View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter
Sider :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
- Endre blomkålpudding/grateng (3 replies)
- Hvordan få sausen tykk? (0 replies)
- Jbk (2 replies)
- Blåskjell og krabbe (4 replies)
- Hjelp, ang. gelè i Gerds ostekake (8 replies)
- Soyaflokker (6 replies)
- Hildegunns grove brød - oppskrift fra Torkil sin bok (1 replies)
- Ost (2 replies)
- Ang.næringsinnhold i linfrø, noen som vet? (1 replies)
- 3 Retters middag (1 replies)
- Kan dere hjelpe meg med å bytte ut noen ingredienser? (5 replies)
- Ny tyggis: Extra Professional uten xylitol (4 replies)
- Popcorn? (6 replies)
- Dipp? (1 replies)
- Kaker til barnedåp (4 replies)
- Landlord grønnsakgrateng (14 replies)
- Tilbehør til laks? Og hva slags urter? (9 replies)
- Løksuppe (4 replies)
- Farlig å kjøpe rødvin ute ... (19 replies)
- Jacobs utvalgte juice! (7 replies)
- Søtning istedet for sukker i gelè? Går det? (15 replies)
- Skoleboller/skolebrød med kokosmel? (8 replies)
- Macademia-olje (3 replies)
- Ketolyse bakemix (7 replies)
- Soyasaus og wasabi og syltet ingefær (2 replies)
- Mel-erstatning (11 replies)
- Blomkål og Brokkoli Purre? (3 replies)
- Ingredienser - where to buy? (5 replies)
- Alpen-bar (15 replies)
- Bønner. (5 replies)
- Fisk (11 replies)
- Salt? (1 replies)
- Grønnsaksmedaljonger. Trenger hjelp. (21 replies)
- Nøtter (8 replies)
- Ditt beste coleslaw-tips? (8 replies)
- Ostebrød med gressløk - Hva kan erstatte melet her? (4 replies)
- Paranøtter? (1 replies)
- Karber i kylling? (4 replies)
- Vita hjertego's produkter. (1 replies)
- Noen spørsmål fra meg :) (6 replies)
- Oppskrifter med gresskar (2 replies)
- Kjeks? (0 replies)
- Sukrin (1 replies)
- Stekt egg til frokost; hvordan regner man egentlig ut karbohydrater her? (7 replies)
- Skinkeost 17 % (1 replies)
- Mel som kan erstatte hvetemel til jevning (2 replies)
- Noe å tygge /suge på? (10 replies)
- Holiday-dip og grønnsaker. (8 replies)
- Spm om ulike produkter fra Confecta m.m (21 replies)
- Lavkarbobrød hos bakeren? (4 replies)
- Krydder ... (2 replies)
- Hva istedet for fiberhusk? (1 replies)
- Snacks? (4 replies)
- Alternativ til hvetemel (2 replies)
- Sauser - jevner (10 replies)
- Karbohydrat i ingefær (6 replies)
- Cola Zero vs Pepsi max (6 replies)
- Pizzafyll med kjøttdeig fra REMA 1000 (0 replies)
- Cornells melblanding (8 replies)
- Skal Sukkerfritt bort fra hyllene på REMA ? (29 replies)
- Atkins advantage bar (33 replies)
- Har fått cocosa i dag.(hva kan den brukes til?) (1 replies)
- Sukkerfri sjokolade (9 replies)
- Oppskrift på brun saus? (4 replies)
- Kokos? (3 replies)
- Proteinshake med mct ?(hva er det ?) (2 replies)
- Har kjøpt medisterfarse, kan jeg bruke den til noe? (12 replies)
- Gode matvarer i Sverige (5 replies)
- Bursdagsmeny? (4 replies)
- Melk? (2 replies)
- Hjelp, oppskrift på lapper, som jeg kan ha syltetøy på? (4 replies)
- Sukrin (2 replies)
- Soyamel og soyaprotein, er det det samme? (4 replies)
- Nøttebrød? (1 replies)
- Når det gjelder vafler? (5 replies)
- Ost i omelett? (2 replies)
- Trøbbel med å klare meg uten brød ... (3 replies)
- Pølser? (5 replies)
- Ja og nei mat (10 replies)
- Farse-mat (7 replies)
- Potetsalat-spørsmål (9 replies)
- The gourmet way :) (0 replies)
- Soyabrød vs brød laget med bakemiks!?! (1 replies)
- Kvitløk (1 replies)
