View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

  1. Forskjell på mandelmel?
  2. Sushi?
  3. Kjøttdeig utgått på dato
  4. Skoldede mandler
  5. Brie - noen med kunnskaper?
  6. Hva bruker dere "den andre" delen av eggene til?
  7. Forskjell på stevia?
  8. Spiser dere gresskar?
  9. Redningsaksjon for mørbrad
  10. Noen som kan fortelle meg hvor mange karbo det er i pinjekjerner?
  11. Finnes det lavkarbobrød som ikke smaker kake?
  12. Kan denne kaka funke med tagatesse?
  13. Splenda brunt sukker?
  14. Koking av bibringe
  15. Hvordan søte krem?
  16. God oppskrift på gresskarsuppe?
  17. Eksotiske grønnsaker
  18. Campkilo Lavkarbobrød bra?
  19. Hva kan erstatte melet best i en smuldredeig?
  20. Pizzabunn?
  21. Fiberfin, mandelmel, kokosmel, jbk?
  22. Lavkarbobrød fra Rimi
  23. Sopps lavkarbo fusilli
  24. Karbohydrater og gluten
  25. "Tilbudsavisa"
  26. Har du prøvd de nye steviasukettene?
  27. Bake kake til juleavslutning. Hjelp!
  28. Er dette Lavkarbo Knekkebrød?
  29. Riste eller ikke riste nøtter?
  30. Eldorado gulrotpure
  31. Hva er den beste lavkarbokaka du vet om?
  32. Hvor mye xantan gum vs JBKM?
  33. Hjelp! Jeg får ikke til julekaker! Noen sikre oppskrifter?
  34. Tyrkisk youghurt
  35. Billig økologisk?
  36. Er dette samme som pro fiber i Norge?
  37. Kransekake med Tagatesse?
  38. Hva slags søtning funker best i marsipan?
  39. Julemarsipan?
  40. Ang glutenfritt mel... Hva kan man bruke til hva?
  41. Julesaltmat?
  42. Seilaks
  43. Hjelp - Fiberfin, erstatning
  44. Tortilla-lomper?
  45. Avokado?
  46. IHerb og Cocosa?
  47. Squash-kake!
  48. Erstatter for kokosmelk
  49. Easy Living Lavkarbo Grovbrød?
  50. Kvæfjordkake/verdens beste-kake og budapestkake-oppskrift?
  51. Oppbevaring av Avocado?
  52. Finmalte mandler
  53. Ryvita Musli Crunch
  54. Kli og kruskakli?
  55. Tilbehør til middag?
  56. Allergi: mandel, kokos og soya..
  57. Noen som har prøvd Cocosa-sukker?
  58. Idun sitt "brød på pose"
  59. Brød fra Rimi, type lavkarbo
  60. Ost som kan erstatte parmesan
  61. Vitaminer i grønnsaker som blir kokt?
  62. Kokosmel
  63. Sesam-mel
  64. Castello Organic Blue
  65. Flate og svidde osteknekkiser
  66. Lavkarbobrødet mitt er borte
  67. Jacobs utvalgte sauser?
  68. Hjemmelaget kokosnøttsmør, hardt?
  69. Kan noen hjelpe meg å våge å smake Cottage Cheese?
  70. Chilisaus med sukrin?
  71. Noe godt jeg kan lage av kamskjell?
  72. Hvordan få i seg nok fett med stekt kjøtt?
  73. Grønt uten karbohydrater?
  74. Oppskjært løk?
  75. Karboinnhold i knekkebrød?
  76. Melkefri erstatning til creme fraiche, cottage cheese, ost?
  77. Erstatning til mel? Tåler ikke mandelmel
  78. Den beste pannekakeoppskrifta?
  79. Krydder i storpakker?
  80. Brelett?
  81. Cocosasukker eller Steviasukker?
  82. En ts. sukker i matlaging (sauser etc.)?
  83. Lavkarbo kakao?
  84. Når unga elsker pasta
  85. Hva er den beste suppen?
