View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

  1. Russiske wienerbrød? (0 replies)
  2. Leverpostei (0 replies)
  3. Brød med "transmak"??? (2 replies)
  4. Hva kan jeg ha istedet for paibunn? (14 replies)
  5. Posesaus, hvor ille er det? (12 replies)
  6. Sellerirot! (11 replies)
  7. Favoritt med kokosmel? (2 replies)
  8. Hvor kjøpe (4 replies)
  9. Oppskrift til snacks på lørdagskveld (8 replies)
  10. Frokostpannekake (2 replies)
  11. Hjelp, gratinerte grønnsaker? (5 replies)
  12. Lammekjøttdeig, hva koster det? (10 replies)
  13. Gelatinplater = "plastflak" i gele? (7 replies)
  14. Ostekake lager med ekte bringebærgele (2 replies)
  15. Sukkerfri sjokolade? (51 replies)
  16. Mandelmel (2 replies)
  17. Farris (8 replies)
  18. Smør som er klarnet? (1 replies)
  19. Jevne med eggeplomme? (0 replies)
  20. Hvor finner jeg samletrådene for oppskrifter? (2 replies)
  21. Lavkarbopasta (3 replies)
  22. Møllerens lavkarbobrød? (6 replies)
  23. Erfaringer med kolonihagen.no eller lignende? (1 replies)
  24. Ostekakebunn med kokosmel og/eller kokosmasse? (1 replies)
  25. Møllerens lavkarbobrød? (31 replies)
  26. Ghee/Klaret smør (0 replies)
  27. Hva kan jeg lage? (2 replies)
  28. Partydressing (10 replies)
  29. Babymajs (3 replies)
  30. Ferdiglaget brød (1 replies)
  31. Peppermakrell spm og brød (1 replies)
  32. Brødjakt! (2 replies)
  33. Aubergini (6 replies)
  34. Pizza/pita som ikke smaker bare egg? (19 replies)
  35. Er det noen her som har prøvd sjokoladekakemix fra både lavkarbohuset og funk.mat? (6 replies)
  36. Skyr blåbærdrikke (2 replies)
  37. Cola fra Grans uten tilsatt sukker (9 replies)
  38. Transfett (2 replies)
  39. Gulrotkake, anyone? (5 replies)
  40. Sukralose i kakao (3 replies)
  41. Jul (19 replies)
  42. Forslag til tre retters middag? (8 replies)
  43. Tørr og kald niste (7 replies)
  44. Har blåbær, hva skal jeg lage av dem? (17 replies)
  45. Billig og godt fårikålkjøtt i Oslo? (4 replies)
  46. Fiberfin? (1 replies)
  47. Kan jeg lage noe lavkarbobrød ut av dette? (2 replies)
  48. Fiberfin og pizza deig? Haster! (0 replies)
  49. Alternativ til nøttebunn? (7 replies)
  50. Muffinsoppskrift? (4 replies)
  51. Får ikke til biff (22 replies)
  52. Hva kan jeg spise istedenfor spaghetti? (28 replies)
  53. En GOD saus til kyllingfilet? (9 replies)
  54. Potetmel... (0 replies)
  55. Kokosmel vs Mandelmel (1 replies)
  56. Nybegynnerspørsmål (5 replies)
  57. "Marmorerte rømmemuffins" - tilpassing av oppskrift (4 replies)
  58. Hva trenger jeg? (0 replies)
  59. Hvor mange kaker burde jeg ha i dag? (3 replies)
  60. Erstatning for bakepro? HASTER! (4 replies)
  61. Tørrgjær i bakst? (10 replies)
  62. Bakepro (4 replies)
  63. Hvor mye sukrin der det skal være ___g/dl sukker? (0 replies)
  64. Fromasj (3 replies)
  65. Trenger tips til en sjokoldekakebunn (2 replies)
  66. Grillet ørret (2 replies)
  67. Er litt skeptisk til lavkarbohusets brød (23 replies)
  68. Mascarpone? (5 replies)
  69. Kokosolje fra "Innvandrerbutikken"? (0 replies)
  70. Meirerismør vs Vita-Soft-brelett (1 replies)
  71. Jeg må nok bite i det sure eplet, eller skal vi si i den saftige brødskiva ... (24 replies)
  72. Karameller (4 replies)
  73. Passende vennemiddag for lavkarbo-nybegynner (10 replies)
  74. Persillerot, hva mer enn som smakstilsetning i suppe og frikassé? (2 replies)
  75. Har aubergine - hva kan jeg lage? (14 replies)
  76. Hjelp til tapasoppskrifter (13 replies)
  77. Oppskrifter på julekaker/småkaker/kjeks (3 replies)
  78. Fiberhusk (18 replies)
  79. Parmesan-pulver på Rema - næringsinnhold? (1 replies)
  80. Hvor mye karbohydrater er det i krydder fra Santa Maria Chicken & Steak (7 replies)
  81. Vått brød. Tilsette hva? (1 replies)
  82. "Smøring" av silikonformer (7 replies)
