View Full Version : En GOD saus til kyllingfilet?


lårannediskon
07-09-11, 20:06
Noen som har tips?

Kanutten
07-09-11, 20:31
Kjøp toro sin posesaus til kylling (http://toro.no/index.php?mapping=300&id=12062&produkt=Bretagne%20kyllingsaus%20med%20paprika%20o g%20hvitl%F8k). Den er goood! Og du som har så ymse folk i matveien, alle elsker denne!

marjusen
07-09-11, 20:45
Sjekk ut min peanøttsaus øverst i middagstråden. Uuuuuutrolig god. Om nom nom nom

Photobscura
07-09-11, 20:48
Choronsaus er godt til kylling! Lag bearnaise fra bunnen av, og smak til med tomatpuré! (Og bretagne er forresten en MILLION ganger bedre laget fra bunnen av enn fra pose. I promise! Ser det er en fin en på lchf-bloggen, her (http://lchf-bloggen.blogspot.com/2010/01/bretagnesaus.html). Har aldri laget den selv, kun fått den servert.)

GrønnPepper
07-09-11, 20:52
Jeg lager gjerne saus av creme freiche, chili saus og litt grønnsaksbuljong.
Den er kjempegod med kyllingfileter og pannestekte grønnsaker.

Kanutten
07-09-11, 20:52
Hjemmelaget er alltid best! :sikle: Men grunnet til at jeg nevnte Toro var fordi ts ikke ville bruke så mye tid på matlaging. Da kan Toro funke!

Photobscura
07-09-11, 20:56
Åh, det er mer enn hva jeg vet ut fra det som står i hovedinnlegget forsåvidt. ;)

Med det sagt er choronsaus superenkelt og kjapt (så framt man kan emuleringskunsten sånn noenlunde fra før), og det å bare bruke stekekrafta og røre inn rømme/fløte og litt krydder er også superenkelt og innmari godt! :)

Kanutten
07-09-11, 21:02
Åh, det er mer enn hva jeg vet ut fra det som står i hovedinnlegget forsåvidt. ;)

Med det sagt er choronsaus superenkelt og kjapt (så framt man kan emuleringskunsten sånn noenlunde fra før), og det å bare bruke stekekrafta og røre inn rømme/fløte og litt krydder er også superenkelt og innmari godt! :)

TS sa det i en annen tråd. :o Men choronsaus er nydelig!!! Jeg innbiller meg at det var den sausen jeg fikk første gang jeg var på restaurant! For 30 år siden. :o

Kanutten
07-09-11, 21:04
Choronsaus er godt til kylling! Lag bearnaise fra bunnen av, og smak til med tomatpuré! (Og bretagne er forresten en MILLION ganger bedre laget fra bunnen av enn fra pose. I promise! Ser det er en fin en på lchf-bloggen, her (http://lchf-bloggen.blogspot.com/2010/01/bretagnesaus.html). Har aldri laget den selv, kun fått den servert.)
Og HER (http://lchf-bloggen.blogspot.com/2011/02/choronsaus.html) er choronsausen fra samme blogg.
Tror jeg må lese mer på lchf-bloggen....:sikle:

koko75
07-09-11, 21:07
CF eller rømme med en skvett soyasaus er også veldig godt. Og enkelt. :)