View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter
Sider :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
- Tilbehør til middag? (7 replies)
- Kli og kruskakli? (2 replies)
- Ryvita Musli Crunch (4 replies)
- Finmalte mandler (5 replies)
- Oppbevaring av Avocado? (8 replies)
- Kvæfjordkake/verdens beste-kake og budapestkake-oppskrift? (5 replies)
- Easy Living Lavkarbo Grovbrød? (0 replies)
- Erstatter for kokosmelk (4 replies)
- Squash-kake! (2 replies)
- IHerb og Cocosa? (1 replies)
- Avokado? (16 replies)
- Tortilla-lomper? (12 replies)
- Hjelp - Fiberfin, erstatning (4 replies)
- Seilaks (1 replies)
- Julesaltmat? (9 replies)
- Ang glutenfritt mel... Hva kan man bruke til hva? (7 replies)
- Julemarsipan? (10 replies)
- Hva slags søtning funker best i marsipan? (4 replies)
- Kransekake med Tagatesse? (4 replies)
- Er dette samme som pro fiber i Norge? (1 replies)
- Billig økologisk? (1 replies)
- Tyrkisk youghurt (4 replies)
- Hjelp! Jeg får ikke til julekaker! Noen sikre oppskrifter? (2 replies)
- Hvor mye xantan gum vs JBKM? (3 replies)
- Hva er den beste lavkarbokaka du vet om? (5 replies)
- Eldorado gulrotpure (1 replies)
- Riste eller ikke riste nøtter? (5 replies)
- Er dette Lavkarbo Knekkebrød? (10 replies)
- Bake kake til juleavslutning. Hjelp! (21 replies)
- Har du prøvd de nye steviasukettene? (8 replies)
- "Tilbudsavisa" (15 replies)
- Karbohydrater og gluten (2 replies)
- Sopps lavkarbo fusilli (0 replies)
- Lavkarbobrød fra Rimi (0 replies)
- Fiberfin, mandelmel, kokosmel, jbk? (3 replies)
- Pizzabunn? (3 replies)
- Hva kan erstatte melet best i en smuldredeig? (4 replies)
- Campkilo Lavkarbobrød bra? (2 replies)
- Eksotiske grønnsaker (2 replies)
- God oppskrift på gresskarsuppe? (12 replies)
- Hvordan søte krem? (8 replies)
- Koking av bibringe (4 replies)
- Splenda brunt sukker? (7 replies)
- Kan denne kaka funke med tagatesse? (11 replies)
- Finnes det lavkarbobrød som ikke smaker kake? (3 replies)
- Noen som kan fortelle meg hvor mange karbo det er i pinjekjerner? (1 replies)
- Redningsaksjon for mørbrad (12 replies)
- Spiser dere gresskar? (15 replies)
- Forskjell på stevia? (2 replies)
- Hva bruker dere "den andre" delen av eggene til? (11 replies)
- Brie - noen med kunnskaper? (4 replies)
- Skoldede mandler (4 replies)
- Kjøttdeig utgått på dato (8 replies)
- Sushi? (5 replies)
- Forskjell på mandelmel? (7 replies)
- Peanøttmel? (5 replies)
- Hva kan jeg spise? (1 replies)
- Tacoskjell av ost? (2 replies)
- Deilig foccacia.. finner ikke igjen oppskriften (7 replies)
- Noen som har en god oppskrift på kjeks? (4 replies)
- Kokosmel, er det det samme som kvernet kokos? (4 replies)
- Fløte som går ut på dato! (7 replies)
- Får ikke kjevlet ut knekkebrød, blir bare kliss (13 replies)
- Erterproteiner/pea protein? (2 replies)
- Gresskar i Bergen (8 replies)
- Gode pålegg å bruke ved lavkarbodiett? (10 replies)
- Løk? (7 replies)
- Blomkål- og skinkegrateng? (2 replies)
- Minske karbohydratene i denne oppskriften? (6 replies)
- Solsikkekjerner? (1 replies)
- Tilbehør fiskegrateng (5 replies)
- Olje til fritering? (7 replies)
- Sjokoladekrem? (7 replies)
- Mandelmel (4 replies)
- Finnes det pizzabunn uten smak av egg? (7 replies)
- Steviaplante (1 replies)
- Hjemmelaget sjokoladepålegg? (2 replies)
- Noen her som spiser proteinloff (7 replies)
- Soyamel? (5 replies)
- Trenger nye tunfiskoppskrifter (2 replies)
- Hvordan er holdbarheten? (2 replies)
- Gryterett uten ris? (4 replies)
- Canderel stevia suketter, noen som har prøvd de? (0 replies)
- Dessert alle kan like? (6 replies)
- Bacon: 0,0 g karbs MEN innholder sukker? (4 replies)