- Hvor mange karber i? (2 replies)
- Jeg ønsker meg Caffe Mocca (8 replies)
- Olje? (2 replies)
- Tips om drops fra Fribol (7 replies)
- Salatbønner/brune bønner (2 replies)
- Sukkerfri ketshup? (6 replies)
- Soyamel vs kokosmel (0 replies)
- Angående gulrøtter (11 replies)
- Bacon (5 replies)
- Kake/kjeks man kan spise på ketolysekur? (1 replies)
- Favorittkrydder? (15 replies)
- Hvilket søtningsmiddel er best til baking? (2 replies)
- Salsa (1 replies)
- Ostekjeks som nachos chips (2 replies)
- Splenda (1 replies)
- Babymais, men ikke mais? (4 replies)
- Heisann, hva kan jeg bruke til lunch? (2 replies)
- Torsk?? (2 replies)
- Vaflene på bakemiksb0ksen til Torkil? (8 replies)
- JBKmel,får man tak i det noen steder på nett? (9 replies)
- Smoothies uten egg, med proteinpulver. (0 replies)
- Kan dette bli en ketolyse-iskake ..? (3 replies)
- Hvor mange karber i pinjekjerner? (12 replies)
- Jeg har kjøpt fiberhusk! (35 replies)
- Er det samme karboinnhald i ulike sopper? (27 replies)
- Tilbehør til røkelaks (4 replies)
- Johannesbrødkjernemel (4 replies)
- Grønnsaker ... (13 replies)
- Hvor mye grønnsaker spiser dere? (8 replies)
- Vivil drops (7 replies)
- Hjelp! Jeg liker ikke salat (16 replies)
- Er sitron tilatt? (3 replies)
- Gode proteinkilder? (3 replies)
- Avokado - hva smaker det? (13 replies)
- Kakao (4 replies)
- Buljong (25 replies)
- Billig lavkarb mat til lunsj? (2 replies)
- Kalkunmiddag (6 replies)
- Bernaisesaus (14 replies)
- Hva er jbk-mel ? (3 replies)
- Kalkunstuffing (6 replies)
- Hvilket brød/knekkebrød (12 replies)
- Lavkarbobrød (8 replies)
- Half and half (3 replies)
- Hva heter JBK i USA? (3 replies)
- Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan? (3 replies)
- Hvilken smakløs olje til gravlakssaus? (1 replies)
- Kvalme i forbindelse med Stevia (0 replies)
- Lavkarbodiett (2 replies)
- Google er vår venn (5 replies)
- Lauk ... av alle slag (1 replies)
- Jordbærsyltetøy med kun 5 g karb. (5 replies)
- Hvor kjøper dere stevia? Kan denne brukes i te? (15 replies)
- Tilbehør til lettsaltet torsk? (4 replies)
- Sukkerfri marsipan i Oslo? (3 replies)
- Vårrull - noen med tips om oppskrift? (0 replies)
- Medisterkaker (5 replies)
- Lage sjokolade - oppskrifter? (4 replies)
- Råsaft av blåbær og krekling (0 replies)
- Splenda i eggedosis? (3 replies)
- Fjordland bearnaise-saus (10 replies)
- Mengde av div oppskrifter (1 replies)
- Oppskrift til brød? (4 replies)
- Klementiner! (0 replies)
- Første familiejul etter lavkarbo, noen (3 replies)
- Soyflokker, poster på nytt! Ingen som vet?! (5 replies)
- Soyamel for JBK? (4 replies)
- Egg i utlandet (1 replies)
- Wok? (4 replies)
- Mengde koffein i kaffe, te, pepsi max? (8 replies)
- Paranøtter er farlig? (1 replies)
- Sukrin melis! (11 replies)
- Søtningsmiddel (10 replies)
- Moste grønnsaker, noen forslag? (8 replies)
- Matkrise! Hva kan jeg gjøre med grønne linser? (11 replies)
- Legg ut bilder i oppskriftstrådene deres (værsåsnill) (0 replies)
- Soyaflokker (0 replies)
- Spør en gang til jeg ... (holdbarhet på pizzarull) (7 replies)
- Holdbarhet: kokt fisk vs. kokt kjøtt (0 replies)
- Bakemaskin? (9 replies)
- Jeg fant endelig julebrus uten sukker! (49 replies)
- Trenger litt avokado-hjelp ... (9 replies)
- Julemiddagen (26 replies)
- Nannas pizzasnurrer ... (2 replies)
- Kos (11 replies)
- Hjelp! Sjokolademuffins, nam nam (9 replies)
