- Hva kan jeg bake med cottage cheese?
- Tacoskjell?
- Smothie med lavt karboinnhold?
- Bakemix, johannesbrødkjernemel og malte mandler
- Johannebrødkjernemel
- Kjøttbolle-oppskrift
- Lapper/vafler?
- Eggemuffins
- Eggedosis
- Olje til brødbaking
- Jeg har så lyst på blandsmør!
- Farris bris med smak?
- Heistad gelé, selges hvor?
- Er alle brød FY på Ketolyse?
- Kavli trippel?
- Soltørkede tomater fra BAMA
- Sukrinmelis vs fruktose i hjemmelaga is
- "Halv åtta his mig" - lavkarbo middag
- Halsbrann av mørk sjokolade
- Hjort, hjelp?
- Eggallergi
- Fiberhusk
- Krydder fra Hindu og karber
- Cheddarost koster jo en formue, noe som kan erstatte den?
- Hjelp til hamburgerbrød ...
- Noen som har oppskrift på fastelavensboller?
- Hvor får jeg tak i knutekål?
- Hjelp til å bruke opp smør
- Glutenmel?
- Angående linfrø, solsikkefrø og sesamfrø
- Erstatning for ris, pasta, potet?
- Kikerter ... Lov på ketolyse?
- Maggi juicy chicken - krydderblanding. Noen som har smakt?
- Eggemelk ok hver dag?
- Kan pizzabunnen med oppskrift fra bakemiksboksen fryses?
- Lavkarbo skinkegrateng?
- Kebabkjøtt?
- Sojaflocker
- Problemer med brødbakinga!
- Hvor mye karbohydrater er det i nypete?
- Ok ... Jeg kjøpte cheddar, men hva skulle jeg nå med den?
- Knuste linfrø
- Knorr dressingmix
- Hjelp, skulle lage iskrem ...
- Jordbærmilkshake?
- Nannahs vafler ... Spørsmål om jbkm/fiberhusk
- Lagde mislykka pannekaker
- Kunstig sukker ... Hva kan jeg bruke?
- Too good to be true? (Sjokolade)
- Ferskvannskreps i dillake?
- Hvor får dere tak i disse tingene?
- Fristende muffins
- Hi-maize
- Konzelmanns Original (bolledeigmix)
- Nacho chips - Lavkarbo
- Tyrkisk yougurt … Brukes til hva?
- Mat i forbindelse med pendling
- Spørsmål om sukkerfri baking
- Fun saft?
- Sukkerfri sjokolade
- Fanta Zero
- Glutenmel
- Buljong og karbo
- Er det mulig at det kun er 4,9 g fett i gravet laks?
- Agar agar
- Oppskrifter med proteinpulver?
- Hvordan regne karbo i sukkerfri sjokolade?
- Kombinasjonen "fest" og "lavkarbo"?
- Lage sjokolade selv...
- Er aubergine sunt?
- Klissete brød
- Sukkerfri gele - Confecta (selges)
- Saus til koteletter
- Pålegg?
- Corned beef
- Bremykt vs brelett
- Hjelp, forslag til smoothie som gubben vil drikke?
- Lavkarbobrød med creme fraiche eller CC?
- Canderel
- Potetmoserstatning
- Sukkerfri gele (merke jell-o, kjøpt i Sverige)
- Eggemelk?
- Hva skal jeg lage til venninnekvelden?
- Atkins pasta
- Dr Oetker vaniljearoma
- Konsistens på hjemmelaget is
- Regne ut kalorier i sukkerfritt
- Karber i JBKM og sukrin?
- Hvordan finne karboinnhold i disse?
- Kan noen hjelpe med en SKIKKELIG god kakeoppskrift?
- Kjøpe sukkerfri og lavkarbo sjokolade
- Rimmad sidfläsk
- Fiberrik - ikke lav GI lenger?
- Kan jeg bake med soyaprotein?
- Digestive
- Bakepro?
- Har noen prøvd Miracle Noodle Shirataki Pasta?
- Hvordan spise mest mulig rent?
- Noen som har forsøkt sellerirot i moussaka/lasagne?
- Freia kakao?
- Hva er alt vi kan bake med?
- Kremost i matlaging?
- Skåldede mandler
- Heistad syltetøy?
- Noen som vet noe om gresskarkjerne olje?
- Kjeks fra sukkerfritt?
- Tacolefser. Oppskrift, anyone?
- Angående maltitol
- Har kjøpt FEIL Atkinsbarer! MED sukker
- Plamil's sjokolade
- Løk
- Innhold i kaviar, i prosent?
- Hvilken sjokolade skal man velge?
- Hvordan smaker aubergine?
- Kikertmel eller hommosmel på arabisk
- Sjokoladeprinsen
- Useparert melk
- Pavlova?
- Gluten i kruskakli, havremel og JBKM?
- Noen som har oppskrift på lyst brød?
- Pigs in a blanket - Innbakte pølser?
- Hvordan tilberede svinebogstek?
- Cocosa i iskrem?
- Forslag til turmat?
- Bearnaisesaus uten egg?
