View Full Version : Knekkebrød
Er det noen som har en god oppskrift på harde lavkarbo knekkebrød?
Jeg har brukt denne , men har en følelse at det er for mye karbo innhold i de.
2DL SAMMALT RUG GROV
2DL HAVREGRYN
2DL HAVREKLI
2DL SOLSIKKEKJERNER
2DL SESAMFRØ
1DL LINFRØ
1DLKRUSKAKLI
2 TS SALT
7DL VANN.
De er kjempegod. Havregrynet innholder jo mye karbohydrater. De skal forøvrig stå i ovnen på 2 brett i 2 timer i 140 grader.
Nannahs knekkebrød (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=30214&highlight=nannahs+knekkebr%F8d)er supergode :)
De fra nannah er kjempegode. Skal visst bare være 1 karbo pr skive.:-)
Her er Nannahs og noen til http://www.klikk.no/helse/dinlavkarbo/oppskrifter/article720722.ece
Takk Yrla de var jammen mange gode oppskrifter.
Gleder meg til å prøve..
I Nannas knekkebrød står der at der skal være 50 g kli. Men er det hvetekli eller havrekli?
Jeg har brukt hvetekli.
I Nannas knekkebrød står der at der skal være 50 g kli. Men er det hvetekli eller havrekli?
Jeg har brukt hvetekli.
Jeg bruker kruskakli jeg..... :)
Det er minst karbo i hvetekli, men man kan bruke enten eller. Har prøvd begge og synes det blir godt uansett jeg.
I originaloppskriften til Nannah står det bare kli, men det er kruskakli hun mener. (Står lenger ned i tråden). Kruskakli er den klien med minst karber :)
Takk for svar, prøver kruskakli
Takk for svar, prøver kruskakli
Kruskakli kan byttes ut med fibrex (https://www.allergimat.no/butikk/s/products/view.html?p=2779385&ref=search) eller sukkrroefiber (http://c-herland.blogspot.com/2010/11/produkt-sukkerroefiber.html), som har veldig lite karber :)
Kruskakli kan byttes ut med fibrex (https://www.allergimat.no/butikk/s/products/view.html?p=2779385&ref=search) eller sukkrroefiber (http://c-herland.blogspot.com/2010/11/produkt-sukkerroefiber.html), som har veldig lite karber :)
Ah, da lærte jeg noe nytt i dag MariannS. Hva pleier du å bruke det til ? (fibrex/sukkerroefiber altså) :D
Ah, da lærte jeg noe nytt i dag MariannS. Hva pleier du å bruke det til ? (fibrex/sukkerroefiber altså) :D
Eg brukar det i grove bakverk, som brød og knekkebrød :) Brukar helst ikkje korn, og Fibrex/sukkerroefiber byttes likt med kruskakli.
Du hadde mange gode oppskrifter på bloggen din Mariann, der skal jeg prøve en del.
Du hadde mange gode oppskrifter på bloggen din Mariann, der skal jeg prøve en del.
Takker og prøv i vei :)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.