View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

  1. Sauser - jevner
  2. Alternativ til hvetemel
  3. Snacks?
  4. Hva istedet for fiberhusk?
  5. Krydder ...
  6. Lavkarbobrød hos bakeren?
  7. Spm om ulike produkter fra Confecta m.m
  8. Holiday-dip og grønnsaker.
  9. Noe å tygge /suge på?
  10. Mel som kan erstatte hvetemel til jevning
  11. Skinkeost 17 %
  12. Stekt egg til frokost; hvordan regner man egentlig ut karbohydrater her?
  13. Sukrin
  14. Kjeks?
  15. Oppskrifter med gresskar
  16. Noen spørsmål fra meg :)
  17. Vita hjertego's produkter.
  18. Karber i kylling?
  19. Paranøtter?
  20. Ostebrød med gressløk - Hva kan erstatte melet her?
  21. Ditt beste coleslaw-tips?
  22. Nøtter
  23. Grønnsaksmedaljonger. Trenger hjelp.
  24. Salt?
  25. Fisk
  26. Bønner.
  27. Alpen-bar
  28. Ingredienser - where to buy?
  29. Blomkål og Brokkoli Purre?
  30. Mel-erstatning
  31. Soyasaus og wasabi og syltet ingefær
  32. Ketolyse bakemix
  33. Macademia-olje
  34. Skoleboller/skolebrød med kokosmel?
  35. Søtning istedet for sukker i gelè? Går det?
  36. Jacobs utvalgte juice!
  37. Farlig å kjøpe rødvin ute ...
  38. Løksuppe
  39. Tilbehør til laks? Og hva slags urter?
  40. Landlord grønnsakgrateng
  41. Kaker til barnedåp
  42. Dipp?
  43. Popcorn?
  44. Ny tyggis: Extra Professional uten xylitol
  45. Kan dere hjelpe meg med å bytte ut noen ingredienser?
  46. 3 Retters middag
  47. Ang.næringsinnhold i linfrø, noen som vet?
  48. Ost
  49. Hildegunns grove brød - oppskrift fra Torkil sin bok
  50. Soyaflokker
  51. Hjelp, ang. gelè i Gerds ostekake
  52. Blåskjell og krabbe
  53. Jbk
  54. Hvordan få sausen tykk?
  55. Endre blomkålpudding/grateng
  56. Kastanjenøtter
  57. Rester av ribbekjøtt, hva kan jeg lage?
  58. Fiberhusk i kjøttkaker
  59. Grønsaker og dip
  60. Jeg fant medisterdeig på Ultra Ski
  61. Dekadence bar? Og et par spm til
  62. Tilbehør til scampi?
  63. Candidahjelp
  64. Oppskriftsveiledning
  65. Hjelp til å lavkarbisere denne sjokoladekaken ...
  66. Magerost
  67. Hvordan smaker sikori?
  68. Crock pot/Slow cooker
  69. Hvilke grønnsaker?
  70. Tyggis, pastiller, drops osv.
  71. Hjelp ang sjokolade
  72. Squash
  73. Grøt?
  74. Nytt brød, men hvor mye karber?
  75. Grønne oliven?
  76. Trenger tips til karbofri frokost på ferie
  77. Erstatning av hvetemel i suppe
  78. Ang mais
  79. Kokosmel Fra URTE[kram]
  80. Cavalier sjokolade
  81. Bakeprodukter
  82. Pizza og Toro pizzafyll
  83. Cc
  84. Svinelever
  85. Johannsebrødkjernemel
  86. Knekkebrød
  87. Ost
  88. Soya lecitin?
  89. Nakkekoteletter
  90. Sjokolade?
  91. Favoritt pizzafyll?
  92. Ingefær
  93. Hvilket merke soyaflokker har minst karber?
  94. Tyrkisk yoghurt - kh-forskjeller
  95. Hvitløksdressing?
  96. Mandelekstrakt?
  97. Buljong
  98. Cocosa vs. delfia
  99. Oj, glemte bakepulveret i oopsiene, hva skjer da?
  100. Smoothie uten egg
  101. Kan noen hjelpe meg angående lavkarbo-sjokolade?
  102. Creme fraiche opp i halsen!
  103. SØT te
  104. Pannekaker
  105. Heistad bringerbærgele
  106. Rettich - gode råd
  107. For godt til å være sant?
  108. Heisann! Ny her!
  109. Mama lupes og pitabrød
  110. Nybegynner spm
  111. Kyllingboller fra prior
  112. Syltetøy
  113. Fiberhusk vs JBKM
  114. Cocosolje på tilbud.
  115. Cocosa fra Nutiva like bra som den "vanlige"?
  116. And: Tilberedning og tilbehør.
  117. Hvilken Cocosa bør jeg kjøpe (i Sverige)?
  118. Agavesirup vs yaconsirup
  119. Extra mints..
  120. Lavkarbo brød på bakeri?
  121. Sukrin = rar bismak?
  122. Forskjell på kli?
  123. Axa go green vs. møllerens solsikkefrø
  124. Hvor mye egg kan man spise?
