Den luktet ikke vondt når den ble åpnet, men fisk er jeg skeptisk til på generelt grunnlag :)
Uåpnet røkelaks som har ligget kjølig hele veien, og som ikke lukter vondt? Det ville jeg spist, ja :D Jeg styrer mer etter utseende og lukt enn utløpsdato.
Uåpnet røkelaks som har ligget kjølig hele veien, og som ikke lukter vondt? Det ville jeg spist, ja :D Jeg styrer mer etter utseende og lukt enn utløpsdato.
Signerer denne :ja:
Jeg styrer mer etter utseende og lukt enn utløpsdato.
Jeg også stort sett, i hvert fall når det gjelder "best før".
Jeg er forsiktigere med "siste forbruksdag", og er ganske liberal der når det gjelder kjøtt, men fugl og fisk er jeg ikke blitt så tøff med ennå, he he
Takker for svar :)
Uåpnet røkelaks som har ligget kjølig hele veien, og som ikke lukter vondt? Det ville jeg spist, ja :D Jeg styrer mer etter utseende og lukt enn utløpsdato.
Akkurat som meg! :ja:
Festina lente
23-03-12, 08:43
Jepp! :) (forutsatt at den har ligget kjølig selvfølgelig).
To dager?! Jeg har spist en som gikk ut for nesten to mnd siden og den var like fin. (glemte å sjekke dato før etter jeg hadde spist den :o)
Absolutt! Røkelaks har mye lenger holdbarhet enn fersk fisk siden den er såpass speket (og røkt, noen har vel røyaroma, men ser ikke bort fra at det også er konserverende)
Er pakken uåpnet, som du skriver, har ikke noen uker til eller fra noe å si.