StegforSteg
01-03-10, 11:07
Hvilken type buljong bruker dere? Skal lage minstens chillisuppe i dag - men ser at det står at det er sukker i de buljongposene vi har på jobb - så kan dere anbefale den med minst karber?
StegforSteg
01-03-10, 14:48
Må dytte litt på denne jeg.... :)
Jeg bruker Toro buljongterninger.
Jeg bruker Toro buljongterninger.
Jeg også!:)
StegforSteg
01-03-10, 15:48
Oki - da blir det Toro buljong :)
trillian78
01-03-10, 19:42
Bruker helst fond (flytende buljong , du tar en spiseskje istedenfor en terning). Vet ikke noe om karbeinnholdet i dem sammenlignet med terningene, men åh så godt!
Her kan dere lese litt om fond. (http://www.touchoftaste.se/main/default.asp)Det finnes mange forskjellige!:)
Klikker dere på de forskjellige typene, kan må få opp næringsinnhold.
trillian78
01-03-10, 23:30
Takk for link Kitt. De skryter av at fonden er fri for både smaksforsterkere og transfett. Så der var det enda et par gode grunner til å bruke fond :ja: