Får dere til å piske stiv eggedosis med sukrin?
Fløten måtte jeg gi opp. Den ble aldri stiv.
Eggedosisen heller ble ikke så "fluffy" som vanlig eggedosis.
Noen gode bakere her som har lyst å dele sin erfaring?:p
Fløte kan du jo piske til krem helt uten å tilsett noe søtt.
Egg kan jeg ikke svare deg på, for det har jeg ikke prøvd.
[quote=Dolsi;1096388]Fløte kan du jo piske til krem helt uten å tilsett noe søtt.
quote]
Ja vet ;) bare nevte det i den forbindelse at jeg lurte på om noen av ensymene i sukrin som gjorde denne oppførselen ...
Jeg har ofte pisket krem m sukrin, har ikke opplevd at jeg ikke får den stiv :)
Eggedosis har jeg vel ikke prøvd tror jeg.
Ingen problemer med pisket krem her heller. Egg har jeg ikke prøvd.
Et tips er å bruke romtempererte egg, da blir de veldig luftige raskt (det gjelder egentlig uansett). De kan til nød legges i lunkent vann for å bli tempererte.
Jeg har pisket både egg og fløte uten problem.
Til og med eggehvitte"fluff". :)
Fungerer da helt perfekt for meg med krem. :))
Kremen blir stiv og fin med sukrin, når jeg pisker egg, så pisker jeg de nesten stive og tilsetter litt og litt sukrin det går fint og du får en fluffy eggedosis:)