View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter
Sider :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
- Krise? (Spist svele) (15 replies)
- Trenger rask tilbakemelding ang. sjokolade (6 replies)
- Kan jeg surre koteletter i fløte? (3 replies)
- Jeg trenger litt start-hjelp (3 replies)
- Gratinert brokkoli (5 replies)
- Steking av Svinekoteletter? (7 replies)
- Fårikål (10 replies)
- Lavkarboprodukter i Norge (5 replies)
- Hvordan få tykk saus? (14 replies)
- Potet,gulrot,blomkål og brokkoli (19 replies)
- Ketchup?? (4 replies)
- Hjemmelaget soyayoghurt (13 replies)
- Oppskrift på brød... (5 replies)
- Krise med sjokoladekake ... Håpløst dette her (4 replies)
- Kan noen forklare denne for meg!? (hvor mange karbs) (4 replies)
- Tips om ny yoghurt, Skyr (70 replies)
- Soyaprotein (11 replies)
- Info om kokosmel (18 replies)
- Jeg har bursdag i morra. Sjokoladekake? (11 replies)
- Hvilken sjokoladekake anbefaler du her inne? (0 replies)
- Lerums syltetøy uten sukker? (4 replies)
- Om å lage smoothies + diverse (4 replies)
- Scampi i fløtesaus eller i kokosmelk? (5 replies)
- Noen som har testet keto-sjokoladefondant? (5 replies)
- Salat? (3 replies)
- Hva er lovlig godteri? (14 replies)
- Lage lavkarbo "sukkertøy"?! (4 replies)
- Photobscura - hva slags te? (23 replies)
- Kyllingcurrysalat til ketolyse/Skaldeman? (2 replies)
- Forslag til mellommåltid on-the-go? (11 replies)
- Mellommåltid-spørsmål (7 replies)
- Lav carb/kcal (2 replies)
- Lage ripssaft (9 replies)
- Lage vaniljekesam?? (2 replies)
- Marengs (13 replies)
- Kjøttkakeoppskrift? (25 replies)
- Frøblanding? (7 replies)
- Sukker VS fruktose (1 replies)
- Confecta 100% kakaopulver (1 replies)
- Grønnsaker som mellommåltid (18 replies)
- Erfaringer med å lage blåbærsyltetøy? (9 replies)
- Karboinnhold i mascarpone? (6 replies)
- Bjørkesøt søtningsmiddel (1 replies)
- Rømmedip (2 replies)
- Forvirra ang."meltyper", kan noen hjelpe? (13 replies)
- Knekkebrød-oppskrift (2 replies)
- Soyamel/Soyaprotein (6 replies)
- Mandelmel og hi-maize (0 replies)
- Sæterrømme? Hvor mange karber? (1 replies)
- Endelig fått mikro, hva nå? (13 replies)
- Ringnes Lite hvor mange karbo pr dl? (7 replies)
- Dialife.dk (0 replies)
- Fløten klumper seg, jo? (6 replies)
- Hjelp, hvilken hvitvin? (2 replies)
- Yoghurt på Kreta (3 replies)
- Jippi! Red Bull finnes jo i sukkerfri variant! (6 replies)
- Cookies? (4 replies)
- Loff? (8 replies)
- Kokosmelk holdbarhet? (4 replies)
- Tagatose - søtningsmiddel (59 replies)
- Soyamelk (3 replies)
- Hvitløk (11 replies)
- Mock danish med johannesbrødkjernemel? (5 replies)
- Er eggerøre lov? (4 replies)
- Frokostblanding? (4 replies)
- Ketolyse bakemix (2 replies)
- Sukrin (13 replies)
- Lavkarbo-loff til reker? (14 replies)
- Melerstatninger/bakeingredienser (15 replies)
- Gulrot (1 replies)
- Når dere har Cocosa i smoothie (4 replies)
- Karbohydrater i spiret korn og bønner. (3 replies)
- Mel, baking? (2 replies)
- Kan noen gi meg en god og lettvint brødoppskrift? (2 replies)
- Sukrin vs sukker (5 replies)
- Tacosaus med lite karbs (6 replies)
- Gelé uten aspartam? (5 replies)
- Sorte/svarte oliven (3 replies)
- Lollypopbrødet hever LITT i ovnen? (5 replies)
- Finnes det ferdig kebabdressing å få kjøpt i dette landet? (3 replies)
- Eggemelk med bær? (4 replies)
- Noen som bruker silikonformer? (21 replies)
- Hvordan tilberede asparges? (13 replies)
