View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13

  1. Hjemmelaget makrell i tomat
  2. Lage hassenøttpålegg etc?
  3. Tilsette frukt i youghurt på egenhånd ...
  4. Saus
  5. Kyllingpostei?
  6. Egg i mikroen, hvordan?
  7. Oppskrift på god salsa til Kim's Baconsnacks?
  8. Kinamat
  9. Lavkarbobrød som ligner på vanlig brød
  10. Nedfrysing av avocado?
  11. Soyasaus?
  12. Hva er mandelmasse?
  13. Lage gelé?
  14. Pizzabunn - utrolig skeptisk ...
  15. Taper kunstig søtning seg i smak ?
  16. Forslag til nattmat?
  17. Pizzabunnoppskrift?
  18. Alternativ til Tine smøreoster i Sverige?
  19. Baconet stinket gammel gra gris!
  20. Fond og buljong
  21. Kyllingkjøttdeig. MUK or not?
  22. Svinebogstek?
  23. Brelett
  24. Maling av mandler
  25. Ryvitä Multigrain
  26. Leter etter en oppskrift
  27. Adams sjokoladekake/muffins
  28. Oppbevaring av avocado
  29. Mascapone bruksområder?
  30. Vaniljen legger seg i bunnen
  31. Næringsinnhold på snack-agurk
  32. Hva er din favorittoppskrift på vafler?
  33. Rundstykker med snøfrisk?
  34. Går det an å sylte rødbeter uten sukker?
  35. Søtningsmidlers evne til å bevare matvarer friske
  36. Bursdag
  37. Nednoenkgs flate bollemuffins....
  38. Produkter fra Walden Farm
  39. Tips til fredags middag
  40. Ostekjeks
  41. Forskjell på karbohydrat i solsikkekjerner
  42. Pizzabunn, hvilken er best?
  43. Hjortestek
  44. Honning
  45. Navn på pølser?
  46. Aspargesbønner med hvitløk
  47. Hjemmelaget sjokolade med kakaosmør og kakaopulver?
  48. Møllerens lavkarbo
  49. Valentinesmeny?
  50. Tomatbasert pastasaus?
  51. Lavkarbo pizzabunn fra Lavkarbohuset e.l - God?
  52. Tunfiskmix
  53. Oppskrifter med antall karbs
  54. Hjemmelaget sjokolade med proteinpulver?
  55. Hva tilsvarer en dråpe stevia med smak?
  56. Kan man bruke planteprotein til baking?
  57. Mia Gundersens iskrem
  58. Hvilken iskremmaskin bør jeg velge?
  59. Hvordan knuser dere linfrø og sesamfrø?
  60. Myke knekkebrød
  61. Knekkebrød
  62. Romano cheese?
  63. 37 g karbohydrater, inkludert 5 g effektive karbohydrater
  64. Hjelp å finne vaffeloppskrift som er lavkarbo
  65. Lavkarbo godteri UTEN maltinol? (jelly beans/ lakrisbåter/ jordbærfisker e.l.)
  66. Fin eller grov fiberhusk (psylliumhusk) i Nannahs knekkebrød?
  67. Karrikyllingfyll (sånn som i baguetter) Noen som har oppskrift?
  68. Salat- og matolje fra Rema 1000? Sunt?
  69. Tilberede tynnribbe uten at det smaker "jul"?
  70. Hva gjør jeg med bankekjøttet?
  71. Quinoa mel
  72. Tomatsuppe med lite karbohydrater
  73. Oppskrift på tortilla?
  74. Napoleonskake på lavkarbovis?
