggeplommer - tips ønskes :) (8 replies)
- Lavkarbokake uten egg og melk? (0 replies)
- Sausjevner? (5 replies)
- Leverpostei? (2 replies)
- Saus av peanøttsmør? (14 replies)
- Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt? (10 replies)
- Valnøttkjerner - et spørsmål om næringsinnhold (1 replies)
- Xantham Gum (0 replies)
- Mandelmel (3 replies)
- Fiskekaker og krøkkebær/kreklingsaft (3 replies)
- Ustivnet flatbrød? (1 replies)
- Jevne gryter (4 replies)
- Kamskjell for dummies (2 replies)
- Økologisk proteinpulver (1 replies)
- Erstatte potetmel i fiskekaker? (4 replies)
- Reker (1 replies)
- Sellerirot (11 replies)
- Eggepulver (0 replies)
- Firestjernesmiddag, tips? (7 replies)
- Ferdigmat (1 replies)
- Kalkunkjøttboller (0 replies)
- Kan jeg bruke flytende natreen til panacotta? (1 replies)
- Lavkarbokake til langpanne? Forslag mottas (6 replies)
- Helst ikke sukrin (6 replies)
- Nykål (8 replies)
- Ostegrill? (5 replies)
- Hva gjør kjeks og knekkebrød sprø? (6 replies)
- Pålegg, sjoko og syltetøy (2 replies)
- Schnitzel (2 replies)
- Eggmuffins? (3 replies)
- Tacolefse? (9 replies)
- Lavkarbo-bakst som kolapser? (2 replies)
- Noen som frityrsteker noe? (1 replies)
- Har du boka Lavkarbo - 100 LCHF oppskrifter? (1 replies)
- Hjelp "potetsalat" med aubergine (2 replies)
- Noen som kan hjelpe? Steketid (2 replies)
- Mengde søtning i pisket krem (10 replies)
- Karber i vannmelon? (7 replies)
- Hvor lang holdbarhet har tyrkisk yoghurt etter at spannet er åpnet? (8 replies)
- Tyrkisk yoghurt (10 replies)
- Glutenmel? Er det OK? (6 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.