- Hvor mange karber i champinogn? (3 replies)
- Lavkarbomel (0 replies)
- Popcorn (4 replies)
- Sukkerbrød med mandelmel og sukrin? Trenger oppskrift! (6 replies)
- Lønnesirup (15 replies)
- Grillmat (16 replies)
- Te-guide (0 replies)
- Hjelp, trenger svar fort! Spørsmål om søtningsmiddel og Sverigetur! (4 replies)
- Linfrøkjeks? (5 replies)
- Bruksområder og forskjeller: rømme, cf, cc og kesam (3 replies)
- Lage "barer" selv? (9 replies)
- Holdbarhet på uåpnet rømme, cottage cheese ol.? (3 replies)
- Gamle sommerkoteletter! (24 replies)
- Ketolyse soya protein vs bakemiks (2 replies)
- Lite Cider (23 replies)
- Hvilken oppskrift hadde ikke du klart deg uten? (5 replies)
- Sukkerfri sjokolade uten maltitol? (0 replies)
- HJELP -Trenger tips til erstatning av brød (1 replies)
- Yoghurt (8 replies)
- Proteinpulver (4 replies)
- Spielberger "demeter" Sojamehl (5 replies)
- Noen som har en oppskrift på brød? (10 replies)
- Iste-saft uten sukker (1 replies)
- Ziggy sine polarbrød-lapper (23 replies)
- Camping og lavkarbo nistepakker (6 replies)
- Pølser fra Jacob's (2 replies)
- Jordskokk (5 replies)
- Avstemming om den beste brødoppskriften? (15 replies)
- Hva er best av natreen og splenda? (3 replies)
- Linfrø (3 replies)
- Tips til tunfiskbruk? (19 replies)
- Gourmet torsk (2 replies)
- First Price smøreost (4 replies)
- Svenske dressinger nesten uten karber (14 replies)
- Soyaprotein (12 replies)
- Var i Sverige i helgen, og fant pølser med lite karbohydrater (7 replies)
- Hvor får man kjøpt vaniljeessens? (14 replies)
- Få tak i "spesial-varer"? (1 replies)
- Kan vi spise finnbiff? (2 replies)
- Oppskrift på rømmegrøt (6 replies)
- Hvor mye karber er det i Santa Maria tacokrydder? (21 replies)
- Whey proteinpulver (4 replies)
- Søt paprika - karber? (0 replies)
- Delfiakake og delfiafett -erstatning? (8 replies)
- Brødoppskrift - kan denne brukes? (4 replies)
- Karbohydrater/sukker/kostfiber/sukkeralkoholer (1 replies)
- Brødstenger (4 replies)
- Tips til dere som liker Kesam Vanilje (yoghurt) (15 replies)
- Karboinnhold i egg (5 replies)
- Noen produkter det lønner seg å kjøpe i Sverige? (3 replies)
- Bestille Mama Lupe's fra USA? (13 replies)
- Karboinnhold i Whole Wheat Tortilla (2 replies)
- Kokosmel? (1 replies)
- Karbohydrater i f.eks sukkerfri sjokolade (21 replies)
- Diverse viktige ingredienser (4 replies)
- Soyaprotein? Erstatter det mel? (3 replies)
- Johannesbrødkjernemel (7 replies)
- Hvilket søtstoff bør jeg velge? (6 replies)
- Fribol host/hals (1 replies)
- Mengden av Sukrin i forhold til f.eks. Splenda? (4 replies)
- Kims Baconcrisp (13 replies)
- Alpro soyamelk og Fedon-bar (3 replies)
- Boller til fastelavn (5 replies)
- Boller til fastelavn (1 replies)
- Har dere klart å lage en knekkebrøderstatning? (3 replies)
- Noen som har hørt om tilsatt sukker i spekemat? (8 replies)
- Kruskakli? (2 replies)
- Hvitløksbaguetter (5 replies)
- Rart...ulikt karboinnhold i samme vare... (1 replies)
- rømme (2 replies)
- Sliter med å finne bra alternativer til frokost (11 replies)
- Litt hjelp ang Anton Berg-sjokoladen (23 replies)
- Finnes ketolysepølser i Stavanger? (9 replies)
- Potetskall (4 replies)
- Anthon Berg (1 replies)
- Jägermeister (5 replies)
- Taco krydder (2 replies)
- Kan jeg bruke cc istedet for creme fraiche? (17 replies)
- Ukesmeny - Middag (8 replies)
- Søtstoff (0 replies)
- Noen som har fryst kaken "Black sunday"? (2 replies)
