View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13

  1. Krise? (Spist svele) (15 replies)
  2. Trenger rask tilbakemelding ang. sjokolade (6 replies)
  3. Kan jeg surre koteletter i fløte? (3 replies)
  4. Jeg trenger litt start-hjelp (3 replies)
  5. Gratinert brokkoli (5 replies)
  6. Steking av Svinekoteletter? (7 replies)
  7. Fårikål (10 replies)
  8. Lavkarboprodukter i Norge (5 replies)
  9. Hvordan få tykk saus? (14 replies)
  10. Potet,gulrot,blomkål og brokkoli (19 replies)
  11. Ketchup?? (4 replies)
  12. Hjemmelaget soyayoghurt (13 replies)
  13. Oppskrift på brød... (5 replies)
  14. Krise med sjokoladekake ... Håpløst dette her (4 replies)
  15. Kan noen forklare denne for meg!? (hvor mange karbs) (4 replies)
  16. Tips om ny yoghurt, Skyr (70 replies)
  17. Soyaprotein (11 replies)
  18. Info om kokosmel (18 replies)
  19. Jeg har bursdag i morra. Sjokoladekake? (11 replies)
  20. Hvilken sjokoladekake anbefaler du her inne? (0 replies)
  21. Lerums syltetøy uten sukker? (4 replies)
  22. Om å lage smoothies + diverse (4 replies)
  23. Scampi i fløtesaus eller i kokosmelk? (5 replies)
  24. Noen som har testet keto-sjokoladefondant? (5 replies)
  25. Salat? (3 replies)
  26. Hva er lovlig godteri? (14 replies)
  27. Lage lavkarbo "sukkertøy"?! (4 replies)
  28. Photobscura - hva slags te? (23 replies)
  29. Kyllingcurrysalat til ketolyse/Skaldeman? (2 replies)
  30. Forslag til mellommåltid on-the-go? (11 replies)
  31. Mellommåltid-spørsmål (7 replies)
  32. Lav carb/kcal (2 replies)
  33. Lage ripssaft (9 replies)
  34. Lage vaniljekesam?? (2 replies)
  35. Marengs (13 replies)
  36. Kjøttkakeoppskrift? (25 replies)
  37. Frøblanding? (7 replies)
  38. Sukker VS fruktose (1 replies)
  39. Confecta 100% kakaopulver (1 replies)
  40. Grønnsaker som mellommåltid (18 replies)
  41. Erfaringer med å lage blåbærsyltetøy? (9 replies)
  42. Karboinnhold i mascarpone? (6 replies)
  43. Bjørkesøt søtningsmiddel (1 replies)
  44. Rømmedip (2 replies)
  45. Forvirra ang."meltyper", kan noen hjelpe? (13 replies)
  46. Knekkebrød-oppskrift (2 replies)
  47. Soyamel/Soyaprotein (6 replies)
  48. Mandelmel og hi-maize (0 replies)
  49. Sæterrømme? Hvor mange karber? (1 replies)
  50. Endelig fått mikro, hva nå? (13 replies)
  51. Ringnes Lite hvor mange karbo pr dl? (7 replies)
  52. Dialife.dk (0 replies)
  53. Fløten klumper seg, jo? (6 replies)
  54. Hjelp, hvilken hvitvin? (2 replies)
  55. Yoghurt på Kreta (3 replies)
  56. Jippi! Red Bull finnes jo i sukkerfri variant! (6 replies)
  57. Cookies? (4 replies)
  58. Loff? (8 replies)
  59. Kokosmelk holdbarhet? (4 replies)
  60. Tagatose - søtningsmiddel (59 replies)
  61. Soyamelk (3 replies)
  62. Hvitløk (11 replies)
  63. Mock danish med johannesbrødkjernemel? (5 replies)
  64. Er eggerøre lov? (4 replies)
  65. Frokostblanding? (4 replies)
  66. Ketolyse bakemix (2 replies)
  67. Sukrin (13 replies)
  68. Lavkarbo-loff til reker? (14 replies)
  69. Melerstatninger/bakeingredienser (15 replies)
  70. Gulrot (1 replies)
  71. Når dere har Cocosa i smoothie (4 replies)
  72. Karbohydrater i spiret korn og bønner. (3 replies)
  73. Mel, baking? (2 replies)
  74. Kan noen gi meg en god og lettvint brødoppskrift? (2 replies)
  75. Sukrin vs sukker (5 replies)
  76. Tacosaus med lite karbs (6 replies)
  77. Gelé uten aspartam? (5 replies)
  78. Sorte/svarte oliven (3 replies)
  79. Lollypopbrødet hever LITT i ovnen? (5 replies)
  80. Finnes det ferdig kebabdressing å få kjøpt i dette landet? (3 replies)
  81. Eggemelk med bær? (4 replies)
  82. Noen som bruker silikonformer? (21 replies)
  83. Hvordan tilberede asparges? (13 replies)
  84. Hvor mange karber i champinogn? (3 replies)
  85. Lavkarbomel (0 replies)
