tussa_84
16-03-11, 14:05
Hei :)
Jeg har akkurat kjøpt en sjokolade hvor det var et visst antall karbohydrater. Noen var sukkerarter og andre var sukkeralkoholder. Mens andre bare var karbohydrater hvis dere skjønner hva jeg mener?
Setter opp eks(sjokladen ble spist opp i helga og dum som jeg var kasta jeg papiret :eek::eek:)
Karbohydrat: 59 g
sukkerarter2g
sukkeralkoholder: 54g
hvordan regner man på dette? blir det da 59-54 altså 5 g ?? for hvis man regner sammen sukkerartene og sukkeralkoholene blir jo det 56. hvor/hva er de siste 3 grammene?
Litt innvikla men håper noen skjønte og svarer :)
Jeg har akkurat kjøpt en sjokolade hvor det var et visst antall karbohydrater. Noen var sukkerarter og andre var sukkeralkoholder. Mens andre bare var karbohydrater hvis dere skjønner hva jeg mener?
Setter opp eks(sjokladen ble spist opp i helga og dum som jeg var kasta jeg papiret :eek::eek:)
Karbohydrat: 59 g
sukkerarter2g
sukkeralkoholder: 54g
hvordan regner man på dette? blir det da 59-54 altså 5 g ?? for hvis man regner sammen sukkerartene og sukkeralkoholene blir jo det 56. hvor/hva er de siste 3 grammene?
Litt innvikla men håper noen skjønte og svarer :)