View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

  1. Tilbehør til middag? (7 replies)
  2. Kli og kruskakli? (2 replies)
  3. Ryvita Musli Crunch (4 replies)
  4. Finmalte mandler (5 replies)
  5. Oppbevaring av Avocado? (8 replies)
  6. Kvæfjordkake/verdens beste-kake og budapestkake-oppskrift? (5 replies)
  7. Easy Living Lavkarbo Grovbrød? (0 replies)
  8. Erstatter for kokosmelk (4 replies)
  9. Squash-kake! (2 replies)
  10. IHerb og Cocosa? (1 replies)
  11. Avokado? (16 replies)
  12. Tortilla-lomper? (12 replies)
  13. Hjelp - Fiberfin, erstatning (4 replies)
  14. Seilaks (1 replies)
  15. Julesaltmat? (9 replies)
  16. Ang glutenfritt mel... Hva kan man bruke til hva? (7 replies)
  17. Julemarsipan? (10 replies)
  18. Hva slags søtning funker best i marsipan? (4 replies)
  19. Kransekake med Tagatesse? (4 replies)
  20. Er dette samme som pro fiber i Norge? (1 replies)
  21. Billig økologisk? (1 replies)
  22. Tyrkisk youghurt (4 replies)
  23. Hjelp! Jeg får ikke til julekaker! Noen sikre oppskrifter? (2 replies)
  24. Hvor mye xantan gum vs JBKM? (3 replies)
  25. Hva er den beste lavkarbokaka du vet om? (5 replies)
  26. Eldorado gulrotpure (1 replies)
  27. Riste eller ikke riste nøtter? (5 replies)
  28. Er dette Lavkarbo Knekkebrød? (10 replies)
  29. Bake kake til juleavslutning. Hjelp! (21 replies)
  30. Har du prøvd de nye steviasukettene? (8 replies)
  31. "Tilbudsavisa" (15 replies)
  32. Karbohydrater og gluten (2 replies)
  33. Sopps lavkarbo fusilli (0 replies)
  34. Lavkarbobrød fra Rimi (0 replies)
  35. Fiberfin, mandelmel, kokosmel, jbk? (3 replies)
  36. Pizzabunn? (3 replies)
  37. Hva kan erstatte melet best i en smuldredeig? (4 replies)
  38. Campkilo Lavkarbobrød bra? (2 replies)
  39. Eksotiske grønnsaker (2 replies)
  40. God oppskrift på gresskarsuppe? (12 replies)
  41. Hvordan søte krem? (8 replies)
  42. Koking av bibringe (4 replies)
  43. Splenda brunt sukker? (7 replies)
  44. Kan denne kaka funke med tagatesse? (11 replies)
  45. Finnes det lavkarbobrød som ikke smaker kake? (3 replies)
  46. Noen som kan fortelle meg hvor mange karbo det er i pinjekjerner? (1 replies)
  47. Redningsaksjon for mørbrad (12 replies)
  48. Spiser dere gresskar? (15 replies)
  49. Forskjell på stevia? (2 replies)
  50. Hva bruker dere "den andre" delen av eggene til? (11 replies)
  51. Brie - noen med kunnskaper? (4 replies)
  52. Skoldede mandler (4 replies)
  53. Kjøttdeig utgått på dato (8 replies)
  54. Sushi? (5 replies)
  55. Forskjell på mandelmel? (7 replies)
  56. Peanøttmel? (5 replies)
  57. Hva kan jeg spise? (1 replies)
  58. Tacoskjell av ost? (2 replies)
  59. Deilig foccacia.. finner ikke igjen oppskriften (7 replies)
  60. Noen som har en god oppskrift på kjeks? (4 replies)
  61. Kokosmel, er det det samme som kvernet kokos? (4 replies)
  62. Fløte som går ut på dato! (7 replies)
  63. Får ikke kjevlet ut knekkebrød, blir bare kliss (13 replies)