- Pølser fra Jacobs på Meny (22 replies)
- Alternativ til nøtter? (3 replies)
- Cocosa Extra Virgin (3 replies)
- Avocado (9 replies)
- Hvordan få sprø pizzabunn (1 replies)
- Kan Udos Choice erstatte olivenolje? (15 replies)
- Nitrit i kjøttpålegg (0 replies)
- Buljong og bacon (0 replies)
- Hva gjør jeg galt med gelatinen? (5 replies)
- Er stevia forbudt å ta inn til Norge? (4 replies)
- Pepperoni pølse (8 replies)
- Medisterfarse ok? (2 replies)
- Noe brødlignende uten kli, linfrø eller sesamfrø? (5 replies)
- Ein gang for alle ... (ang. fiber og karbohydrater) (5 replies)
- Spørsmål ang. olje/smør/majones (18 replies)
- Om steiking i olje vs smør (1 replies)
- Lavkarbo ferdigmat? (4 replies)
- Laktose, laktosefri melk, og sukker. (1 replies)
- Tips til lavkarbo vannbakkels? (2 replies)
- Majones (13 replies)
- Nannahs eplekake med frutsukker? (0 replies)
- Fullkornspasta (6 replies)
- Glutenmjøl når ein skal unngå kveitemjøl ... Går det bra? (2 replies)
- Glutenmel (3 replies)
- Kokosmel igjen (23 replies)
- Oppskrifter med elg? (2 replies)
- Elgkjøttdeig (5 replies)
- Savoykål (7 replies)
- Tørket rød chlil og ketolysekuren (5 replies)
- Hjelp, er ny! :) (6 replies)
- Tomatpuré med lavest karbohydratinnhold? (18 replies)
- Hvilken lavkarbo-oppskrift bruker du mest? (24 replies)
- JBKM og Sukrose (11 replies)
- Lavkarbosvar på junkfood? (25 replies)
- Frukt - hvilke er tillatt? (12 replies)
- Vin og karbohydrater (1 replies)
- Søt chili saus (0 replies)
- Light brus (11 replies)
- Kokosmel (2 replies)
- Couscous (7 replies)
- Hva er forkjell på ister og spekk? (4 replies)
- Hva kan jeg lage med kyllingfileter, når jeg har dette i kjøleskapet? HASTER (2 replies)
- Er det noen som vet hva fiberhusk heter på engelsk? (9 replies)
- Verdens beste pølser! (4 replies)
- Hjelp til å omgjøre knekkebrødoppskrift (2 replies)
- Sjokolademousse (1 replies)
- Lavkarbomat til bål-grilling (9 replies)
- Helt fersk i "gamet" her. Ketolyse. Mandelmel? (9 replies)
- Eggedosis med sukrin? (6 replies)
- Prior kyllingkarbonader (0 replies)
- En bøtte CC er blitt litt sur - hva lager jeg da? (3 replies)
- Sjampinjong (8 replies)
- Kan tortillas fryses? (6 replies)
- Lovlig med fedonbrød på ketolyse? (4 replies)
- Tilsette Fiber Husk i smoothie - andre forslag? (5 replies)
- JBK og k bakemix og soyaprotein (6 replies)
- Pizzabunn fra ketolyseboka (5 replies)
- Godteri fra sukkerfritt, trenger hjelp (3 replies)
- Har jeg tabba meg ut? fryst mat... (5 replies)
- Noe å bruke eggeplommer til? (12 replies)
- sjololademousse kaken (3 replies)
- Pålegg? (21 replies)
- Noen som har tips til søt frokost? (12 replies)
- Fiberhusk?? (3 replies)
- Carob, hva brukes det til? (8 replies)
- Kjøttkaker (4 replies)
- Har noen testet Hampmel? (1 replies)
- En samling av gryter/former/frysbare ting - kan dere hjelpe meg? (5 replies)
- Kakao:) (2 replies)
- Fårikål og ketose (6 replies)
- Hva er galt med ingredienslister? (5 replies)
- Mislykkede osteknekkiser? (48 replies)
- Pai-oppskrift? (2 replies)
- Soyasaus (9 replies)
- Omregningstabell for amerikanske mål (0 replies)
- Vil ha varm kakao- har noen oppskrift? (8 replies)
- Trenger kjapt svar (4 replies)
- Hvilken sukkererstatning (22 replies)
- Dine beste kosekveld-oster? (16 replies)
- Hvor lenge steking av kyllinglår? (4 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.