  86. Popcorn (4 replies)
  87. Sukkerbrød med mandelmel og sukrin? Trenger oppskrift! (6 replies)
  88. Lønnesirup (15 replies)
  89. Grillmat (16 replies)
  90. Te-guide (0 replies)
  91. Hjelp, trenger svar fort! Spørsmål om søtningsmiddel og Sverigetur! (4 replies)
  92. Linfrøkjeks? (5 replies)
  93. Bruksområder og forskjeller: rømme, cf, cc og kesam (3 replies)
  94. Lage "barer" selv? (9 replies)
  95. Holdbarhet på uåpnet rømme, cottage cheese ol.? (3 replies)
  96. Gamle sommerkoteletter! (24 replies)
  97. Ketolyse soya protein vs bakemiks (2 replies)
  98. Lite Cider (23 replies)
  99. Hvilken oppskrift hadde ikke du klart deg uten? (5 replies)
  100. Sukkerfri sjokolade uten maltitol? (0 replies)
  101. HJELP -Trenger tips til erstatning av brød (1 replies)
  102. Yoghurt (8 replies)
  103. Proteinpulver (4 replies)
  104. Spielberger "demeter" Sojamehl (5 replies)
  105. Noen som har en oppskrift på brød? (10 replies)
  106. Iste-saft uten sukker (1 replies)
  107. Ziggy sine polarbrød-lapper (23 replies)
  108. Camping og lavkarbo nistepakker (6 replies)
  109. Pølser fra Jacob's (2 replies)
  110. Jordskokk (5 replies)
  111. Avstemming om den beste brødoppskriften? (15 replies)
  112. Hva er best av natreen og splenda? (3 replies)
  113. Linfrø (3 replies)
  114. Tips til tunfiskbruk? (19 replies)
  115. Gourmet torsk (2 replies)
  116. First Price smøreost (4 replies)
  117. Svenske dressinger nesten uten karber (14 replies)
  118. Soyaprotein (12 replies)
  119. Var i Sverige i helgen, og fant pølser med lite karbohydrater (7 replies)
  120. Hvor får man kjøpt vaniljeessens? (14 replies)
  121. Få tak i "spesial-varer"? (1 replies)
  122. Kan vi spise finnbiff? (2 replies)
  123. Oppskrift på rømmegrøt (6 replies)
  124. Hvor mye karber er det i Santa Maria tacokrydder? (21 replies)
  125. Whey proteinpulver (4 replies)
  126. Søt paprika - karber? (0 replies)
  127. Delfiakake og delfiafett -erstatning? (8 replies)
  128. Brødoppskrift - kan denne brukes? (4 replies)
  129. Karbohydrater/sukker/kostfiber/sukkeralkoholer (1 replies)
  130. Brødstenger (4 replies)
  131. Tips til dere som liker Kesam Vanilje (yoghurt) (15 replies)
  132. Karboinnhold i egg (5 replies)
  133. Noen produkter det lønner seg å kjøpe i Sverige? (3 replies)
  134. Bestille Mama Lupe's fra USA? (13 replies)
  135. Karboinnhold i Whole Wheat Tortilla (2 replies)
  136. Kokosmel? (1 replies)
  137. Karbohydrater i f.eks sukkerfri sjokolade (21 replies)
  138. Diverse viktige ingredienser (4 replies)
  139. Soyaprotein? Erstatter det mel? (3 replies)
  140. Johannesbrødkjernemel (7 replies)
  141. Hvilket søtstoff bør jeg velge? (6 replies)
  142. Fribol host/hals (1 replies)
  143. Mengden av Sukrin i forhold til f.eks. Splenda? (4 replies)
  144. Kims Baconcrisp (13 replies)
  145. Alpro soyamelk og Fedon-bar (3 replies)
  146. Boller til fastelavn (5 replies)
  147. Boller til fastelavn (1 replies)
  148. Har dere klart å lage en knekkebrøderstatning? (3 replies)
  149. Noen som har hørt om tilsatt sukker i spekemat? (8 replies)
  150. Kruskakli? (2 replies)
  151. Hvitløksbaguetter (5 replies)
  152. Rart...ulikt karboinnhold i samme vare... (1 replies)
  153. rømme (2 replies)
  154. Sliter med å finne bra alternativer til frokost (11 replies)
  155. Litt hjelp ang Anton Berg-sjokoladen (23 replies)
  156. Finnes ketolysepølser i Stavanger? (9 replies)
  157. Potetskall (4 replies)
  158. Anthon Berg (1 replies)
  159. Jägermeister (5 replies)
  160. Taco krydder (2 replies)
  161. Kan jeg bruke cc istedet for creme fraiche? (17 replies)
  162. Ukesmeny - Middag (8 replies)
  163. Søtstoff (0 replies)
  164. Noen som har fryst kaken "Black sunday"? (2 replies)