  75. Lasagne?
  76. Chorizo-pølser fra Idsøe
  77. Yaconsirup, hva tilsvarer det i form av tørr søtning?
  78. Landlord tomatpuré
  79. Hvilke grønnsaker bruker dere?
  80. Shakes?
  81. Hjelp ang. brød!
  82. Finnes det lavkarbo potetgull?
  83. Hva er din favorittmiddag som du har oftest?
  84. Ketolysevennlig bursdagsmiddag?
  85. Shiratakinudler
  86. Mel fra iHerb?
  87. Syltetøy med tagatose
  88. Viltkjøtt
  89. Hvor lang steketid ?
  90. Tapas
  91. Vaniljeprotein?
  92. Bearnaise-essens i Bergen?
  93. Noen som vet om fete oster de kan anbefale?
  94. Hvorfor negativ til sylteagurk?
  95. Indisk - the indian way...
  96. Ville dere spist uåpnet røkelaks to dager etter siste forbruksdag?
  97. Kan jeg fryse disse produktene?
  98. Lavkarbohuset?
  99. Hvor er vaffel/pannekake oppskrift?
  100. Brød av kruskakli/sammalt hvete/egg/olje?
  101. Kokosmel som jevning?
  102. Har noen et alternativ?
  103. Kjøttdeig i 1kg pølse fra nordfjord, noen som husker pris?
  104. Påskemiddager?
  105. Sukrin+ Nytt produkt fra Funksjonellmat
  106. Sjokolademoussekake med flere lag?
  107. Brunost?
  108. Oppskrifter med soyaprotein?
  109. Skal appelsinene skrelles i denne oppskrifta?
  110. Parmesan, trenger info, er grønn
  111. Pepper?
  112. Din beste eggsalat?
  113. Hvor lenge er du mett av lavkarbobrødskiver?
  114. Tagatesse?
  115. Rå eggeplomme - jakten på virkelig sunne fettkilder
  116. Ris fra lavkarbohuset?
  117. Pålegg?
  118. Noen som har bakt og veid Regals lavkarbobrød?
  119. Cream of tartar
  120. Smoothie uten melk og nøtter/mandler
  121. Langtidssteking/baking
  122. JBK - klumper seg
  123. Regal lavkarbo-brød fra Coop, ok?
  124. Fiberhusk i stedet for maizena?
  125. Middagsplanlegger-app
  126. Konfekt med tofu?
  127. Hjelp !!!!! (haster)
  128. Nam?!
  129. Flytende natreen?
  130. Jeg er ny med lavkarbo
  131. Hvor får jeg tak i Miracle Noodle og Miracle Rice?
  132. JBK/Maizena?
  133. Oppskrifter med chiafrø
  134. Fiberhuskens energiinnhold!
  135. Finnes det en oppskrift på vaniljekrem?
  136. Svinekjøtt uheldig?
  137. HJELP! Haster! For sterk kyllingsuppe, hva kan jeg gjøre?
  138. Hvor kjøper du økologisk mat?
  139. Hva spiser dere til kjøttet dere som ikke kan spise ost?
  140. Bondeostbrød
  141. Saus?
  142. Fava bean flour
  143. Noen som har testa Panduras næringsmiddelaromaer?
  144. hHvilke bær og frukt kan jeg bruke i gele?
  145. Kan jeg bytte ut mascarpone med noe annet?
  146. Smaker kesam i bolledeig surt?
  147. Lavkarbo-sjokolade?
  148. Canderel med stevia
  149. Brie ost
  150. Lage lunsj til skolen
  151. Ørret?
