View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

  1. Kokosmel vs Mandelmel
  2. Potetmel...
  3. En GOD saus til kyllingfilet?
  4. Hva kan jeg spise istedenfor spaghetti?
  5. Får ikke til biff
  6. Muffinsoppskrift?
  7. Alternativ til nøttebunn?
  8. Fiberfin og pizza deig? Haster!
  9. Kan jeg lage noe lavkarbobrød ut av dette?
  10. Fiberfin?
  11. Billig og godt fårikålkjøtt i Oslo?
  12. Har blåbær, hva skal jeg lage av dem?
  13. Tørr og kald niste
  14. Forslag til tre retters middag?
  15. Jul
  16. Sukralose i kakao
  17. Gulrotkake, anyone?
  18. Transfett
  19. Cola fra Grans uten tilsatt sukker
  20. Skyr blåbærdrikke
  21. Er det noen her som har prøvd sjokoladekakemix fra både lavkarbohuset og funk.mat?
  22. Pizza/pita som ikke smaker bare egg?
  23. Aubergini
  24. Brødjakt!
  25. Peppermakrell spm og brød
  26. Ferdiglaget brød
  27. Babymajs
  28. Partydressing
  29. Hva kan jeg lage?
  30. Ghee/Klaret smør
  31. Møllerens lavkarbobrød?
  32. Ostekakebunn med kokosmel og/eller kokosmasse?
  33. Erfaringer med kolonihagen.no eller lignende?
  34. Møllerens lavkarbobrød?
  35. Lavkarbopasta
  36. Hvor finner jeg samletrådene for oppskrifter?
  37. Jevne med eggeplomme?
  38. Smør som er klarnet?
  39. Farris
  40. Mandelmel
  41. Sukkerfri sjokolade?
  42. Ostekake lager med ekte bringebærgele
  43. Gelatinplater = "plastflak" i gele?
  44. Lammekjøttdeig, hva koster det?
  45. Hjelp, gratinerte grønnsaker?
  46. Frokostpannekake
  47. Oppskrift til snacks på lørdagskveld
  48. Hvor kjøpe
  49. Favoritt med kokosmel?
  50. Sellerirot!
  51. Posesaus, hvor ille er det?
  52. Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
  53. Brød med "transmak"???
  54. Leverpostei
  55. Russiske wienerbrød?
  56. Hvordan tilbereder man jordskokk?
  57. Jordskokk , en poteterstatning
  58. Mandelmasse, hva kan jeg bruke den til?
  59. Egg i bøtter og spann
  60. Cocosa eller kokosolje?
  61. hi-maize ?? hva er det?