  64. Erterproteiner/pea protein? (2 replies)
  65. Gresskar i Bergen (8 replies)
  66. Gode pålegg å bruke ved lavkarbodiett? (10 replies)
  67. Løk? (7 replies)
  68. Blomkål- og skinkegrateng? (2 replies)
  69. Minske karbohydratene i denne oppskriften? (6 replies)
  70. Solsikkekjerner? (1 replies)
  71. Tilbehør fiskegrateng (5 replies)
  72. Olje til fritering? (7 replies)
  73. Sjokoladekrem? (7 replies)
  74. Mandelmel (4 replies)
  75. Finnes det pizzabunn uten smak av egg? (7 replies)
  76. Steviaplante (1 replies)
  77. Hjemmelaget sjokoladepålegg? (2 replies)
  78. Noen her som spiser proteinloff (7 replies)
  79. Soyamel? (5 replies)
  80. Trenger nye tunfiskoppskrifter (2 replies)
  81. Hvordan er holdbarheten? (2 replies)
  82. Gryterett uten ris? (4 replies)
  83. Canderel stevia suketter, noen som har prøvd de? (0 replies)
  84. Dessert alle kan like? (6 replies)
  85. Bacon: 0,0 g karbs MEN innholder sukker? (4 replies)
  86. Gele (2 replies)
  87. Syltetøy og gelé uten sukker (1 replies)
  88. Hva inneholder en vanlig ostekake med sukker? (11 replies)
  89. Helios tomatpuré - 5,7 g kh (5 replies)
  90. Vend i mel, salt og pepper ... (3 replies)
  91. Sjokoladekake - Sunnere enn brød? (6 replies)
  92. Laks gir diabetes?? (1 replies)
  93. Syltet Ingefær fra "En sunn familie". Noen som har oppskrift? (2 replies)
  94. Surdeigbrød (3 replies)
  95. Egg (7 replies)
  96. Lakrisrot (2 replies)
  97. Hjemmelaget sjokolade (5 replies)
  98. Trulli hvitvin (15 replies)
  99. Svartrot / skorsonnerrot (6 replies)
  100. Er dette brødet glutenfritt? (2 replies)
  101. Tagatesse (11 replies)
  102. Cornells melblanding? (2 replies)
  103. Hva er den beste iskrem-oppskriften? (8 replies)
  104. Sjokoladekake? (6 replies)
  105. Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde? (7 replies)
  106. Malte frø og nøtter, hvordan? (6 replies)
  107. Kokosmelkpulver, hvor kjøper man det? (6 replies)
  108. Vekt på lavkarbobrød (0 replies)
  109. Rabarbrasuppe (11 replies)
  110. Hva bruker dere Chia til? (2 replies)
  111. Trenger hjelp til brødoppskrift (2 replies)
  112. Holdbarhet funksjonell mat sitt brød? (9 replies)
  113. Jaha ... Er ikke reker heller sunt nå da? (8 replies)
  114. Blomkålris - lagres? (2 replies)
  115. Pavlova eller marengs (3 replies)
  116. Oreokjeks? (5 replies)
  117. Ostepletter (0 replies)
  118. Hexeberg sitt lavkarbobrød? (6 replies)
  119. Cloetta sukkerfrie melkesjokolade ... Den forsvinner fra butikk etter butikk (19 replies)
  120. Trykkfeil på Regal Kruskakli (3 replies)
  121. Sjokoladetrekket på bounty (2 replies)
  122. Kaviar uten sukker? (3 replies)
  123. Trenger hjelp med et sukkerbrød (2 replies)
  124. Årets pølser? (26 replies)
  125. Flere som ikke liker endringene i Kavliosten? (10 replies)
  126. Erfaring med å tørke mat og kjøtt/fugl til turmat? (13 replies)
  127. Holdbarhet på cocosa og kokosmel? (6 replies)
  128. Hjelp meg å lavkarbotisere en oppskrift! (2 replies)