  125. Saus til lam
  126. Polyolen?
  127. Xtra baconost-coop sin = 0 karber
  128. Nannah`s knekkebrød
  129. Larvkarbodiller ...
  130. Sukker i kokos-flak fra Suma?
  131. Hva skal jeg servere klubbjentene?
  132. Oljer?
  133. Syltetøy
  134. Karbohydrater i vaniljeessens?
  135. Kavli ost i micro?
  136. Burger King
  137. Meieriprodukter?
  138. Egg
  139. Yogi-te
  140. Taco-krydder?
  141. Strøsukkererstatning
  142. Kokosmelk
  143. Kaker ...
  144. Brødbaking..soyamel eller -protein?
  145. Walden Farm - kalorifritt
  146. Skal kokosnøttmelka være sånn?
  147. Rekesalat?
  148. Salatmesteren Sennepssaus
  149. Påskemat
  150. Noen med en enkel og god brødoppskrift?
  151. Johannesbrødkjernemel
  152. Egg!
  153. Lavkarbo musli?
  154. Snart grillsesong, hvilke merker har minst karbo i pølsene?
  155. Finnes det et lavkarbobrød i butikken?
  156. Hvorfor slik forskjell? (linfrø)
  157. Sjalottløk
  158. Cocosa
  159. Lavkarbo
  160. Macadamianøtter med lavt karboinnh.
  161. Hjemmelaget gelé
  162. Nybegynnerfeil! Revet ost!
  163. Sjoklade med lite karbohydrater
  164. Noen råd? Laget lasagne i dag
  165. Beregning av karber i brød.
  166. Nøtter ... Cashew, pistasje, osv.
  167. Porsjoner?
  168. Et matvare spørsmål
  169. Lammelår/lammestek - noen spørsmål
  170. "Høy" på sukkerfri sjokolade
  171. Hjelp verdier proteinbrød
  172. Enkel ketosevennlig is?
  173. Mat til symøte
  174. Bake Pro fra Dalblads
  175. Soyapasta? Fant et par oppskrifter..
  176. Erstattning av melk også hørt noe rykter om lavkarbolasagne
  177. Skallet sitter fast på kokte egg
  178. Kan soyamel erstatte kokosmel?
  179. Økosjokolade
  180. Cheddar dip / saus - noen som har oppskrift?
  181. Erstatning for kruskakli?
  182. Hvilken baconsnacks liker du best?
  183. Allergi og mandler
  184. Tips til frysing av mat
  185. "Åsså jukser vi litt...."
  186. Tilbehør til fisk?
  187. Syltetøy?
  188. Spørsmål om skinke
  189. Oppbevaring av Oopsi-rolls
  190. Brokkoli
  191. Bakemixoppskriftene.....
  192. Et spørsmål ang Splenda
  193. Sauser..
  194. INFO: tyrkisk yoghurt er feilmerket.
  195. Tomat
  196. Skyr
  197. Atkinsbarer
  198. Kjempegode lapper!!! Men hvor mange karbo?
  199. Kokosfett
  200. Stevia
  201. Bruk av eggehvite
  202. Hørtes dette brødet godt ut?
  203. Cottage cheese
  204. Kebab?
  205. Sukkerfrie pastiller
  206. Middager?
  207. Hjelp, trenger tips til rask og enkel kake
  208. Sjokolade med lite carb
  209. For mye egg?
  210. Sukkerfri saft?
  211. Fiberhusk, sukrin og sukrinmelis
  212. Lakrisrotpulver
  213. Pannekaker/lapper uten eggeplomme, kun eggehvite, godt?
  214. Heistad produkter
  215. Noen som har prøvd mat fra spisdegslank?
  216. Wok?
  217. Kruskakli og karber?
  218. Is
  219. Knekkebrød ????
  220. Xanthan gum ...
  221. Glutenmel
  222. Ønsker middagsideer uten meieriprodukter
  223. Kan dette soyamelet brukes?
  224. Geitost
  225. Hjelp, finner ikke igjen brødoppskrift
  226. Søtningsstoffer
  227. Laksefilet
  228. Genialt for pølsespisere ...
  229. Trenger noe ekstra til gelè=)
  230. Majones og remulade
  231. Siden salami er ganske salt ...
  232. Gratinering
  233. Kjøttpålegg
  234. Spinat
  235. Utrolig deilig middag!
  236. Ostesmørbrød av lavkarbobrød fornuftig?
  237. jbk~bakemix?
  238. Er litt i tvil angående sukrin ...
  239. Noen som vet?
  240. Majones?
  241. Drikke Bris?
  242. Karbs i Nordfjords grillribbe?
  243. Et dumt spørsmål
  244. Holdbarhet hjemmelaget hvitløksdressing?
  245. Low Carb Pasta, 250 g
  246. Fiberhusk
  247. Frosne bjørnebær?
  248. Pålegg
  249. Oppskrift på lavkarbomarsipan?
  250. Olje, smør....