View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

  1. Endre blomkålpudding/grateng (3 replies)
  2. Hvordan få sausen tykk? (0 replies)
  3. Jbk (2 replies)
  4. Blåskjell og krabbe (4 replies)
  5. Hjelp, ang. gelè i Gerds ostekake (8 replies)
  6. Soyaflokker (6 replies)
  7. Hildegunns grove brød - oppskrift fra Torkil sin bok (1 replies)
  8. Ost (2 replies)
  9. Ang.næringsinnhold i linfrø, noen som vet? (1 replies)
  10. 3 Retters middag (1 replies)
  11. Kan dere hjelpe meg med å bytte ut noen ingredienser? (5 replies)
  12. Ny tyggis: Extra Professional uten xylitol (4 replies)
  13. Popcorn? (6 replies)
  14. Dipp? (1 replies)
  15. Kaker til barnedåp (4 replies)
  16. Landlord grønnsakgrateng (14 replies)
  17. Tilbehør til laks? Og hva slags urter? (9 replies)
  18. Løksuppe (4 replies)
  19. Farlig å kjøpe rødvin ute ... (19 replies)
  20. Jacobs utvalgte juice! (7 replies)
  21. Søtning istedet for sukker i gelè? Går det? (15 replies)
  22. Skoleboller/skolebrød med kokosmel? (8 replies)
  23. Macademia-olje (3 replies)
  24. Ketolyse bakemix (7 replies)
  25. Soyasaus og wasabi og syltet ingefær (2 replies)
  26. Mel-erstatning (11 replies)
  27. Blomkål og Brokkoli Purre? (3 replies)
  28. Ingredienser - where to buy? (5 replies)
  29. Alpen-bar (15 replies)
  30. Bønner. (5 replies)
  31. Fisk (11 replies)
  32. Salt? (1 replies)
  33. Grønnsaksmedaljonger. Trenger hjelp. (21 replies)
  34. Nøtter (8 replies)
  35. Ditt beste coleslaw-tips? (8 replies)
  36. Ostebrød med gressløk - Hva kan erstatte melet her? (4 replies)
  37. Paranøtter? (1 replies)
  38. Karber i kylling? (4 replies)
  39. Vita hjertego's produkter. (1 replies)
  40. Noen spørsmål fra meg :) (6 replies)
  41. Oppskrifter med gresskar (2 replies)
  42. Kjeks? (0 replies)
  43. Sukrin (1 replies)
  44. Stekt egg til frokost; hvordan regner man egentlig ut karbohydrater her? (7 replies)
  45. Skinkeost 17 % (1 replies)
  46. Mel som kan erstatte hvetemel til jevning (2 replies)
  47. Noe å tygge /suge på? (10 replies)
  48. Holiday-dip og grønnsaker. (8 replies)
  49. Spm om ulike produkter fra Confecta m.m (21 replies)
  50. Lavkarbobrød hos bakeren? (4 replies)
  51. Krydder ... (2 replies)
  52. Hva istedet for fiberhusk? (1 replies)
  53. Snacks? (4 replies)
  54. Alternativ til hvetemel (2 replies)
  55. Sauser - jevner (10 replies)
  56. Karbohydrat i ingefær (6 replies)
  57. Cola Zero vs Pepsi max (6 replies)
  58. Pizzafyll med kjøttdeig fra REMA 1000 (0 replies)
  59. Cornells melblanding (8 replies)
  60. Skal Sukkerfritt bort fra hyllene på REMA ? (29 replies)
  61. Atkins advantage bar (33 replies)
  62. Har fått cocosa i dag.(hva kan den brukes til?) (1 replies)
  63. Sukkerfri sjokolade (9 replies)
  64. Oppskrift på brun saus? (4 replies)
  65. Kokos? (3 replies)
  66. Proteinshake med mct ?(hva er det ?) (2 replies)
  67. Har kjøpt medisterfarse, kan jeg bruke den til noe? (12 replies)
  68. Gode matvarer i Sverige (5 replies)
  69. Bursdagsmeny? (4 replies)
  70. Melk? (2 replies)
  71. Hjelp, oppskrift på lapper, som jeg kan ha syltetøy på? (4 replies)
  72. Sukrin (2 replies)
  73. Soyamel og soyaprotein, er det det samme? (4 replies)
  74. Nøttebrød? (1 replies)
  75. Når det gjelder vafler? (5 replies)
  76. Ost i omelett? (2 replies)
  77. Trøbbel med å klare meg uten brød ... (3 replies)
  78. Pølser? (5 replies)
  79. Ja og nei mat (10 replies)
  80. Farse-mat (7 replies)
  81. Potetsalat-spørsmål (9 replies)
  82. The gourmet way :) (0 replies)
  83. Soyabrød vs brød laget med bakemiks!?! (1 replies)
  84. Kvitløk (1 replies)
  85. Hvor mange karber i? (2 replies)
  86. Jeg ønsker meg Caffe Mocca (8 replies)