  129. Marengs som ikke blir sprø ... Hva gjorde jeg feil? (20 replies)
  130. Sukrin vs tagatose (2 replies)
  131. Vannkastanjer? (6 replies)
  132. Lavkarbo gulrotkake? (3 replies)
  133. Hvilket ferdigbrød anbefaler du? (13 replies)
  134. Tagatose (1 replies)
  135. Sukrin+ (2 replies)
  136. Thai mad, er det low carb ? (5 replies)
  137. Noen som har testet denne? (4 replies)
  138. Oppskrift på en god smoothie? (4 replies)
  139. Savner en mild pizzasaus, har du oppskrift? (7 replies)
  140. Etterlysning: pizzabunn! (1 replies)
  141. Makademianøtter ... Hva bruker dere dem til? (14 replies)
  142. Kan eggemelk oppbevares i kjøleskap noen dager? (5 replies)
  143. Hvordan lage fiskekaker lavkarbo? (24 replies)
  144. Finnes det lavkarboostekakebunn som ikke skal stekes? À la vanlig kjeksbunn? (12 replies)
  145. Tyrkisk yoghurt? (5 replies)
  146. Ny Karbolett fra Idun, brownies! (90 replies)
  147. Hvor har det blitt av Landlord hermetiske tomater? (5 replies)
  148. Jello bringebær-gele, noen som har smakt den? (0 replies)
  149. Holdbarhet sorte olivener? (2 replies)
  150. Ramsløk (18 replies)
  151. De beste grillpølsene (4 replies)
  152. Patè? (9 replies)
  153. Din beste oppskrift på cookies? (2 replies)
  154. Peanøttforvirring (8 replies)
  155. Ørret? (3 replies)
  156. Lage lunsj til skolen (4 replies)
  157. Brie ost (20 replies)
  158. Canderel med stevia (15 replies)
  159. Lavkarbo-sjokolade? (24 replies)
  160. Smaker kesam i bolledeig surt? (2 replies)
  161. Kan jeg bytte ut mascarpone med noe annet? (6 replies)
  162. hHvilke bær og frukt kan jeg bruke i gele? (3 replies)
  163. Noen som har testa Panduras næringsmiddelaromaer? (0 replies)
  164. Fava bean flour (2 replies)
  165. Saus? (3 replies)
  166. Bondeostbrød (1 replies)
  167. Hva spiser dere til kjøttet dere som ikke kan spise ost? (19 replies)
  168. Hvor kjøper du økologisk mat? (16 replies)
  169. HJELP! Haster! For sterk kyllingsuppe, hva kan jeg gjøre? (9 replies)
  170. Svinekjøtt uheldig? (2 replies)
  171. Finnes det en oppskrift på vaniljekrem? (16 replies)
  172. Fiberhuskens energiinnhold! (4 replies)
  173. Oppskrifter med chiafrø (4 replies)
  174. JBK/Maizena? (4 replies)
  175. Hvor får jeg tak i Miracle Noodle og Miracle Rice? (23 replies)
  176. Jeg er ny med lavkarbo (1 replies)
  177. Flytende natreen? (5 replies)
  178. Nam?! (3 replies)
  179. Hjelp !!!!! (haster) (15 replies)
  180. Konfekt med tofu? (0 replies)
  181. Middagsplanlegger-app (1 replies)
  182. Fiberhusk i stedet for maizena? (6 replies)
  183. Regal lavkarbo-brød fra Coop, ok? (8 replies)
  184. JBK - klumper seg (4 replies)
  185. Langtidssteking/baking (20 replies)
  186. Smoothie uten melk og nøtter/mandler (17 replies)
  187. Cream of tartar (1 replies)
  188. Noen som har bakt og veid Regals lavkarbobrød? (2 replies)
  189. Pålegg? (6 replies)
  190. Ris fra lavkarbohuset? (2 replies)
  191. Rå eggeplomme - jakten på virkelig sunne fettkilder (5 replies)