  152. Peanøttforvirring
  153. Din beste oppskrift på cookies?
  154. Patè?
  155. De beste grillpølsene
  156. Ramsløk
  157. Holdbarhet sorte olivener?
  158. Jello bringebær-gele, noen som har smakt den?
  159. Hvor har det blitt av Landlord hermetiske tomater?
  160. Ny Karbolett fra Idun, brownies!
  161. Tyrkisk yoghurt?
  162. Finnes det lavkarboostekakebunn som ikke skal stekes? À la vanlig kjeksbunn?
  163. Hvordan lage fiskekaker lavkarbo?
  164. Kan eggemelk oppbevares i kjøleskap noen dager?
  165. Makademianøtter ... Hva bruker dere dem til?
  166. Etterlysning: pizzabunn!
  167. Savner en mild pizzasaus, har du oppskrift?
  168. Oppskrift på en god smoothie?
  169. Noen som har testet denne?
  170. Thai mad, er det low carb ?
  171. Sukrin+
  172. Tagatose
  173. Hvilket ferdigbrød anbefaler du?
  174. Lavkarbo gulrotkake?
  175. Vannkastanjer?
  176. Sukrin vs tagatose
  177. Marengs som ikke blir sprø ... Hva gjorde jeg feil?
  178. Hjelp meg å lavkarbotisere en oppskrift!
  179. Holdbarhet på cocosa og kokosmel?
  180. Erfaring med å tørke mat og kjøtt/fugl til turmat?
  181. Flere som ikke liker endringene i Kavliosten?
  182. Årets pølser?
  183. Trenger hjelp med et sukkerbrød
  184. Kaviar uten sukker?
  185. Sjokoladetrekket på bounty
  186. Trykkfeil på Regal Kruskakli
  187. Cloetta sukkerfrie melkesjokolade ... Den forsvinner fra butikk etter butikk
  188. Hexeberg sitt lavkarbobrød?
  189. Ostepletter
  190. Oreokjeks?
  191. Pavlova eller marengs
  192. Blomkålris - lagres?
  193. Jaha ... Er ikke reker heller sunt nå da?
  194. Holdbarhet funksjonell mat sitt brød?
  195. Trenger hjelp til brødoppskrift
  196. Hva bruker dere Chia til?
  197. Rabarbrasuppe
  198. Vekt på lavkarbobrød
  199. Kokosmelkpulver, hvor kjøper man det?
  200. Malte frø og nøtter, hvordan?
  201. Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde?
  202. Sjokoladekake?
  203. Hva er den beste iskrem-oppskriften?
  204. Cornells melblanding?
  205. Tagatesse
  206. Er dette brødet glutenfritt?
  207. Svartrot / skorsonnerrot
  208. Trulli hvitvin
  209. Hjemmelaget sjokolade
  210. Lakrisrot
  211. Egg
  212. Surdeigbrød
  213. Syltet Ingefær fra "En sunn familie". Noen som har oppskrift?
  214. Laks gir diabetes??
  215. Sjokoladekake - Sunnere enn brød?
  216. Vend i mel, salt og pepper ...
  217. Helios tomatpuré - 5,7 g kh
  218. Hva inneholder en vanlig ostekake med sukker?
  219. Syltetøy og gelé uten sukker
  220. Gele
  221. Bacon: 0,0 g karbs MEN innholder sukker?
  222. Dessert alle kan like?
  223. Canderel stevia suketter, noen som har prøvd de?
  224. Gryterett uten ris?
  225. Hvordan er holdbarheten?
  226. Trenger nye tunfiskoppskrifter
  227. Soyamel?
  228. Noen her som spiser proteinloff
  229. Hjemmelaget sjokoladepålegg?
  230. Steviaplante
  231. Finnes det pizzabunn uten smak av egg?
  232. Mandelmel
  233. Sjokoladekrem?
  234. Olje til fritering?
  235. Tilbehør fiskegrateng
  236. Solsikkekjerner?
  237. Minske karbohydratene i denne oppskriften?
  238. Blomkål- og skinkegrateng?
  239. Løk?
  240. Gode pålegg å bruke ved lavkarbodiett?
  241. Gresskar i Bergen
  242. Erterproteiner/pea protein?
  243. Får ikke kjevlet ut knekkebrød, blir bare kliss
  244. Fløte som går ut på dato!
  245. Kokosmel, er det det samme som kvernet kokos?
  246. Noen som har en god oppskrift på kjeks?
  247. Deilig foccacia.. finner ikke igjen oppskriften
  248. Tacoskjell av ost?
  249. Hva kan jeg spise?
  250. Peanøttmel?