  87. Olje? (2 replies)
  88. Tips om drops fra Fribol (7 replies)
  89. Salatbønner/brune bønner (2 replies)
  90. Sukkerfri ketshup? (6 replies)
  91. Soyamel vs kokosmel (0 replies)
  92. Angående gulrøtter (11 replies)
  93. Bacon (5 replies)
  94. Kake/kjeks man kan spise på ketolysekur? (1 replies)
  95. Favorittkrydder? (15 replies)
  96. Hvilket søtningsmiddel er best til baking? (2 replies)
  97. Salsa (1 replies)
  98. Ostekjeks som nachos chips (2 replies)
  99. Splenda (1 replies)
  100. Babymais, men ikke mais? (4 replies)
  101. Heisann, hva kan jeg bruke til lunch? (2 replies)
  102. Torsk?? (2 replies)
  103. Vaflene på bakemiksb0ksen til Torkil? (8 replies)
  104. JBKmel,får man tak i det noen steder på nett? (9 replies)
  105. Smoothies uten egg, med proteinpulver. (0 replies)
  106. Kan dette bli en ketolyse-iskake ..? (3 replies)
  107. Hvor mange karber i pinjekjerner? (12 replies)
  108. Jeg har kjøpt fiberhusk! (35 replies)
  109. Er det samme karboinnhald i ulike sopper? (27 replies)
  110. Tilbehør til røkelaks (4 replies)
  111. Johannesbrødkjernemel (4 replies)
  112. Grønnsaker ... (13 replies)
  113. Hvor mye grønnsaker spiser dere? (8 replies)
  114. Vivil drops (7 replies)
  115. Hjelp! Jeg liker ikke salat (16 replies)
  116. Er sitron tilatt? (3 replies)
  117. Gode proteinkilder? (3 replies)
  118. Avokado - hva smaker det? (13 replies)
  119. Kakao (4 replies)
  120. Buljong (25 replies)
  121. Billig lavkarb mat til lunsj? (2 replies)
  122. Kalkunmiddag (6 replies)
  123. Bernaisesaus (14 replies)
  124. Hva er jbk-mel ? (3 replies)
  125. Kalkunstuffing (6 replies)
  126. Hvilket brød/knekkebrød (12 replies)
  127. Lavkarbobrød (8 replies)
  128. Half and half (3 replies)
  129. Hva heter JBK i USA? (3 replies)
  130. Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan? (3 replies)
  131. Hvilken smakløs olje til gravlakssaus? (1 replies)
  132. Kvalme i forbindelse med Stevia (0 replies)
  133. Lavkarbodiett (2 replies)
  134. Google er vår venn (5 replies)
  135. Lauk ... av alle slag (1 replies)
  136. Jordbærsyltetøy med kun 5 g karb. (5 replies)
  137. Hvor kjøper dere stevia? Kan denne brukes i te? (15 replies)
  138. Tilbehør til lettsaltet torsk? (4 replies)
  139. Sukkerfri marsipan i Oslo? (3 replies)
  140. Vårrull - noen med tips om oppskrift? (0 replies)
  141. Medisterkaker (5 replies)
  142. Lage sjokolade - oppskrifter? (4 replies)
  143. Råsaft av blåbær og krekling (0 replies)
  144. Splenda i eggedosis? (3 replies)
  145. Fjordland bearnaise-saus (10 replies)
  146. Mengde av div oppskrifter (1 replies)
  147. Oppskrift til brød? (4 replies)
  148. Klementiner! (0 replies)
  149. Første familiejul etter lavkarbo, noen (3 replies)
  150. Soyflokker, poster på nytt! Ingen som vet?! (5 replies)
  151. Soyamel for JBK? (4 replies)
  152. Egg i utlandet (1 replies)
  153. Wok? (4 replies)
  154. Mengde koffein i kaffe, te, pepsi max? (8 replies)
  155. Paranøtter er farlig? (1 replies)
  156. Sukrin melis! (11 replies)
  157. Søtningsmiddel (10 replies)
  158. Moste grønnsaker, noen forslag? (8 replies)
  159. Matkrise! Hva kan jeg gjøre med grønne linser? (11 replies)
  160. Legg ut bilder i oppskriftstrådene deres (værsåsnill) (0 replies)
  161. Soyaflokker (0 replies)
  162. Spør en gang til jeg ... (holdbarhet på pizzarull) (7 replies)
  163. Holdbarhet: kokt fisk vs. kokt kjøtt (0 replies)
  164. Bakemaskin? (9 replies)
  165. Jeg fant endelig julebrus uten sukker! (49 replies)
  166. Trenger litt avokado-hjelp ... (9 replies)
  167. Julemiddagen (26 replies)
  168. Nannas pizzasnurrer ... (2 replies)
  169. Kos (11 replies)
  170. Hjelp! Sjokolademuffins, nam nam (9 replies)
