Ser at det er knuste linfrø i noen oppskrifter. Hvordan knuser en linfrø da? Eller finnes det ferdig knuste?
Hilsen Engledans som har linfrø utover hele kjøkkenet:eek::eek:
NB:Stavmixer er ikkeno god ide.
Får kjøpt de ferdig knuste. XD
Jeg bruker gjerne hakkebollen som hører til stavmixeren.
Eller selve stavmixeren. Setter den i bollen først, heller på linfrø, og dekker åpningen godt med hånd. No problemo :D
Ser at det er knuste linfrø i noen oppskrifter. Hvordan knuser en linfrø da? Eller finnes det ferdig knuste?
Hilsen Engledans som har linfrø utover hele kjøkkenet:eek::eek:
NB:Stavmixer er ikkeno god ide.
Fnis... jeg har sånn egen boks til stavmixeren som tar seg av slike ting - den er nemlig lukket ;)
Min stavmixer er 16 år gammel...så den hakkeren er long gone...:o
Jeg er litt desperat her, skal ha litt mat nå, så jeg takker for tipset Gerd.
Eller en brødpose med hull til selve mikseren tredd over bollen.
Gjett hvordan jeg kom frem til den løsningen`a.... ;)
Noen meter glad pack gjør susen.... trodde jeg....:p
Dekka til etter beste evne og susa ivei. Noen få ble faktisk knust, men resten bare surra rundt (tror stavmixeren min ikke er blant de skarpeste lengre....:p så det ble bare hele linfrø, men maten smaker helt greit den.
Skal se etter knuste linfrø neste gang jeg er i butikken.
Har en "morte"?
Den kan gjøre susen?? :)
Har en "morte"?
Den kan gjøre susen?? :)
Den gjør nok susen ja. Har ikke det jeg...sukk:(
I min stavmikser surra de også bare rundt... vurderte å kjøpe en billig elektrisk kaffekvern for å gjøre jobben men har ikke kommet så langt..
Er passe lei av linfrøolje, og tenkte at det kanskje er litt sunnere med knuste ferske frø? Men smaker de like vondt som oljen da eller? Blir det fettete eller?
Jeg har kjøpt meg elektriskkaffekvern. Den maler jeg alle typer frø til mel. Er kjempefornøyd med det.