  192. Tagatesse? (2 replies)
  193. Hvor lenge er du mett av lavkarbobrødskiver? (23 replies)
  194. Din beste eggsalat? (5 replies)
  195. Pepper? (21 replies)
  196. Parmesan, trenger info, er grønn (5 replies)
  197. Skal appelsinene skrelles i denne oppskrifta? (6 replies)
  198. Oppskrifter med soyaprotein? (4 replies)
  199. Brunost? (15 replies)
  200. Sjokolademoussekake med flere lag? (2 replies)
  201. Sukrin+ Nytt produkt fra Funksjonellmat (4 replies)
  202. Påskemiddager? (25 replies)
  203. Kjøttdeig i 1kg pølse fra nordfjord, noen som husker pris? (0 replies)
  204. Har noen et alternativ? (10 replies)
  205. Kokosmel som jevning? (2 replies)
  206. Brød av kruskakli/sammalt hvete/egg/olje? (3 replies)
  207. Hvor er vaffel/pannekake oppskrift? (2 replies)
  208. Lavkarbohuset? (1 replies)
  209. Kan jeg fryse disse produktene? (5 replies)
  210. Ville dere spist uåpnet røkelaks to dager etter siste forbruksdag? (11 replies)
  211. Indisk - the indian way... (7 replies)
  212. Hvorfor negativ til sylteagurk? (15 replies)
  213. Noen som vet om fete oster de kan anbefale? (13 replies)
  214. Bearnaise-essens i Bergen? (9 replies)
  215. Vaniljeprotein? (1 replies)
  216. Tapas (1 replies)
  217. Hvor lang steketid ? (2 replies)
  218. Viltkjøtt (3 replies)
  219. Syltetøy med tagatose (10 replies)
  220. Mel fra iHerb? (12 replies)
  221. Shiratakinudler (2 replies)
  222. Ketolysevennlig bursdagsmiddag? (4 replies)
  223. Hva er din favorittmiddag som du har oftest? (16 replies)
  224. Finnes det lavkarbo potetgull? (7 replies)
  225. Hjelp ang. brød! (9 replies)
  226. Shakes? (4 replies)
  227. Hvilke grønnsaker bruker dere? (18 replies)
  228. Landlord tomatpuré (6 replies)
  229. Yaconsirup, hva tilsvarer det i form av tørr søtning? (0 replies)
  230. Chorizo-pølser fra Idsøe (14 replies)
  231. Lasagne? (4 replies)
  232. Napoleonskake på lavkarbovis? (6 replies)
  233. Oppskrift på tortilla? (11 replies)
  234. Tomatsuppe med lite karbohydrater (2 replies)
  235. Quinoa mel (6 replies)
  236. Hva gjør jeg med bankekjøttet? (10 replies)
  237. Tilberede tynnribbe uten at det smaker "jul"? (7 replies)
  238. Salat- og matolje fra Rema 1000? Sunt? (11 replies)
  239. Karrikyllingfyll (sånn som i baguetter) Noen som har oppskrift? (8 replies)
  240. Fin eller grov fiberhusk (psylliumhusk) i Nannahs knekkebrød? (4 replies)
  241. Lavkarbo godteri UTEN maltinol? (jelly beans/ lakrisbåter/ jordbærfisker e.l.) (3 replies)
  242. Hjelp å finne vaffeloppskrift som er lavkarbo (7 replies)
  243. 37 g karbohydrater, inkludert 5 g effektive karbohydrater (7 replies)
  244. Romano cheese? (1 replies)
  245. Knekkebrød (15 replies)
  246. Myke knekkebrød (9 replies)
  247. Hvordan knuser dere linfrø og sesamfrø? (14 replies)
  248. Hvilken iskremmaskin bør jeg velge? (4 replies)
  249. Mia Gundersens iskrem (5 replies)
  250. Kan man bruke planteprotein til baking? (0 replies)