  171. Pølser fra Jacobs på Meny (22 replies)
  172. Alternativ til nøtter? (3 replies)
  173. Cocosa Extra Virgin (3 replies)
  174. Avocado (9 replies)
  175. Hvordan få sprø pizzabunn (1 replies)
  176. Kan Udos Choice erstatte olivenolje? (15 replies)
  177. Nitrit i kjøttpålegg (0 replies)
  178. Buljong og bacon (0 replies)
  179. Hva gjør jeg galt med gelatinen? (5 replies)
  180. Er stevia forbudt å ta inn til Norge? (4 replies)
  181. Pepperoni pølse (8 replies)
  182. Medisterfarse ok? (2 replies)
  183. Noe brødlignende uten kli, linfrø eller sesamfrø? (5 replies)
  184. Ein gang for alle ... (ang. fiber og karbohydrater) (5 replies)
  185. Spørsmål ang. olje/smør/majones (18 replies)
  186. Om steiking i olje vs smør (1 replies)
  187. Lavkarbo ferdigmat? (4 replies)
  188. Laktose, laktosefri melk, og sukker. (1 replies)
  189. Tips til lavkarbo vannbakkels? (2 replies)
  190. Majones (13 replies)
  191. Nannahs eplekake med frutsukker? (0 replies)
  192. Fullkornspasta (6 replies)
  193. Glutenmjøl når ein skal unngå kveitemjøl ... Går det bra? (2 replies)
  194. Glutenmel (3 replies)
  195. Kokosmel igjen (23 replies)
  196. Oppskrifter med elg? (2 replies)
  197. Elgkjøttdeig (5 replies)
  198. Savoykål (7 replies)
  199. Tørket rød chlil og ketolysekuren (5 replies)
  200. Hjelp, er ny! :) (6 replies)
  201. Tomatpuré med lavest karbohydratinnhold? (18 replies)
  202. Hvilken lavkarbo-oppskrift bruker du mest? (24 replies)
  203. JBKM og Sukrose (11 replies)
  204. Lavkarbosvar på junkfood? (25 replies)
  205. Frukt - hvilke er tillatt? (12 replies)
  206. Vin og karbohydrater (1 replies)
  207. Søt chili saus (0 replies)
  208. Light brus (11 replies)
  209. Kokosmel (2 replies)
  210. Couscous (7 replies)
  211. Hva er forkjell på ister og spekk? (4 replies)
  212. Hva kan jeg lage med kyllingfileter, når jeg har dette i kjøleskapet? HASTER (2 replies)
  213. Er det noen som vet hva fiberhusk heter på engelsk? (9 replies)
  214. Verdens beste pølser! (4 replies)
  215. Hjelp til å omgjøre knekkebrødoppskrift (2 replies)
  216. Sjokolademousse (1 replies)
  217. Lavkarbomat til bål-grilling (9 replies)
  218. Helt fersk i "gamet" her. Ketolyse. Mandelmel? (9 replies)
  219. Eggedosis med sukrin? (6 replies)
  220. Prior kyllingkarbonader (0 replies)
  221. En bøtte CC er blitt litt sur - hva lager jeg da? (3 replies)
  222. Sjampinjong (8 replies)
  223. Kan tortillas fryses? (6 replies)
  224. Lovlig med fedonbrød på ketolyse? (4 replies)
  225. Tilsette Fiber Husk i smoothie - andre forslag? (5 replies)
  226. JBK og k bakemix og soyaprotein (6 replies)
  227. Pizzabunn fra ketolyseboka (5 replies)
  228. Godteri fra sukkerfritt, trenger hjelp (3 replies)
  229. Har jeg tabba meg ut? fryst mat... (5 replies)
  230. Noe å bruke eggeplommer til? (12 replies)
  231. sjololademousse kaken (3 replies)
  232. Pålegg? (21 replies)
  233. Noen som har tips til søt frokost? (12 replies)
  234. Fiberhusk?? (3 replies)
  235. Carob, hva brukes det til? (8 replies)
  236. Kjøttkaker (4 replies)
  237. Har noen testet Hampmel? (1 replies)
  238. En samling av gryter/former/frysbare ting - kan dere hjelpe meg? (5 replies)
  239. Kakao:) (2 replies)
  240. Fårikål og ketose (6 replies)
  241. Hva er galt med ingredienslister? (5 replies)
  242. Mislykkede osteknekkiser? (48 replies)
  243. Pai-oppskrift? (2 replies)
  244. Soyasaus (9 replies)
  245. Omregningstabell for amerikanske mål (0 replies)
  246. Vil ha varm kakao- har noen oppskrift? (8 replies)
  247. Trenger kjapt svar (4 replies)
  248. Hvilken sukkererstatning (22 replies)
  249. Dine beste kosekveld-oster? (16 replies)
  250. Hvor lenge steking av kyllinglår? (4 replies)