  165. Brød som ikke smaker egg (3 replies)
  166. Tips (2 replies)
  167. Splenda (2 replies)
  168. Sukrin - hvor mye bruker man? (11 replies)
  169. Ingers rugbrød? (8 replies)
  170. Johannesbrødmel,hva brukes det til nå igjen?? (3 replies)
  171. Noen som fortsatt sier "søta" bror? (6 replies)
  172. Har du en nydelig sjokoladekake å anbefale meg? (50 replies)
  173. Hva gjør jeg galt (ang lollypopbrød) (18 replies)
  174. Oopsie ...? (6 replies)
  175. Soyaprotein vs. soyamel (17 replies)
  176. Hildeborgs grove proteinbrød, er det jeg som er helt korka? (18 replies)
  177. Søt chilisaus (6 replies)
  178. Splenda (3 replies)
  179. Alternativ til JKBM (2 replies)
  180. Worchestershiresaus? (4 replies)
  181. Bønner & Karbohydrater (6 replies)
  182. Dipp til varm mat? (1 replies)
  183. Hjelp! Tørre, hvite koteletter (8 replies)
  184. Hvilke pølser fra Idsøe er gode, og hva spiser dere som tilbehør? (23 replies)
  185. Spisskål (6 replies)
  186. Er Oopsie rolls og lavkarbolapper egentlig det samme (4 replies)
  187. Kesam (5 replies)
  188. Jeg trenger en deig som blir "deigete" og ikke flytende. Hjelp? (26 replies)
  189. Oppskrift på boller? (5 replies)
  190. Hvor mange karbohydrater kan det være i en bagel? (12 replies)
  191. Ratatouille? (1 replies)
  192. Kokosmel, noen med erfaringer? (25 replies)
  193. Kålrabi? (24 replies)
  194. Johannesbrødkjernmel vs Bakemiks?? (2 replies)
  195. Ostekaker! (ketolyse) (3 replies)
  196. Chiafrø (17 replies)
  197. Helt umulig med smoothie på ketolyse? (24 replies)
  198. Har noen tips på enkle middagsoppskrifter som ikke kreves spesielle ingredienser? (3 replies)
  199. Hvilke pålegg er lov? (6 replies)
  200. Gräddost (3 replies)
  201. Lavkarbobrød som er tilnærmet vanlig brød uten så mye fancy greier i? (8 replies)
  202. Hvilken type sukkererstatning? (7 replies)
  203. Hva har dere med til lunsj på jobb? (18 replies)
  204. Er det noen som har greie på mat fra Midt-Østen? (6 replies)
  205. Lavkarbo pastasalat?(noen som har oppskrift?) (9 replies)
  206. Tips til ingrediens i vaffelrøre (10 replies)
  207. Nøtter og karboinnhold (15 replies)
  208. Findus Wok blanding (3 replies)
  209. Squash og auberginer (6 replies)
  210. Cabaret? Bra eller helt ok? (4 replies)
  211. Har dere erfaring med brødbakemaskin og lavkarbobrød? (6 replies)
  212. Honning (9 replies)
  213. Frokostpannekaker (2 replies)
  214. Bacon Krisp fra Kim's (2 replies)
  215. Fleskepølse - for godt til å være sant? (26 replies)
  216. Fisherman's Friend - Den sukkerfrie (2 replies)
  217. Smör (5 replies)
  218. Hvilke pølser kan jeg spise? (9 replies)
  219. Søtstoff til kransekake? (20 replies)
  220. Kyllingkjøttdeig (6 replies)
  221. Gomme (1 replies)
  222. Egglikør (3 replies)
  223. Fiberhusk (2 replies)
  224. Egg (4 replies)
  225. Fløte - karboinnhold? (3 replies)
  226. Carbalose Flour (13 replies)
  227. Fruktose (6 replies)
  228. Bra peanøttsmør? Og skikkelig kakaopulver (19 replies)
  229. Splenda (2 replies)
  230. Knutekål (10 replies)
  231. Bakekakao? (1 replies)
  232. Olje til salat? (10 replies)
  233. Bacon (18 replies)
  234. Din favorittolje i hjemmelaget majones? (14 replies)
  235. Tacokrydder (6 replies)
  236. Torskerogn (0 replies)
  237. Snack a jack, er det lov? (5 replies)
  238. Peanut Satay Sauce (2 replies)
  239. Til alle pølseelskere (3 replies)
  240. Må få meg STOR matboks (7 replies)
  241. Sukkerfri sirup (13 replies)
  242. Egg og egg (3 replies)
  243. Spørsmål om laks (7 replies)
  244. Lavkarbo-nettbutikk (vivalowcarb) (9 replies)
  245. Saft med sucralose (7 replies)
  246. Bønner (23 replies)
  247. Sjampinjong (3 replies)
  248. Hvilket bacon? (4 replies)
  249. Jukseris (1 replies)
  250. Ifa (1 replies)