Har en oppskrift på en fantastisk middag som er veldig indisk-inspirert. Problemet er bare at den inneholder maizena.. Har noen forslag til hva jeg kan bruke som erstatning? Vil jbkm fungere?
JBKM funkar som tjukningsmiddel, ja. Men av erfaring så er det best å blande ut jbkm'en med vatn i risteglas før du blandar det i noko anna. Mindre sjanse for klumpar då.
JBKM funkar som tjukningsmiddel, ja. Men av erfaring så er det best å blande ut jbkm'en med vatn i risteglas før du blandar det i noko anna. Mindre sjanse for klumpar då.
Signerer denne:ja:
Jeg sikter det i med en sånn te-klype...
Supert! Da prøver jeg meg på jbkm. Oppskriften sier en spiseskje maizena, hvor mye jbkm vil det si?
Eg ville prøvd meg fram, med kanskje ei teskei først. Det kan lett bli for mykje!
Kommer ann på hvor tykkt du vil ha det. Best å prøve seg frem. Det kan fort bli grøt når man bruker JBKM. Har ikke sett oppskriften, ikke mere enn en halv tesje. Du kan gjerne riste det i litt vann, like før du skal ha det i gryta.