View Full Version : Sjokoladekrem?


Bik
16-09-12, 09:27
Er det noen som vet om en oppskrift på sjokoladekrem til å ha på ei sjokoladekake? Prøvde selv å lage med sukrinmelis, men den ble så alt for kald så den gikk rett i søpla.:(

Dietta
16-09-12, 09:40
MariannS har en oppskrift som du finner her (http://mariann08matbloggen.blogspot.no/2012/02/sjokoladepalegg-lavkarbo.html) . Jeg har ikke prøvd den selv, men alle hennes oppskrifter som jeg har testet har vært veldig bra.
Vet hun har lagt den inn her inne, men jeg fant den ikke for øyeblikket.

Mariann S
16-09-12, 11:17
MariannS har en oppskrift som du finner her (http://mariann08matbloggen.blogspot.no/2012/02/sjokoladepalegg-lavkarbo.html) . Jeg har ikke prøvd den selv, men alle hennes oppskrifter som jeg har testet har vært veldig bra.
Vet hun har lagt den inn her inne, men jeg fant den ikke for øyeblikket.

Tusen takk Dietta :klem:

Har to til, kjem an på kva slag krem du treng :)

En her (http://mariann08matbloggen.blogspot.no/2012/04/nttekake-med-vaniljekrem-og.html), den må lages over to dager men er kjempegod.
Og en her (http://mariann08matbloggen.blogspot.no/2011/11/ala-firklverkake-lavkarbo.html), som er veldig enkel å lage - peanøttene kuttar du berre ut.

Alle tre er kjempegode på smak, men ulike :)

Dietta
16-09-12, 11:44
Tusen takk Dietta :klem:


Må jo skyte av de som fortjener det vet du :love:

Imse
16-09-12, 14:46
Varm opp 3-4 dl fløte , ikke kok. Smelt i en plate sjokolade. Sett til avkjøling og kjøl helt ned i kjøleskap. Pisk opp til krem. Beste og enkleste.

rut311
16-09-12, 15:02
En jeg ikke kan motstå er denne:

30 gr romtemp. smør
35 gr sukrin
100 gr naturell kremost
100 gr mørk sjokolade

Bland sukrin og smør(jeg smelter smøret) ha i smelta sjokolade og kremost. Bland godt sammen. Nydelig med sjokoladebiter i, og også kanel!

Dietta
16-09-12, 15:06
Hvis man blander noen dråper flytende natren sammen med sukrinen, nøytraliserer det mye av den kalde smaken på sukrinen :)

Mariann S
16-09-12, 17:28
Varm opp 3-4 dl fløte , ikke kok. Smelt i en plate sjokolade. Sett til avkjøling og kjøl helt ned i kjøleskap. Pisk opp til krem. Beste og enkleste.
Ja, knallgod sjokoladekrem.

Eg lagar den (http://mariann08matbloggen.blogspot.no/2012/04/nttekake-med-vaniljekrem-og.html) av 2 dl fløte, ca 60 g sjokolade.
Brukar du feks 86 % sjokolade har du i vel 20 g tagatesse.

Og ja, viktig å avkjøle før en piskar den opp :)
Denne mengda er nok til å ha oppå ei rund kake.