Hadde tenkt å lage vaniljefudge, og hadde tenkt å bruke denne http://www.oetker.se/oetker_se/html/default/debi-65sfuv.se.html
men er sørenmeg ikke sikker på om jeg kan bruke den allikevel.......
noen som vet? Det inneholder noe som heter invertsukkersirup, og jeg finner ingen info om næringsinnhold.
Jeg googlet og fant denne forklaringen på en dansk side. Men jeg er ikke så inni disse sukkergreiene. Kan jeg bruke denne? Noen kloke damer eller herrer som vet?
Jeg googlet og fant denne forklaringen på en dansk side. Men jeg er ikke så inni disse sukkergreiene. Kan jeg bruke denne? Noen kloke damer eller herrer som vet?
Du glemte å legge inn linken ;)
Skulle lege vet et sitat som ble glemt ja.... her er det:D
Invert sukker-sirup er når man deler sucrose (2 ringe der sidder sammen) op i glucose (den ene ring) og fructose (den anden ring). Det øger holdbarheden og man undgår at sukkeret udkrystaliseres, og jeg mener også at det smager sødere (sødemiddel)
Blodsukkeret stiger hurtigt, men man tilsætter det så vidt jeg ved i meget meget små mængder.
(igen kan det anbefales at nørde i en biokemi-bog)
I utgangspunktet er det ikke bra, men om det er i veldig veldig veldig små mengder, så kanskje?
Tro uansett det ikke er bra på ketolyse.
Hva med frøene fra en vaniljestang?
I utgangspunktet er det ikke bra, men om det er i veldig veldig veldig små mengder, så kanskje?
Tro uansett det ikke er bra på ketolyse.
Hva med frøene fra en vaniljestang?
Æsj... hadde lyst på fudge i helga. Men om jeg lager de uten vanilje, blir de vel vanlig karamellsmak? *øyner et håp om snop i kveld*:)
Jeg ville tilsatt vaniljestangfrø, så blir det sikkert litt vanlijesmak :)
Godt blir det sikkert uansett ;)
Jeg ville tilsatt vaniljestangfrø, så blir det sikkert litt vanlijesmak :)
Godt blir det sikkert uansett ;)
Men det har jeg ikke, sukk.....:(