View Full Version : Sellerirot!


FrkMarge
25-09-11, 20:02
Er ute etter de beste måtene å bruke denne på :)
Nå har jeg spist blomkål, brokkoli og hodekål i 3 mnd og er lutalei rett og slett!
Vi har også laget blomkålmos med stort hell og jeg har laget "røstpoteter" med ost og sellerirot.
Men nå er jeg helt tom for ost her, og jeg har IKKE lyst på blombrokål til middag...:o

Mariann S
25-09-11, 20:05
Eg elskar sellerirot.
Fløtegratinert sellerirot, i pølsegrateng og i andre gratengar :p

Du kan kike innom bloggen min om du vil :)
Eg har nettopp lagt til ei oppskrift på pølsegrateng med sellerirot.

smgj
25-09-11, 20:08
Sellerirot frites? Skjær den i staver og brun i panne med godt smør og krydder (salt og pepper eller grillkrydder...?). Etterstek i et ovnsbrett i ovnen. Kan spises slik de er eller med saus eller dip. Blir ikke helt sprø, men gode likevel - synes jeg.

danielve
25-09-11, 20:09
Kremet sellerisuppe er bare fantastisk. Hvis du bruker alprosoya- melka usøtet har du både god smak og nesten ikke kh. seff må du ha godt med fløte oppi også.

Zincite
25-09-11, 20:13
Sellerirotmos er også veldig godt :ja:

Kanutten
25-09-11, 20:48
Og selleri(potet)salat! :sikle:

Kanutten
25-09-11, 20:52
ooog bakt sellerirot. :ja:

Imp
25-09-11, 21:42
Noen her har en oppskrift med røsti hvor sellerirot er brukt, det er fantastisk godt!

Supah
25-09-11, 21:47
ooog bakt sellerirot. :ja:

Hvordan funker det? Jeg elsker sellerirot, men lager nesten bare fritert. :smile:

FrkMarge
25-09-11, 22:37
Noen her har en oppskrift med røsti hvor sellerirot er brukt, det er fantastisk godt!Ja det er vanvittig godt :sikle:
Men jeg hadde ikke ost i huset i dag:(

Pearl
25-09-11, 22:46
Jeg synes faktisk blomkålmosen blir mye bedre om den blandes halvt om halvt med sellerimos. Det blir liksom en litt mer spiss på smaken.

Mariann S
25-09-11, 23:08
Jeg synes faktisk blomkålmosen blir mye bedre om den blandes halvt om halvt med sellerimos. Det blir liksom en litt mer spiss på smaken.
DET skal iallefall prøves :p