  62. Lchf og peanøttbutter Mills
  63. Sukrin og baking
  64. Saus til wok?
  65. Blomkålsuppe uten melk og mel (eller erstatninger)
  66. Hvordan tilbedrede lammekoteletter?
  67. Lavkarbo uten egg og melkeprodukter
  68. Lavkarbobrød hos bakeren
  69. Oppskrifter med mandelmel, men uten fiberhusk og sånt fancy
  70. Muffins med mozarella?
  71. Brune mel
  72. Taco
  73. Bacon snacks?
  74. Grønnsaker
  75. Tips for en eggeallergiker
  76. Panert fisk?
  77. Stevia
  78. Hamburgertips til middag ?
  79. Enkle middagstips?
  80. Ang stilker på spinat
  81. Marinerede soltørrede tomater!
  82. Bønner, linser, erter
  83. Verdens beste bursdagskake?
  84. Bacon i blomkålsuppe
  85. Halsbetennelse og lite matlyst ... Hva er lavkarbomat?
  86. Hjemmelaget lavkarbo/høyprotein-pasta?
  87. Tomatpuré
  88. Pølsekuler av kylling og kalkun?
  89. Cocosa og fakirbrød?
  90. Lavkarbobrød med 2,5 gram karbohydrater pr. 100 gr
  91. Melk
  92. Spaghetti lagd av mais ?
  93. Hjelp til GRAM/DL.
  94. Div bakemikser
  95. Hva slags krydder til kyllingvinger?
  96. Mengde søtning
  97. Davinci sirup, uten kalorier
  98. Proteinpulver i bakst. søtning
  99. Saus fra pose, er det helt fy?
  100. Hva bruker du denne til?
  101. Søtpoteter?
  102. Mengde mat ...
  103. Jeg er kjøttlei, og allergisk mot melkeprotein
  104. Fløtetips?
  105. Hamburgerbrød glutenfritt og lavkarbo
  106. Miracle Noodle
  107. Kan jeg spise disse dropsene?
  108. Er det mulig?
  109. Hva er egentlig lavkarbo sitt melalternativ?
  110. Fryse supper? Og spørsmål om gryter med fisk
  111. Forvirrende boksetomater
  112. Spise insekter?
  113. Hvite flasker fra Kanda....
  114. Hvilket smør skal jeg velge ?
  115. Erstatte hakkete mandler med mandelmel?
  116. Forskjell på mandelmel?
  117. Tranebær
  118. Forskjell på poteter
  119. Til både lavkarbere og lavkaloriere; styr unna kyllingpinner!
  120. Mungbønner
  121. Kremfløte VS matfløte
  122. God pizzabunn?
  123. Hva kan jeg gjøre med persillen?
  124. Tradisjonell norsk høst- og julemat
  125. Russell Stover sjokolade
  126. Rått bacon trygt å ete? (del 3)
  127. Sjokoladeprinsens drøm
  128. Lavkarbobrød?
  129. Funnet speket storfekjøtt?
  130. Noen som kan tipse meg om et skikkelig lavkarbobrød?
  131. Kakefigurer
  132. Hvordan lage brun saus på lavkarbovis?
  133. Lavkarbokakekjeks til jul, se på dette
  134. Oppskrifter med kjøttdeig?
  135. Lage knekkebrød av brødmikser?
  136. Pannekaker ...
  137. Aioli
  138. Julebaksten
  139. Hvordan få til et "glutenfritt", vellykket brød?
  140. Krukke med gjærlås
  141. Sukrin
  142. Hvor finner jeg marsipan som er lavkarbovennlig?
  143. Iskake?
  144. Hvilken kake lager du til farsdagen?
  145. Coop Ekte majones - med rapsolje
  146. Tagatose vs sukrin?
  147. Prior maiskylling
  148. Hvilken sjokolade?
  149. Demerarasukker
  150. Scampi
  151. Pålegg fra funksjonell mat
  152. Osteknekk. Hva er din favoritt?
  153. Noen som har lyst til å hjelpe meg å forandre en oppskrift?
  154. Landlord
  155. Hvorfor så mange fettfattige oppskrifter?
  156. Sellerirot/ persillerot/ kålrot
  157. Ønsker meg en SKIKKELIG ostekake
  158. Hvor mange KH i cashewnøtter?
  159. Edamer og sveitser
  160. Sukkerfritt godteri
  161. Glycerin/glycerol
  162. Tragant, Tylose og cmc
  163. Sjokolade
  164. Lavkarbokake
  165. Flytende Natreen
  166. Hvor mange gram er en teskje tahini?
  167. Nesten 5kg sellerirot
  168. Tips om god kokebok
  169. Sukkerfri sjokolade med Splenda/sucralose?
  170. Saft fra Confecta?
  171. Mandelflarn, hjelp til å gjøre om oppskriften
  172. Lefser?
  173. Bakst eller snop med eggeplommer?
  174. Ingers lavkarbo brødmix fra Low Carb Selection
  175. Har du bakt fra Fristende Lavkarbo?
  176. Har noen prøvd denne steviaen?
  177. Har dere prøvd kokosmel i karbonader?
  178. Julelavkarbo?
  179. Ost, ost, ost og Balsfjord geitost
  180. Rundstykker som ikke trenger å oppbevares kaldt? Oppskrift noen?
  181. Syltet gresskar?
  182. Avfettet mandelmel
  183. Fiberfin vs mandelmel
  184. Hvilken ost?
  185. Atkinsbar?
  186. Julekaker med kokosmel?
  187. Bytte ut Tagatesse
  188. Kan man fryse kremfløte?
  189. God melisglasur til pepperkaker?
  190. Sour cream and onion smak, går det an å lage selv?
  191. Varmrøkt laks?
  192. Old el Paso Cheddar dipmix
  193. Sjokolade
  194. Tagatose
  195. Hel kardemomme
  196. Krumkaker?
  197. Ikke helt lavkarbo, men går det an å lage glutenfrie smultringer?
  198. Delfia-fett, ok eller ikke?
  199. Quornfilet
  200. Har så lyst på kake ... Men jeg har jo ikke smør ...
  201. Tellbare karber i rismelkpulver?
  202. Oppskrift på marmorkake
  203. Marsipan og kransekake
  204. Noen som har prøvd denne kaka?
  205. Pannacottaspørsmål
  206. Squashrullader?
  207. Mozartkuler
  208. Gravet laks
  209. Ketolyse-gode knekkebrød?
  210. Weiderbarer
  211. Hva slags grønnsaker passer i en skinkecabaret (ketogen)?
  212. Kan disse bollene virkelig være lavkarbo?!
  213. Tagatose/tagatesse?
  214. Trenger oppskrift på sennepssild
  215. Stevia - hvor mange dråper i stedet for 1/4 ts pulver?
  216. Ønsker oppskrift på karamellpudding med tagatose
  217. Hva er forskjellen på en kake og en kjeks-oppskrift egentlig?
  218. Kan ein fryse blomkålrisen?
  219. Kalkun i kjøleskapet
  220. Soyais
  221. Panacottahjelp
  222. Hvilke kjøtt er ok mht sunnhet?
  223. Vanskelig spørsmål (skogsopp/sjampinjong)
  224. Cannelloni; vil bytte et par matvarer. Tips?
  225. Hvilken majones?
  226. Noen som har prøvd denne oppskriften på peppermyntekonfekt?
  227. Santa Maria Coconut Milk Light og Garam Masala
  228. Tahinipasta?
  229. Mat for intolerante
  230. Mengder med CC i kjøleskapet
  231. Beste kakao for vektnedgang?
  232. Rå kylling direkte i supper, curry's etc?
  233. Tyrkisk youghurt!
  234. Edamer og camembert?
  235. Sjokolade søtet med sukrin
  236. Fiskekaker - hvordan få dem mindre porøse?
  237. Avocado og blåmuggost?
  238. Hva er din favoritt lavkarbo-mat?
  239. Tomatpuré med lavt karboinnhold?
  240. Russisk yoghurt
  241. Pizza a la adamo utsalgsteder?
  242. Frityr
  243. Erstatning for honning?
  244. Kanelsnurrer
  245. Erstatning for mandelmel (allergi)
  246. Finnes det lavkarbopølser?
  247. Pasta fra Lavkarbohuset?
  248. Wok som kineserne!
  249. Fett i produkter lagt i oljelake?
  250. Hva inneholder den?