- Gele (2 replies)
- Syltetøy og gelé uten sukker (1 replies)
- Hva inneholder en vanlig ostekake med sukker? (11 replies)
- Helios tomatpuré - 5,7 g kh (5 replies)
- Vend i mel, salt og pepper ... (3 replies)
- Sjokoladekake - Sunnere enn brød? (6 replies)
- Laks gir diabetes?? (1 replies)
- Syltet Ingefær fra "En sunn familie". Noen som har oppskrift? (2 replies)
- Surdeigbrød (3 replies)
- Egg (7 replies)
- Lakrisrot (2 replies)
- Hjemmelaget sjokolade (5 replies)
- Trulli hvitvin (15 replies)
- Svartrot / skorsonnerrot (6 replies)
- Er dette brødet glutenfritt? (2 replies)
- Tagatesse (11 replies)
- Cornells melblanding? (2 replies)
- Hva er den beste iskrem-oppskriften? (8 replies)
- Sjokoladekake? (6 replies)
- Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde? (7 replies)
- Malte frø og nøtter, hvordan? (6 replies)
- Kokosmelkpulver, hvor kjøper man det? (6 replies)
- Vekt på lavkarbobrød (0 replies)
- Rabarbrasuppe (11 replies)
- Hva bruker dere Chia til? (2 replies)
- Trenger hjelp til brødoppskrift (2 replies)
- Holdbarhet funksjonell mat sitt brød? (9 replies)
- Jaha ... Er ikke reker heller sunt nå da? (8 replies)
- Blomkålris - lagres? (2 replies)
- Pavlova eller marengs (3 replies)
- Oreokjeks? (5 replies)
- Ostepletter (0 replies)
- Hexeberg sitt lavkarbobrød? (6 replies)
- Cloetta sukkerfrie melkesjokolade ... Den forsvinner fra butikk etter butikk (19 replies)
- Trykkfeil på Regal Kruskakli (3 replies)
- Sjokoladetrekket på bounty (2 replies)
- Kaviar uten sukker? (3 replies)
- Trenger hjelp med et sukkerbrød (2 replies)
- Årets pølser? (26 replies)
- Flere som ikke liker endringene i Kavliosten? (10 replies)
- Erfaring med å tørke mat og kjøtt/fugl til turmat? (13 replies)
- Holdbarhet på cocosa og kokosmel? (6 replies)
- Hjelp meg å lavkarbotisere en oppskrift! (2 replies)
- Marengs som ikke blir sprø ... Hva gjorde jeg feil? (20 replies)
- Sukrin vs tagatose (2 replies)
- Vannkastanjer? (6 replies)
- Lavkarbo gulrotkake? (3 replies)
- Hvilket ferdigbrød anbefaler du? (13 replies)
- Tagatose (1 replies)
- Sukrin+ (2 replies)
- Thai mad, er det low carb ? (5 replies)
- Noen som har testet denne? (4 replies)
- Oppskrift på en god smoothie? (4 replies)
- Savner en mild pizzasaus, har du oppskrift? (7 replies)
- Etterlysning: pizzabunn! (1 replies)
- Makademianøtter ... Hva bruker dere dem til? (14 replies)
- Kan eggemelk oppbevares i kjøleskap noen dager? (5 replies)
- Hvordan lage fiskekaker lavkarbo? (24 replies)
- Finnes det lavkarboostekakebunn som ikke skal stekes? À la vanlig kjeksbunn? (12 replies)
- Tyrkisk yoghurt? (5 replies)
- Ny Karbolett fra Idun, brownies! (90 replies)
- Hvor har det blitt av Landlord hermetiske tomater? (5 replies)
- Jello bringebær-gele, noen som har smakt den? (0 replies)
- Holdbarhet sorte olivener? (2 replies)
- Ramsløk (18 replies)
- De beste grillpølsene (4 replies)
- Patè? (9 replies)
- Din beste oppskrift på cookies? (2 replies)
- Peanøttforvirring (8 replies)
- Ørret? (3 replies)
- Lage lunsj til skolen (4 replies)
- Brie ost (20 replies)
- Canderel med stevia (15 replies)
- Lavkarbo-sjokolade? (24 replies)
- Smaker kesam i bolledeig surt? (2 replies)
- Kan jeg bytte ut mascarpone med noe annet? (6 replies)
- hHvilke bær og frukt kan jeg bruke i gele? (3 replies)
- Noen som har testa Panduras næringsmiddelaromaer? (0 replies)
- Fava bean flour (2 replies)
- Saus? (3 replies)
- Bondeostbrød (1 replies)
- Hva spiser dere til kjøttet dere som ikke kan spise ost? (19 replies)
- Hvor kjøper du økologisk mat? (16 replies)
- HJELP! Haster! For sterk kyllingsuppe, hva kan jeg gjøre? (9 replies)