  83. Hvordan rulle sammen oopsiepizzarull? (8 replies)
  84. Hjelp! Hva gjør jeg med fløten? (4 replies)
  85. Hvilken kokosmelk? (34 replies)
  86. Oppskrift på kavringer? (0 replies)
  87. Melli sukkerfri drops! (8 replies)
  88. Stevia vs splenda vs sukrin (9 replies)
  89. Pålegg som ikke trenger kjøleskap? Evnt. noe som kan fryses? (8 replies)
  90. Sukrin på engelsk? (3 replies)
  91. Soyamel (6 replies)
  92. Lavkarbo i helsekostbutikken på Maxi, Drammen (1 replies)
  93. Yoghurt-nøtter (8 replies)
  94. Bokhvete (0 replies)
  95. Gode drikker med kokosmelk, forslag? (4 replies)
  96. Salt svineknoke (2 replies)
  97. Sunn majones? (33 replies)
  98. Finnes det "rundstykker" som blir sprø, men ikke inneholder mandler? (4 replies)
  99. Hjelp til muffinsoppskrift (4 replies)
  100. Sweet & Sour saus (7 replies)
  101. Fiberhusk vs JBKM (0 replies)
  102. Møllerens lavkarbobrød (62 replies)
  103. Anbefalt mat ved mageknip? (0 replies)
  104. Mandelmel vs malte mandler (4 replies)
  105. Noen som kan hjelpe meg? (Å finne oppskrifter) (5 replies)
  106. Natreen strø, løser det seg opp? (1 replies)
  107. Sukkerfri after eight? (13 replies)
  108. På jakt etter ostekakeoppskrift med lime (1 replies)
  109. Hva kan jeg bruke istede for egg? (0 replies)
  110. Får ikke tak i Fiberhusk ... Må jeg ha det med? (4 replies)
  111. Chillikrydder/cayennepepper (4 replies)
  112. Løser sukrin seg opp? (5 replies)
  113. Har du funnet Fedonbrød i butikken i det siste? (9 replies)
  114. Carob powder... (3 replies)
  115. Tyrkisk yoghurt (1 replies)
  116. Jeg bare ELSKER taco (16 replies)
  117. Oster fra ostedisk (4 replies)
  118. Tyrkisk yoghurt vs gresk yoghurt (20 replies)
  119. Tjukkmjølk? Kan jeg bruke noe annet isteden? (1 replies)
  120. Drikke på fest! (2 replies)
  121. Ang pizza-bunn. (1 replies)
  122. Hva får brødet til å henge sammen? (8 replies)
  123. Soyasaus uten sukker? (0 replies)
  124. Er denne ferdige BBQ sausen heeelt bak mål å bruke? (0 replies)
  125. Hjelp med Pavlova/marengs? (2 replies)
  126. Oppskrifter med kylling? (2 replies)
  127. Tilbehør til ribbe? (3 replies)
  128. Bær (2 replies)
  129. Noen som kan si meg om denne er ok? (5 replies)
  130. Kalde kokte poteter (6 replies)
  131. Billig lavkarbo ukesmeny? (11 replies)
  132. Goood gryterett til Navnefest? Tips? (11 replies)
  133. Friele sjokoladekaffe? (1 replies)
  134. Pizzasnurrer? (4 replies)
  135. Pølser? (7 replies)
  136. Lavkarbobrød med gjær (9 replies)
  137. Tips: Ny pølse på Rema, 0,8 g kh! (11 replies)
  138. Tips på mama lupes tortilla i matboksen (1 replies)
  139. Lavkarbobrød fra Funksjonell Mat? (6 replies)
  140. Hvordan bevare LCHF-brødet? (4 replies)
  141. Produktene fra Tagatose.. (0 replies)
  142. Rullekebab oppskrift? (1 replies)
  143. Amerikans gryte? (2 replies)
  144. 3.2 kh i makrell? (9 replies)
  145. Leiter etter oppskrift på muffins (0 replies)
  146. Vekt på kålstuing? (6 replies)
  147. Seterrømme i omelett? (5 replies)
  148. Matlaging på impuls - karbo, energi, fett og protein (1 replies)
  149. Erstatning for johannesbrødkjernemel (8 replies)
  150. Bursdagskake uten nøtter/mandler? (3 replies)
  151. Noe uten nøtter (11 replies)
  152. Det er ikke lett å få i seg nok fett (13 replies)
  153. Karber i fløte (5 replies)
  154. Har du noen favoritt-grønnsaksretter? (2 replies)
  155. Toro meksikansk gryte med ris (6 replies)
  156. Hvordan tilbredes mama lupes tortilla lefser best? (1 replies)
  157. Ferske blåbær i butikk (3 replies)
  158. Gode oppskriftsbøker til LCHF-kosthold? (1 replies)
  159. Shacai? (2 replies)
  160. Kokos med 1,5 gram kh! (14 replies)
  161. Skal vi kåre den sunneste sjokolade? (6 replies)
  162. Oppskrift på vaniljesaus??? (1 replies)
  163. Proteinpannekaker med kasein-pulver? (0 replies)
