Dette var nytt for meg, kjøttalternativ av en type sopp. Se her:http://www.kriweb.no/2009/09/20/dette-gar-fort/
og http://www.treningsmagasinet.no/wip4/et-kjoettfritt-alternativ/d.epl?id=271538 Er det noen som har smakt det? Er det godt? dyrt? må man marinere de?
Filetene kan bli litt tørre noen ganger, syns egentlig bitene er bedre. De kan vel best sammenliknes med perfekt mør og saftig kyllingfilet, og de er helt idiotsikre når det gjelder tilberedning. Trenger ikke marinering, men de blir ekstra gode når de er stekt i smør. Koster 50 kr for 400g, hvis jeg husker rett.
Takk. Er det kun å finne på helskost eller meny også, kanskje?
Jeg har brukt quorn - den som ligner på kjøttdeig :) Dyr, men helt ok i kvalitet og smak spør du meg :) Overraskende god kan jeg vel si :)
Dette var i min lavkalori-periode, nå går det heller i ordentlig kjøttdeig som er så utrolig rimelig på pris for tiden :)
Ja, er det det samme? Jeg er lei av karbonadedeig så jeg ble glad da jeg oppdaget dette alternativet. Får i meg for mye kjøtt også.http://www.quorn.no/products/Quorn_Fil%C3%A9er_312g.aspx fant det, måtte bare bruke quorn og ikke quorn filet som søkeord:)
De store ICA-butikkene har det iallefall, mulig flere kjeder har fått det inn også. Aldri sett det på helsekost.
http://www.quorn.no/Sortiment/
Her ligger en oversikt over de forskjellige typene + hvilke butikker som har de.