- Atkins Cuisine All Purpose Baking Mix
- Sett på sjokolade, og kjøpt inn noe godt
- Onos sukkerfritt og lavkalori jordbærsyltetøy
- Glutenintoleranse
- Tacoschell får du kjøpt...
- Angående sukrin
- Hvor er kjeksoppskriften jeg så?
- Sukrinmelis?
- Ketolyse bakemix og Dalblads BakePro??
- Hva skal jeg servere til lunsj til 13-14 pers?
- Ketjap woksaus?
- Kan jeg spise erythritol (sukrin) i ketosefasen?
- Rømmegrøt på ketolyse
- Kullsyreholdig vann med smak - hvilke merker er ok å drikke?
- Kanelboller/muffins ?
- Ketolyse bakemix?
- Sjokoladekake fra funksjonellmat.no
- Sjokolade proteinpulver
- Oppbevaring av lunsj på jobben
- Aargh! Hvordan unngå "klisteregg"?
- Grønn te
- Brød uten egg
- Alternative bakevarer
- Delfiafett?
- Shake
- Peanøttsmør
- Kruskakli?
- Rullekake med Sukrin og Hi-maize
- Saus
- Hvis du hadde bursdag …
- Mandelmel vs malte mandler
- Soyaprotein VS bakemix/bakepro
- Soyamel
- Hvordan tilbereder man kalvesteik?
- Sukkerfritt smågodt fra Sverige
- Trenger forslag til dessert
- Pofiber og Fibrex
- Tacoskjellerstatning
- Smak i sjokoladetrøfler?
- Hva kan jeg bruke massevis av eggeplommer til?
- Lavkarbobrød og karbohydrater
- Fajitas
- Trenger hjelp til påskedesserter
- Sukrinmelis?
- Gula Java
- Svensk fløte?
- Hjelp til lettvint og rask lavkarbomiddag?
- Holdbarhet frøknekkebrød
- Hva er lurt å handle i Sverige?
- Røkelaks uten sukker - hvilke merker?
- Erstatning for maizena
- Grille ribbe?
- Bruksområder for mandelmelk
- Hvor finner jeg KiMs Baconsnacks?
- Hvor finner jeg sjokolade med 86% kakaoinnhold?
- Alternativ til kjeks?
- Eggallergi
- Lage egen lavkarbopasta
- Carbquik som eneste mel?
- Påskemat? Helst vegetaroppskrifter!
- Jeg må spise mer fett ...
- Regnet riktig med karboinnhold?
- God hamburgeroppskrift?
- Bakepulver ... Partystopper?
- Partystopper?
- To spennende typer Cavaliér-sjokolader
- Hva er egentlig forskjell på mettet og umettet fett?
- Cocosa extra virgin?
- Godt lavkarbobrød?
- Noen som har smakt disse? (Atkinspasta)
- Fiberhusk?
- Kan jeg spise fløte, kremfløte?
- Tacosalat?
- Pølsebrød?
- Lage pasta av proteinpulver ?
- Soyaburgere/Vegetarburgere?
- Ferdige lavkarbobrød til barn
- Posesupper...
- Oppskrifter med Hi-Maize?
- Lavkarbopølser på mega?
- Tips med nøttebunn?
- Hjelp! Skal ha middagsgjester i dag
- Cocosa i kaffen
- Mandelmel
- Karb i italiensk salat
- Bremykt og flott matfett?
- Sunt og Grovt
- Oppskrift på Funlightgele?
- Kan jeg bruke brødbakemaskinen til noe?
- Pisking av egg og fløte med sukrin?
- Goudaost?
- eggemelk/stevia
- Marinert ost
- Forespørsel: punsj?
- Endel spørsmål om noen produkter
- Dreamfields pasta - bare 5g karbo per porsjon?
- Karbohydrater i mandler 8,5 eller 5,6?
- Fiskeboller i fløte?
- Läkerol pastiller vs store IFA
- Monin sukkerfri-sirup (Trondheim)
- Sommerkoteletter
- Rugsprø?
- Karbs i hjemmelaget brød for mye?
- Pizzabunnoppskrift? (Ketosevennlig)
- Har noen oppskrift på sorbet med fun saft?
- Lavkarbobrød uten egg? Evt med 1-2... Eggeallergi
- Sjokoladeostekake
- Soyamel/soyaprotein
- Gelé uten sukker. Hvor?
- Kjøttdeig?
- Cocosa/kokosfett
- Sjokolade proteinpulver. Tips?
- Bruke eggehvitene til hva?
- Tips til grønnsaksgarnityr
- Kjekssjokolade
- Kunstig sukker lagres som vanlig sukker av kroppen?
- Atkins Musli
- Sjokolade uten tilsatt sukker
- Pølsemat som er (ordentlig) lavkarbo
- Brød, endre oppskrift?
- Revet kokos = kokosmasse?
- Hvor mange vaniljedråper tilsvarer 1 ts vaniljesukker?
- Liker dere eggemelk?
- Kruskakli eller hvetekli?
- Mandelmel - karboinnhold