  164. Hvor får man tak i grønne bønner? (1 replies)
  165. Noen som vet hvor man kan få kjøpt proteinshake med lite karber? (3 replies)
  166. Tyrkisk yoghurt? (2 replies)
  167. Avokado, hvordan tilberede og servere den (11 replies)
  168. Coop bringebær (frosne)? (6 replies)
  169. Hvit sjokolade? (2 replies)
  170. bakemix og glutenmel (0 replies)
  171. 65,51 karber på gryte til 5 pers (6 replies)
  172. Bytte ut hvetemel med kokosmel? (6 replies)
  173. Hvetemel vs mandelmel? (6 replies)
  174. Bacon (50 replies)
  175. Gjær (5 replies)
  176. Lavkarboloff? (2 replies)
  177. Nå har jeg handlet, hva anbefales å prøve bake? (0 replies)
  178. Saus- eller dressingtips (7 replies)
  179. Under 10 gram karbohydrater? (4 replies)
  180. Fiberhusk vs pofiber (3 replies)
  181. Varmluft kontra vanlig steikovn (3 replies)
  182. Rabarbra (8 replies)
  183. Hvordan oppbevarer dere Cocosa? (15 replies)
  184. Har noen oppskrift på pizzabunn av kokosmel? (1 replies)
  185. Har masse kål og purreløk, hva skal jeg bruke det til? (5 replies)
  186. Skal på camping, forslag til turmat? (3 replies)
  187. Mascarpone? (4 replies)
  188. Hva bruker dere kokosmelk til? (13 replies)
  189. Fløteis hjelp (9 replies)
  190. Panere med kruskakli? (8 replies)
  191. Hva er på din lavkarbo handleliste? (12 replies)
  192. Jevning til saus? (10 replies)
  193. Vanlig vaniljeis (1 replies)
  194. Jordbærsorbet (0 replies)
  195. Cinnabuns/kanelboller? (0 replies)
  196. Ghee (5 replies)
  197. Mine unger elsker ketchup! (2 replies)
  198. Frustrert! Hva er rett innholdsfortegnelse? (1 replies)
  199. Sukrin (3 replies)
  200. Oopsie ostekake (1 replies)
  201. Inspirasjon til grillparty (9 replies)
  202. Mikrobakst og pizza? (0 replies)
  203. Den derre pizzabunnen (6 replies)
  204. Trenger hjelp til geleshots-oppskrift! (3 replies)
  205. Rabarbrapai? (0 replies)
  206. Mellommåltid "to-go" (2 replies)
  207. Blomkålsuppe? (13 replies)
  208. Fiberhusk (5 replies)
  209. Fløte som går ut idag! (11 replies)
  210. Overskudd av eggeplommer - tips ønskes :) (8 replies)
  211. Lavkarbokake uten egg og melk? (0 replies)
  212. Sausjevner? (5 replies)
  213. Leverpostei? (2 replies)
  214. Saus av peanøttsmør? (14 replies)
  215. Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt? (10 replies)
  216. Valnøttkjerner - et spørsmål om næringsinnhold (1 replies)
  217. Xantham Gum (0 replies)
  218. Mandelmel (3 replies)
  219. Fiskekaker og krøkkebær/kreklingsaft (3 replies)
  220. Ustivnet flatbrød? (1 replies)
  221. Jevne gryter (4 replies)
  222. Kamskjell for dummies (2 replies)
  223. Økologisk proteinpulver (1 replies)
  224. Erstatte potetmel i fiskekaker? (4 replies)
  225. Reker (1 replies)
  226. Sellerirot (11 replies)
  227. Eggepulver (0 replies)
  228. Firestjernesmiddag, tips? (7 replies)
  229. Ferdigmat (1 replies)
  230. Kalkunkjøttboller (0 replies)
  231. Kan jeg bruke flytende natreen til panacotta? (1 replies)
  232. Lavkarbokake til langpanne? Forslag mottas (6 replies)
  233. Helst ikke sukrin (6 replies)
  234. Nykål (8 replies)
  235. Ostegrill? (5 replies)
  236. Hva gjør kjeks og knekkebrød sprø? (6 replies)
  237. Pålegg, sjoko og syltetøy (2 replies)
  238. Schnitzel (2 replies)
  239. Eggmuffins? (3 replies)
  240. Tacolefse? (9 replies)
  241. Lavkarbo-bakst som kolapser? (2 replies)
  242. Noen som frityrsteker noe? (1 replies)
  243. Har du boka Lavkarbo - 100 LCHF oppskrifter? (1 replies)
  244. Hjelp "potetsalat" med aubergine (2 replies)
  245. Noen som kan hjelpe? Steketid (2 replies)
  246. Mengde søtning i pisket krem (10 replies)
  247. Karber i vannmelon? (7 replies)
  248. Hvor lang holdbarhet har tyrkisk yoghurt etter at spannet er åpnet? (8 replies)
  249. Tyrkisk yoghurt (10 replies)
  250. Glutenmel? Er det OK? (6 replies)