- Brød som ikke smaker egg (3 replies)
- Tips (2 replies)
- Splenda (2 replies)
- Sukrin - hvor mye bruker man? (11 replies)
- Ingers rugbrød? (8 replies)
- Johannesbrødmel,hva brukes det til nå igjen?? (3 replies)
- Noen som fortsatt sier "søta" bror? (6 replies)
- Har du en nydelig sjokoladekake å anbefale meg? (50 replies)
- Hva gjør jeg galt (ang lollypopbrød) (18 replies)
- Oopsie ...? (6 replies)
- Soyaprotein vs. soyamel (17 replies)
- Hildeborgs grove proteinbrød, er det jeg som er helt korka? (18 replies)
- Søt chilisaus (6 replies)
- Splenda (3 replies)
- Alternativ til JKBM (2 replies)
- Worchestershiresaus? (4 replies)
- Bønner & Karbohydrater (6 replies)
- Dipp til varm mat? (1 replies)
- Hjelp! Tørre, hvite koteletter (8 replies)
- Hvilke pølser fra Idsøe er gode, og hva spiser dere som tilbehør? (23 replies)
- Spisskål (6 replies)
- Er Oopsie rolls og lavkarbolapper egentlig det samme (4 replies)
- Kesam (5 replies)
- Jeg trenger en deig som blir "deigete" og ikke flytende. Hjelp? (26 replies)
- Oppskrift på boller? (5 replies)
- Hvor mange karbohydrater kan det være i en bagel? (12 replies)
- Ratatouille? (1 replies)
- Kokosmel, noen med erfaringer? (25 replies)
- Kålrabi? (24 replies)
- Johannesbrødkjernmel vs Bakemiks?? (2 replies)
- Ostekaker! (ketolyse) (3 replies)
- Chiafrø (17 replies)
- Helt umulig med smoothie på ketolyse? (24 replies)
- Har noen tips på enkle middagsoppskrifter som ikke kreves spesielle ingredienser? (3 replies)
- Hvilke pålegg er lov? (6 replies)
- Gräddost (3 replies)
- Lavkarbobrød som er tilnærmet vanlig brød uten så mye fancy greier i? (8 replies)
- Hvilken type sukkererstatning? (7 replies)
- Hva har dere med til lunsj på jobb? (18 replies)
- Er det noen som har greie på mat fra Midt-Østen? (6 replies)
- Lavkarbo pastasalat?(noen som har oppskrift?) (9 replies)
- Tips til ingrediens i vaffelrøre (10 replies)
- Nøtter og karboinnhold (15 replies)
- Findus Wok blanding (3 replies)
- Squash og auberginer (6 replies)
- Cabaret? Bra eller helt ok? (4 replies)
- Har dere erfaring med brødbakemaskin og lavkarbobrød? (6 replies)
- Honning (9 replies)
- Frokostpannekaker (2 replies)
- Bacon Krisp fra Kim's (2 replies)
- Fleskepølse - for godt til å være sant? (26 replies)
- Fisherman's Friend - Den sukkerfrie (2 replies)
- Smör (5 replies)
- Hvilke pølser kan jeg spise? (9 replies)
- Søtstoff til kransekake? (20 replies)
- Kyllingkjøttdeig (6 replies)
- Gomme (1 replies)
- Egglikør (3 replies)
- Fiberhusk (2 replies)
- Egg (4 replies)
- Fløte - karboinnhold? (3 replies)
- Carbalose Flour (13 replies)
- Fruktose (6 replies)
- Bra peanøttsmør? Og skikkelig kakaopulver (19 replies)
- Splenda (2 replies)
- Knutekål (10 replies)
- Bakekakao? (1 replies)
- Olje til salat? (10 replies)
- Bacon (18 replies)
- Din favorittolje i hjemmelaget majones? (14 replies)
- Tacokrydder (6 replies)
- Torskerogn (0 replies)
- Snack a jack, er det lov? (5 replies)
- Peanut Satay Sauce (2 replies)
- Til alle pølseelskere (3 replies)
- Må få meg STOR matboks (7 replies)
- Sukkerfri sirup (13 replies)
- Egg og egg (3 replies)
- Spørsmål om laks (7 replies)
- Lavkarbo-nettbutikk (vivalowcarb) (9 replies)
- Saft med sucralose (7 replies)
- Bønner (23 replies)
- Sjampinjong (3 replies)
- Hvilket bacon? (4 replies)
- Jukseris (1 replies)
- Ifa (1 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.