.....rømme, Tine smøreoster og vanlige oster??:confused:
Skal på ferie og vil nødig kaste dette som jeg har i kjøleskapet.:o
Det er jo ikke noe problem å fryse noen av de produktene, men konsistensen kan hende forandrer seg, spesielt for ost som er det eneste av de jeg har fryst. Jeg brukte å fryse ferdig strimlet ost til å ha på pizza.
(Seter)Rømme lever ikke lenge i kjøleskapet mitt da jeg bruker det som saus, dessert (med frukt eller nøtter) og til fajita, gryter, ... Jeg kjøper inn hver gang jeg er i butikken slik at jeg har 2 uåpnet til enhver tid. Før pleide jeg å lage desserter av fløte og mat med fløte, men fløten ble alltid dårlig, så jeg bruker ikke fløte lengre - kun seterrømme fordi det varer mye lengre. (merker ikke forskjell)
Min Philadelphia (familipakke) blir alltid dårlig siden jeg ikke spiser så mye av den så den skal jeg forsøke å fryse i 90g-pakker når jeg har laget pasta til lasdagne imorra :p
Som sylwester sier, det går fint hvis du skal bruke det i varmretter, men ikke som pålegg og slikt. De kommer sannsynligvis til å skille seg og bli tørr/klumpete i konsistensen.
herermitthjem67
24-03-12, 16:26
Jeg fryser alt :) Ost, brokkoli... :)