  86. Trenger råd om eggehviter
  87. Hvilke gojibær og hva brukes de til?
  88. Mikro med crisp og grill-funksjon
  89. Fyll i hjemmelaget sjokolade?
  90. Andefett
  91. Erstatning for kakaosmør?
  92. Noen som har prøvd easy isen til Hennig Olsen?
  93. Tagatesse og melkeintoleranse
  94. Brød ... Igjen ...
  95. Hvilken flytende stevia?
  96. Har noen en pannekakeoppskrift uten eggsmak?
  97. Tilbehør-tips?
  98. Erstatning til potet, pasta og ris?
  99. Hva/hvor mye er 60 ml splenda? Hjelp!
  100. Pofiber og fiberfin
  101. Mandelmel
  102. Uten gluten, melk og egg, hjelp?
  103. Landlords produkter?
  104. Butter beans lavkarbo?
  105. Vafler med kokosmel?
  106. Alpro yoghurt
  107. Lavkarbopasta i pastamaskin?
  108. Hva skal jeg erstatte sukker med i kokosbunn?
  109. Stangselleri, er det lavkarbo?
  110. Brød/rundstykker uten egg, gjær, gluten og laktose
  111. Ikke akkurat mat eller matoppskrifter ...
  112. Noen som kan hjelpe og lage denne oppskriften lavkarbo?
  113. Hvite geitoster
  114. Sukrin-melis og sesam-mel
  115. Hva kan man bytte brunt sukker med?
  116. Butikker som fører Rysk Yoghurt (Oslo)
  117. Forslag til noe spennende snacksmat?
  118. Pannekake-hjelp søkes
  119. Avokado?
  120. Fint brød?
  121. Boller med stevia
  122. Erstatte sukrin?
  123. Gresskarkjerner
  124. Glutenfritt?
  125. "Sukkerfritt" syltetøy
  126. Sara Bernard sjokoladekrem?
  127. Matplaner for 17. mai?
  128. På farta-mat i sommervarmen
  129. Kcal i Nannas knekkebrød?
  130. Atkins pizzabunn
  131. Frokost som gir energi og skjerper konsentrasjonen?
  132. Brødutfordringen!
  133. Vafler?
  134. Elsker rabarbra!
  135. Rabarbra - fryse ned?
  136. Disse bør vel være ganske lett å gjøre lavkarbovennlige?
  137. Trenger hjelp
  138. Lage "lavkarbobrød" UTEN miksmaster eller foodprosessor?
  139. Oppskrift på lavkarbopasta
  140. Whey proteinpulver med sjokoladesmak - hvordan bruke dette i lavkarboretter?
  141. Pizzabunn uten egg?
  142. Hvilket mel ligner mest på hvetemel?
  143. Drikkeyoghurt/biola - noen forslag?
  144. Hvit sjokolade?
  145. Fiberhusk
  146. Cheeseballs
  147. Peanøtt-mel
  148. Lage denne oppskriften lavkarbo? (Frityrstekt blomkål)
  149. Trenger hjelp. (Spagettisaus)
  150. Tykne saus med Johannesbrødkjernemel?
  151. Hvilket smør og salt er best på lavkarbo?
  152. Pavlova-utfordring!
  153. Knekkebrød, anbefalinger
  154. Godt lavkarbo kjøpebrød?
  155. Hva er din favoritt lavkarbodessert?
  156. Bakemiks, bakepro og bakeprotein
  157. HJELP! Jeg klarer IKKE å lage god, tykk saus!
  158. Fotballfruens "kanelsnurrer"/cinnabuns?
  159. Bacon med maltodekstrin
  160. Din beste lørdags-oppskrift!
  161. Almond oil (mandelolje)
  162. Er anispulver og yaconpulver det samme?
  163. Lavkarbo pizzabunn ferdigpakke?
  164. Fiberhusk
  165. Hvor får jeg kjøpt mandelmel?
  166. Er Camembert, Sagaost og andre blåmuggoster helt ok?
  167. Egg i knekkebrød
