View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

  1. Kan man steke på forhånd?
  2. Gresskarkjernebrød - innhold?
  3. Kakao?
  4. Pastiller
  5. Fiberhusk
  6. Er tomat tomat?
  7. Spørsmål om Nanna-knekkebrødene
  8. Hvilket type knekkebrød?
  9. Farris med smak
  10. Har så lyst på is
  11. Søk kun i oppskrifter?
  12. Hva bruker du glutenmel til?
  13. Fryse omelett?
  14. Har jeg bomma helt?
  15. Alle mine nybegynnerspørsmål...
  16. Grill olje
  17. Walden farms gode karamellsaus og pannekakesirup.
  18. Tortillalefser / "tacolomper"
  19. Fiber innhold
  20. Salt svinekjøtt
  21. Soyamel og soyaprotein?
  22. Hi-maize, VitalGreens og PhytoProtein
  23. Sennep, hvilken??
  24. Brød til sjømat?
  25. Sukrin sukker + melis
  26. Baconcrisp
  27. Hvilket søtningsmiddel?
  28. Sukkerfri
  29. Mandelmel det samme som malte mandler?
  30. Skyr naturell
  31. Fra "høy" til "lav"?
  32. Bytte ut litt philadelphiaost med cc?
  33. Melkefrie alternativer
  34. Hva er forskjellen på sukrin og natreen?
  35. Fiskekaker uten stavmixer?
  36. Masse fløte må brukes opp
  37. BBQ saus
  38. Hvor får jeg tak i sjøørret?
  39. Mulig å lage pavlova?
  40. Hvor lenge holder oopsier i kjøleskap?
  41. Kikkoman soyasaus
  42. Ketchup, idun
  43. NY på dette her!
  44. Lavkarbosyltetøy
  45. Øl? Jeg er øltørst
  46. Vaniljedråper
  47. Sommer og jordbær
  48. Potetstivelse
  49. Div løk på ketolysekur
  50. Grøt
  51. Vaniljesaus ...
  52. Kruskakli, knuste linfrø, solsikkekjerner, etc....
  53. Har noen litt peiling på stevia?
  54. Etterlysning - noe "brødlignende" stekt i steikepanne.
  55. Økologiske solsikkefrø
  56. Nå er sommeren her, finnes det lavkarbo-is?
  57. Baker Hansen lavkarbo
  58. For godt til å være sant?
  59. Syltetøy
  60. Lipton Ice Tea Peach
  61. Atkins-barene?
  62. Sursøt saus omgjort til lavkarbo mulig?
  63. Hvor får jeg kjøpt Soyamel, soyabønner og kokosmel?
  64. Spørsmål om soyaprotein - hvor kjøpe annet enn Ketolyse sin?
  65. Lavkarbobrød?
  66. Pepperrot på tube
  67. Ikke ketolyse brød, men lavkarbo?
  68. Nå i grillsesongen
  69. Husk vs fiberhusk
  70. Mel
  71. Soyamel og soyamelk
  72. Creme fraiche vs. Rømme
  73. Halluomi-oppskrift, hvor er den?
  74. Bruk av kokosmel
  75. Hva er JBK?
  76. Fun light saft
  77. Rømmedip
  78. Spørsmål: Smør eller Melange marg?
  79. Konservering av syltetøy og saft
  80. Søtningstoff til drikke?
  81. Frukt og juice
  82. Isen blir krøttete/grøtete..=(
  83. Hvordan lage melkesjokolade av rå kakao?
  84. Koldtbord
  85. Hva man kan spise?
  86. Brazilian nuts
  87. Endelig gelé for oss lavkarbofolk igjen
  88. Mel surr
  89. Hvor kjøper jeg sukrin?
  90. Fløte
  91. Fryse muffins?
  92. Hva kan erstatte 2,5 dl mel med?
  93. Oppskrifter på rundstykker man kan spise mens man er i ketose?
  94. Soyabrød - gjør jeg noe galt?
  95. Fritere aubergine?
  96. Ifa
  97. Oste spørsmål
  98. Hvor får man kjøpt?
  99. Kokosmel og melk
  100. Ren kjøttdeig?
  101. Oreo-kake
  102. Lunsj for folk på farten ...
  103. Hjelp ... Kan verken ha gluten, melk eller eggehvite
  104. Fiberrik fra Sætre
  105. Certo/jam
  106. Er spareribs ketosevennlig?
  107. Hvilket søtningsmiddel liker du best?
  108. Kokos - eller mandelmel?
  109. Vafler uten JBKM?
  110. Hjemmelaget taco-krydder?
  111. Skjønner meg ikke helt på disse kjeksene..
  112. Oppskrift
  113. Lavkarbo i utlandet
  114. Soyavarer (spm om mat)
  115. Jeg trenger virkelig litt hjelp...
  116. Brød fra Spisdegslank.no
  117. Salat-varianter
  118. Linser?
  119. Flintsteik uten grill?
  120. Hjelp! Må lage kake til i morgen - disse ingrediensene har jeg:
  121. Erstatte potet, ris og pasta?
  122. Oppskrift på aioli??
  123. Spm om baking med splenda
  124. Grillet laks - noen som har tips til tilbehør?
  125. Meridian natural crunchy peanut butter
  126. Oppskrifter uten korn og melk
  127. Sennep uten sukker?
  128. Har du oppskrift på brød eller knekkebrød uten kh?
  129. Hvilken sukkerfri sjokolade liker DU best?
