View Full Version : Hvorfor negativ til sylteagurk?
*LoveBugMama*
22-03-12, 19:41
Jeg har sett flere ganger her inne at folk er "negativ" til sylteagurk, og lurer på hvorfor? Gjelder det for folk som følger spesielle dietter, eller er det gjengs blandt lavkarbere å ikke bruke sylteagurk? I følge glasset er det 6,? (husker ikke eksakt) karbohydrater i 100g. Og man bruker jo ikke akkurat mye, som oftest.
Jeg har sett flere ganger her inne at folk er "negativ" til sylteagurk, og lurer på hvorfor? Gjelder det for folk som følger spesielle dietter, eller er det gjengs blandt lavkarbere å ikke bruke sylteagurk? I følge glasset er det 6,? (husker ikke eksakt) karbohydrater i 100g. Og man bruker jo ikke akkurat mye, som oftest.
Og mesteparten av sukkeret er i laken. Jeg spiser syltaagurk. :ja:
*LoveBugMama*
22-03-12, 19:51
Og mesteparten av sukkeret er i laken. Jeg spiser syltaagurk. :ja:
Bra! For jeg ELSKER sylteagurk. :cool:
Bra! For jeg ELSKER sylteagurk. :cool:
Me too:D
Det er kjapt å sylte selv. Kok opp vann, ha oppi eddik, sitron ev helpepper og andre smaksting. Tilsett sukker av et slag, avkjøl.
Kutt opp grønnsaker du vil sylte; agurk, paprika, purre, ++
Fyll oppi glass og hermetiser. Tadaaa!
Hvorfor negativ til sylteagurk?
Fordi det smaker dritt! :D
?
Fordi det smaker dritt! :D
Hmm, tullsjur! :lol:
*LoveBugMama*
22-03-12, 21:05
?
Fordi det smaker dritt! :D
Nei, da tror jeg du må ha smakt noe heelt annet enn sylteagurk, ja. :blinke:
Har aldri sett noen være negativ til sylteagurk her jeg.. Har liksom ikke vært så ille mye snakk om det. :p
På Ultra har de Edmond Fallet Cornichons au vinaigre (små sylteagurker)
Forskjellen på slike og norsk sylteagurk er at det ikke finnes noen sukkerarter annet enn de som naturlig er i agurken selv. De smaker jo ikke det samme da (men bedre om man blir vandt til de)
Jeg har alltid lurt på om næringsinnholdet i en boks med ting som er i en lake om næringsinnholdet gjelder for hele blandingen i det blandingforholdet man kjøper det eller om det er avrent vare. Laken er jo med i ingrediensene og det er jo i den mesteparten av sukkeret i en norsk sylteagurk ligger.
På Ultra har de Edmond Fallet Cornichons au vinaigre (små sylteagurker)
Forskjellen på slike og norsk sylteagurk er at det ikke finnes noen sukkerarter annet enn de som naturlig er i agurken selv. De smaker jo ikke det samme da (men bedre om man blir vandt til de)
Jeg har alltid lurt på om næringsinnholdet i en boks med ting som er i en lake om næringsinnholdet gjelder for hele blandingen i det blandingforholdet man kjøper det eller om det er avrent vare. Laken er jo med i ingrediensene og det er jo i den mesteparten av sukkeret i en norsk sylteagurk ligger.
Lurer jeg også på:confused:
jeg slutta med det da jeg begynte med lavkarbo, med litt tungt hjerte:) mon tro om man kan lage det selv med tagatesse eller splenda? stevia er kanskje å være vel optimistisk med tanke på resultatet? eddik er det karbo i det?
jeg slutta med det da jeg begynte med lavkarbo, med litt tungt hjerte:) mon tro om man kan lage det selv med tagatesse eller splenda? stevia er kanskje å være vel optimistisk med tanke på resultatet? eddik er det karbo i det?
Du kan jo prøve denne (http://matmons.net/visoppskrift.asp?id=1413) :)
Du kan jo prøve denne (http://matmons.net/visoppskrift.asp?id=1413) :)
din lille gullklump
din lille gullklump
:rodme:
Det er vel snakk om avrent vare, når det ikke er beregnet at laken skal spises? Altså nettoinnholdet?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.