- Svinekjøtt uheldig? (2 replies)
- Finnes det en oppskrift på vaniljekrem? (16 replies)
- Fiberhuskens energiinnhold! (4 replies)
- Oppskrifter med chiafrø (4 replies)
- JBK/Maizena? (4 replies)
- Hvor får jeg tak i Miracle Noodle og Miracle Rice? (23 replies)
- Jeg er ny med lavkarbo (1 replies)
- Flytende natreen? (5 replies)
- Nam?! (3 replies)
- Hjelp !!!!! (haster) (15 replies)
- Konfekt med tofu? (0 replies)
- Middagsplanlegger-app (1 replies)
- Fiberhusk i stedet for maizena? (6 replies)
- Regal lavkarbo-brød fra Coop, ok? (8 replies)
- JBK - klumper seg (4 replies)
- Langtidssteking/baking (20 replies)
- Smoothie uten melk og nøtter/mandler (17 replies)
- Cream of tartar (1 replies)
- Noen som har bakt og veid Regals lavkarbobrød? (2 replies)
- Pålegg? (6 replies)
- Ris fra lavkarbohuset? (2 replies)
- Rå eggeplomme - jakten på virkelig sunne fettkilder (5 replies)
- Tagatesse? (2 replies)
- Hvor lenge er du mett av lavkarbobrødskiver? (23 replies)
- Din beste eggsalat? (5 replies)
- Pepper? (21 replies)
- Parmesan, trenger info, er grønn (5 replies)
- Skal appelsinene skrelles i denne oppskrifta? (6 replies)
- Oppskrifter med soyaprotein? (4 replies)
- Brunost? (15 replies)
- Sjokolademoussekake med flere lag? (2 replies)
- Sukrin+ Nytt produkt fra Funksjonellmat (4 replies)
- Påskemiddager? (25 replies)
- Kjøttdeig i 1kg pølse fra nordfjord, noen som husker pris? (0 replies)
- Har noen et alternativ? (10 replies)
- Kokosmel som jevning? (2 replies)
- Brød av kruskakli/sammalt hvete/egg/olje? (3 replies)
- Hvor er vaffel/pannekake oppskrift? (2 replies)
- Lavkarbohuset? (1 replies)
- Kan jeg fryse disse produktene? (5 replies)
- Ville dere spist uåpnet røkelaks to dager etter siste forbruksdag? (11 replies)
- Indisk - the indian way... (7 replies)
- Hvorfor negativ til sylteagurk? (15 replies)
- Noen som vet om fete oster de kan anbefale? (13 replies)
- Bearnaise-essens i Bergen? (9 replies)
- Vaniljeprotein? (1 replies)
- Tapas (1 replies)
- Hvor lang steketid ? (2 replies)
- Viltkjøtt (3 replies)
- Syltetøy med tagatose (10 replies)
- Mel fra iHerb? (12 replies)
- Shiratakinudler (2 replies)
- Ketolysevennlig bursdagsmiddag? (4 replies)
- Hva er din favorittmiddag som du har oftest? (16 replies)
- Finnes det lavkarbo potetgull? (7 replies)
- Hjelp ang. brød! (9 replies)
- Shakes? (4 replies)
- Hvilke grønnsaker bruker dere? (18 replies)
- Landlord tomatpuré (6 replies)
- Yaconsirup, hva tilsvarer det i form av tørr søtning? (0 replies)
- Chorizo-pølser fra Idsøe (14 replies)
- Lasagne? (4 replies)
- Napoleonskake på lavkarbovis? (6 replies)
- Oppskrift på tortilla? (11 replies)
- Tomatsuppe med lite karbohydrater (2 replies)
- Quinoa mel (6 replies)
- Hva gjør jeg med bankekjøttet? (10 replies)
- Tilberede tynnribbe uten at det smaker "jul"? (7 replies)
- Salat- og matolje fra Rema 1000? Sunt? (11 replies)
- Karrikyllingfyll (sånn som i baguetter) Noen som har oppskrift? (8 replies)
- Fin eller grov fiberhusk (psylliumhusk) i Nannahs knekkebrød? (4 replies)
- Lavkarbo godteri UTEN maltinol? (jelly beans/ lakrisbåter/ jordbærfisker e.l.) (3 replies)
- Hjelp å finne vaffeloppskrift som er lavkarbo (7 replies)
- 37 g karbohydrater, inkludert 5 g effektive karbohydrater (7 replies)
- Romano cheese? (1 replies)
- Knekkebrød (15 replies)
- Myke knekkebrød (9 replies)
- Hvordan knuser dere linfrø og sesamfrø? (14 replies)
- Hvilken iskremmaskin bør jeg velge? (4 replies)
- Mia Gundersens iskrem (5 replies)
- Kan man bruke planteprotein til baking? (0 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.