Lurer på om det er helt greit å bruke matfløte i stede for kremfløte i maten?:confused: Jeg har ikke noe problem med å bruke kremfløte men det er så dårlig holdbarhet på den i forhold til matfløten og jeg bruker såpass lite fløte i matlagingen.... Og åpne en hel boks for et par ss.... Skjønner at jeg må ha kremfløte hvis jeg vil ha krem...;)
Lurer på om det er helt greit å bruke matfløte i stede for kremfløte i maten?:confused: Jeg har ikke noe problem med å bruke kremfløte men det er så dårlig holdbarhet på den i forhold til matfløten og jeg bruker såpass lite fløte i matlagingen.... Og åpne en hel boks for et par ss.... Skjønner at jeg må ha kremfløte hvis jeg vil ha krem...;)
Hvis du følger lavkarbo vil jeg heller si at du skal finne laktosefri kremfløte i så fall. Den har nemlig lengre holdbarhet.
Hvis du følger lavkarbo vil jeg heller si at du skal finne laktosefri kremfløte i så fall. Den har nemlig lengre holdbarhet.
Det var ikke så dumt. Synd den er så dyr .. Takk :)
Bortsett fra at matfløten har mindre fett og dobbelt så mye karbohyddrater er det ikke så mye forskjell.
Så nå at det er mange tråder angående det samme.... Og mange bra svar :)
De har jeg ikke klart å finne på egenhånd når jeg søkte på tråder....