  130. Er nøtter ok å spise?
  131. Skyr naturell smoothie
  132. Erstatning for cottage cheese og glutenmel
  133. Oversikt over nettsider som tilbyr alternativ mat o.l.?
  134. Hvilken saus(er) bruker du på Dreamfields pasta?
  135. Nachos med bacongull?
  136. Oppskrift på enkel dressing med kesam?
  137. Squash- hva, hvordan??
  138. Hva bør kjøpes i Sverige?
  139. Sjokolade igjen, for ordens skyld ...
  140. "Hveteboller"
  141. Soyaflokker
  142. Oopsies med "billig-ost"?
  143. Bakst-favoritter?
  144. Dessert
  145. Karber i korn, frø, mel osv
  146. Bakst uten melk/ost?
  147. Matliste
  148. Mat med god smak
  149. Smaker cottage cheese alltid crap?
  150. Rotgrønsaker og lavkarbo
  151. Kålrabi & bacon
  152. Øl (igjen)
  153. Jippi
  154. Karbohydrater i krydder?
  155. Smoothie med UNDER 5 karb'er
  156. Hva gjør dere med asparges og minimais?
  157. Lavkarbo grillmat
  158. Splenda/fruktose
  159. Hva er Fiberhusk?
  160. Hvordan få salat til å holde seg lenge? (altså salathoder o.l.)
  161. Hva heter fiberhusk på engelsk?
  162. Tine taffelost
  163. Hawaiian Wedding cake/ananas kake
  164. Blomkål med baconost
  165. Trenger litt raskt råd angående Toro ostekake
  166. Jordbærsyltetøy!
  167. Kan jeg lage pannekaker av dette?
  168. Skal på ferie ...
  169. Søtning av te
  170. Bakemix- hva og hvor?
  171. Fiberhusk ... (trenger svar fort)
  172. Proteinpulver, uten soya
  173. Kresen og ny deluxe. Hva kan jeg spise?!
  174. Må-ha i lavkarbo skapet!
  175. Lavkarbo ferdigmat?
  176. Rips!
  177. Hvor får man kjøpt denne? (Sjokolade fra sukkerfritt)
  178. Panert Torsk - alternativ til mel ?
  179. Fiskekaker av frossenfisk
  180. Lavkarbo-brød
  181. Glutenmel og bakemiks
  182. Frø - Hvilke frø?
  183. Litt spørsmål om brød
  184. Tunfisk på boks..vekt??
  185. Spekepølser
  186. Kjeks
  187. Laktose fri melk?!
  188. Marinade til kyllingvinger?
  189. Hva betyr JBK??
  190. Kan jeg erstatte proteinpulver med soyamel i denne oppskrifta?
  191. Finner ikke igjen .doc-fila med oppskrifter
  192. Oppskrift på paibunn?
  193. Øl. Tilgjengelig i Norge
  194. Pizza bunn av mozzarella og egg?
  195. Ketolyse våruller
  196. Hvordan lage brun saus?
  197. Potetgull?
  198. Søtningsmiddel? Hva er bra og hva er ikke?
  199. Krise! Hvordan bruke JBKM uten å få klumper?
  200. Fruktsmoothies
  201. Sukker
  202. Fennikel
  203. Forslag til ørret-retter?
  204. Hva kan jeg servere på "symøte"?
  205. Vekt på 1dl soyaprotein?
  206. Saltbaking
  207. Hva kan erstatte glutenmel?
  208. Oppskrift på pizza etter lavkarbo?
  209. Hvilke ingridienser til hva?
  210. Kan jeg bruke bakemix istedenfor soyaprotein i brødbaking?
  211. Sjokolade
  212. Brødhjelp?
  213. Stevia
  214. Trenger hjelp til en oppskrift...
  215. Kryddersmør
  216. Lage pasta av bakemixen
  217. Frossent kjøtt
  218. Ketolysebrød uten bakemix ble godt, det!
  219. Peppersaus og soppstuing
  220. Tips til 'luftige' karbonader? Jeg er så usikker!
  221. Hvilke basisvarer
  222. Ketolysevennlig hjemmelaget is?
  223. Hjelp, skinke, sommerskinke
  224. Røkt laks?
  225. Fryst bringebærkake, blir dette lavkarbo?
  226. Hvor mye Sukrin erstatter man 1 dl sukker med?
  227. Søtningsmiddel
  228. Oppbevare ostechips?
  229. Mat til laaang togtur
  230. Fruktose ...
  231. Usikker på kh-nivået i medisterdeig?
  232. Kokosmel?
  233. hvor lang tid tar det for man kommer i ketose??
  234. Shortening?
  235. Matpakke
  236. Jeg ELSKER LCHF-bloggen!
  237. Får man kjøpt lavkarbo brød/knekkebrød?
  238. Knekkebrød: mangler 50 gram linfrø - bruke noe annet?
  239. Cloetta sukkerfri sjokolade
  240. Karber i lasagnesaus?
  241. Kaffe?
  242. "Lettbrus" uten aspartam
  243. Anbefal meg ei kake greie som også høykarbere vil falle totalt for
  244. Sukrin VS Splenda?
  245. Noen som vet innhold av kh i hodekål??
  246. Heistad/Eldorado vaniljesaus
  247. Fritering av squash
  248. Knutekål? Fortell alt om den!
  249. Rekesalat?
  250. Fleire som syns sukrin smaker heilt forferdeleg?