  168. Lavkarbobakst uten egg og melk?
  169. Plommeutfordring
  170. Matblod som jevning
  171. Sweet chili saus
  172. Kaker til barnebursdag
  173. Baker Hansens karboreduserte brød
  174. Selges ikke Splenda lenger?
  175. Lasagne i varmdisk
  176. Easyliving sjokoladekake, trenger tips nå
  177. Skoleboller?
  178. Hva kan jeg egentlig bruke lakrisrotpulver til?
  179. Torsketunger?
  180. Hva er C.F?
  181. Omgjøring av oppskrifter med sukker
  182. Noen som har prøvd å lage Oopsie roll Cream Puffs? Leter etter oppskrift på norsk
  183. Johannesbrødkjernemel vs fiberhusk?
  184. Hva er næringsinnholdet i rakfisk?
  185. Kjeks
  186. Lære å like fisk?
  187. Lompe/lefse som passer til rakfisk
  188. Røkelaks og vårløk
  189. Hvilke grønnsaker passer i oksehalesuppe?
  190. Hvite neper
  191. Taffelost med skinke fra Tine, hvor finnes den?
  192. Bake julekaker med sukrin
  193. Erstatte delfiafett med cocosa?
  194. Multiallergiker trenger lavkarbokokebok
  195. Glutenmel? Hva kan jeg bruke dette til?
  196. Pepperkaker?
  197. Trenger oppskrift på riskrem - tilpasset ketose
  198. Croissant-oppskrift?
  199. Angående pannekaker, håper noen orker svare
  200. Kalorier i Eldorado jordbærgelé?
  201. Hva kan erstatte fløte i pannekaker? Håper på raskt svar
  202. Oppskrifter med hampfrø?
  203. Tilbehør til mølje?
  204. Judasøre og frisk gurkemeje
  205. Romessens, vaniljeessens....
  206. Sjokolade
  207. Mat i frityrkokern
  208. Carob powder
  209. Hvor lenge holder salami seg i romtemperatur?
  210. Over 3 år på lavkarbo - trenger inspirasjon/oppskrifter
  211. Tacolefser
  212. Mandelmel
  213. Bytte sukker til sukrin?
  214. Sukrin/Tagatesse vs sukker
  215. Skrelle aubergine?
  216. Søtningsmidler anno 2014
  217. Løk?
  218. Blomkål og?
  219. Luft i magen av baksttilsetninger
  220. Matmuffins fra Funksjonell Mat - oppskrift?
  221. Butikkbrød med 8 karber?
  222. Beste brødet jeg har smakt - 7.9g/100g Karbo. 28g protein! Trenger oppskrifta!
  223. Oksesener?
  224. Søtpotetrester
  225. Oppskrift på blodpudding?
  226. Johannesbrødkjernemel vs zanthan gum
  227. Tips til mat på reisefot
  228. Noen som har en spennede oppskrift på marinade til ribbe?
  229. Andehjerter
  230. Sukkerfri kaffesirup
  231. Erstatning for fiskesaus?
  232. Hjemmelaget salsa?
  233. Ketolysebrød Bakemiks
  234. Kjøttdeig - tacokrydder/sauser?
  235. Tips om kakeoppskrift som er LCHF og helst melkefri?
  236. Polydekstrose
  237. Grønnkål
  238. Lchf rabarbrapai
  239. Pizzabunn med kokosmel
  240. Søtpoteter
  241. Smørpletter
  242. Marsipan uten sukrinmelis
  243. Drikke og mat som hjelper på vond hals?
  244. Glykemisk indeks på ulike melsorter
  245. Chiafrø kh-innhold
  246. Hvor får jeg kjøpt ingredienser til fransk brød?
  247. Karboinnhold i syrnede melkeprodukter
  248. Erter på lavkarbo?
  249. Hvor mye sukrin + erstattes med sukker?
  250. Bønnepasta-spørsmål