FrkMarge
27-04-12, 19:03
Jeg prøvde meg på en oppskrift på sjokoladeboller (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=51489) (kokkosboller) i dag, men siden jeg ikke hadde mascarpone så prøvde jeg meg på varianten med pisket eggehvite isteden.
Det gikk ikke bra i det hele tatt. Skummet ble helt tynntflytende når jeg blandet den stivpiskede eggehviten i kokkosfettet.
Jeg prøver nå å redde restene ved å tilsette gelantin, men det blir jo ikke en kremet masse som man kan sprøyte ut topper av kan man si...:(
Så derfor tenkte jeg å gå i butikken og prøve omigjen, men der hadde de bare fettredusert kokkosmelk (den som det ikke er fast kokkosfett i) og de hadde ikke mascarpone heller:(
Jeg må vel utsette prosjektet og dra i en annen butikk..., men om jeg ikke får tak i mascarpone, eller til en annen gang... kan jeg bruke fx philadelphia???:confused:
Jeg har aldri brukt denne osten før og derfor aner jeg ikke hva slags egenskaper og konsistens den har.:o
Det gikk ikke bra i det hele tatt. Skummet ble helt tynntflytende når jeg blandet den stivpiskede eggehviten i kokkosfettet.
Jeg prøver nå å redde restene ved å tilsette gelantin, men det blir jo ikke en kremet masse som man kan sprøyte ut topper av kan man si...:(
Så derfor tenkte jeg å gå i butikken og prøve omigjen, men der hadde de bare fettredusert kokkosmelk (den som det ikke er fast kokkosfett i) og de hadde ikke mascarpone heller:(
Jeg må vel utsette prosjektet og dra i en annen butikk..., men om jeg ikke får tak i mascarpone, eller til en annen gang... kan jeg bruke fx philadelphia???:confused:
Jeg har aldri brukt denne osten før og derfor aner jeg ikke hva slags egenskaper og konsistens den har.:o