Hei
Har vært så heldig å få en hjortestek, men det har jeg aldri laget før. Lurer på om det går an å legge den i sur melk å lage surstek av den? Eller kom med andre tips
Elin
Hei
Har vært så heldig å få en hjortestek, men det har jeg aldri laget før. Lurer på om det går an å legge den i sur melk å lage surstek av den? Eller kom med andre tips
Elin
Hjort er helt utmerket til surstek:)
Takk for svar, då blir det Surstek :) E kjempe gla i det
Elin
Takk for svar, då blir det Surstek :) E kjempe gla i det
Elin
Jeg vil og ha!!!:(
Sursteik er det beste man kan lage av en hjortesteik, etter mitt syn. Herlig mørt, og ikke så tørr som den ellers gjerne blir. Bør langtidssteikes på lav temperatur for at det skal bli helt perfekt!
Jeg har et hode som ikke fungerer for tiden, har derfor bommet på Steken, tok den opp til tining i helgen å la den i surmelk i dag.
Men til helgen er det bare jeg som er hjemme (rotehode), kan jeg då steke den til helgen å fryse den igjen stekt?
Elin
Jeg har et hode som ikke fungerer for tiden, har derfor bommet på Steken, tok den opp til tining i helgen å la den i surmelk i dag.
Men til helgen er det bare jeg som er hjemme (rotehode), kan jeg då steke den til helgen å fryse den igjen stekt?
Elin
Det vil jeg tro går helt fint:)
Det går fint. Om du skjærer den opp når den er blitt kald og fryser den i aluminiumsfolie, så er den lett å varme den opp igjen i stekeovnen når du skal ha den uten at den blir tørr.
takker å bukker for tips :)
Elin