I hva da? Fiberhusk er bindemiddel først og fremst. Johannesbrødkjernemel fungerer ofte bedre i feks saus.
Spørs hva du skal bruke det til?
Til saus - helt klart nei fra meg, det ble bare en rar geleaktig masse. Du bør heller bruke JBK eller Xhantan gum til det.
Men jeg regner med at siden du spør kanskje du skal lage noe nå som du egentlig skal bruke maizena i??
trude.lutt
08-04-12, 11:39
Skal lage en gryterette med yogurt, tomatpurre, masse krydder og kjøttstykker. Skal i ovnen i 2 timer. Kanskje jbk er bedre.... Men 3ss, blir ikke det veldig mye.....
Må du ha jevning i den da? Jeg har aldri brukt jevning i gryter... Det er toro som driver med slikt...
Absolutt ikke fiberhusk, jeg ville kanskje jevna etterpå med en eggeplomme eller to om du synes det var nødvendig. Men som Imse sier, det er slett ikke nødvendig bestandig.
Må du ha jevning i den da? Jeg har aldri brukt jevning i gryter... Det er toro som driver med slikt...
Jeg bruker heller aldri jevning. Det glasset med jbk som jeg har må da være bortimot 4-5 år gammelt. SKAL jeg jevne så gjør jeg det med en grønnsak som er kokt og moset i foodprofessoren.