View Full Version : Hvorfor negativ til sylteagurk?


*LoveBugMama*
22-03-12, 19:41
Jeg har sett flere ganger her inne at folk er "negativ" til sylteagurk, og lurer på hvorfor? Gjelder det for folk som følger spesielle dietter, eller er det gjengs blandt lavkarbere å ikke bruke sylteagurk? I følge glasset er det 6,? (husker ikke eksakt) karbohydrater i 100g. Og man bruker jo ikke akkurat mye, som oftest.

Kanutten
22-03-12, 19:46
Jeg har sett flere ganger her inne at folk er "negativ" til sylteagurk, og lurer på hvorfor? Gjelder det for folk som følger spesielle dietter, eller er det gjengs blandt lavkarbere å ikke bruke sylteagurk? I følge glasset er det 6,? (husker ikke eksakt) karbohydrater i 100g. Og man bruker jo ikke akkurat mye, som oftest.

Og mesteparten av sukkeret er i laken. Jeg spiser syltaagurk. :ja:

*LoveBugMama*
22-03-12, 19:51
Og mesteparten av sukkeret er i laken. Jeg spiser syltaagurk. :ja:

Bra! For jeg ELSKER sylteagurk. :cool:

langaard
22-03-12, 20:41
Bra! For jeg ELSKER sylteagurk. :cool:
Me too:D

Kanutten
22-03-12, 20:46
Det er kjapt å sylte selv. Kok opp vann, ha oppi eddik, sitron ev helpepper og andre smaksting. Tilsett sukker av et slag, avkjøl.

Kutt opp grønnsaker du vil sylte; agurk, paprika, purre, ++

Fyll oppi glass og hermetiser. Tadaaa!

Carisma
22-03-12, 20:59
Hvorfor negativ til sylteagurk?
Fordi det smaker dritt! :D

Kanutten
22-03-12, 21:04
?
Fordi det smaker dritt! :D

Hmm, tullsjur! :lol:

*LoveBugMama*
22-03-12, 21:05
?
Fordi det smaker dritt! :D

Nei, da tror jeg du må ha smakt noe heelt annet enn sylteagurk, ja. :blinke:

nellie
22-03-12, 21:06
Har aldri sett noen være negativ til sylteagurk her jeg.. Har liksom ikke vært så ille mye snakk om det. :p

sylwester
22-03-12, 23:42
På Ultra har de Edmond Fallet Cornichons au vinaigre (små sylteagurker)
Forskjellen på slike og norsk sylteagurk er at det ikke finnes noen sukkerarter annet enn de som naturlig er i agurken selv. De smaker jo ikke det samme da (men bedre om man blir vandt til de)

Jeg har alltid lurt på om næringsinnholdet i en boks med ting som er i en lake om næringsinnholdet gjelder for hele blandingen i det blandingforholdet man kjøper det eller om det er avrent vare. Laken er jo med i ingrediensene og det er jo i den mesteparten av sukkeret i en norsk sylteagurk ligger.

langaard
23-03-12, 00:03
På Ultra har de Edmond Fallet Cornichons au vinaigre (små sylteagurker)
Forskjellen på slike og norsk sylteagurk er at det ikke finnes noen sukkerarter annet enn de som naturlig er i agurken selv. De smaker jo ikke det samme da (men bedre om man blir vandt til de)

Jeg har alltid lurt på om næringsinnholdet i en boks med ting som er i en lake om næringsinnholdet gjelder for hele blandingen i det blandingforholdet man kjøper det eller om det er avrent vare. Laken er jo med i ingrediensene og det er jo i den mesteparten av sukkeret i en norsk sylteagurk ligger.
Lurer jeg også på:confused:

Yrla
23-03-12, 00:43
jeg slutta med det da jeg begynte med lavkarbo, med litt tungt hjerte:) mon tro om man kan lage det selv med tagatesse eller splenda? stevia er kanskje å være vel optimistisk med tanke på resultatet? eddik er det karbo i det?

Dietta
23-03-12, 00:58
jeg slutta med det da jeg begynte med lavkarbo, med litt tungt hjerte:) mon tro om man kan lage det selv med tagatesse eller splenda? stevia er kanskje å være vel optimistisk med tanke på resultatet? eddik er det karbo i det?
Du kan jo prøve denne (http://matmons.net/visoppskrift.asp?id=1413) :)

Yrla
23-03-12, 01:11
Du kan jo prøve denne (http://matmons.net/visoppskrift.asp?id=1413) :)
din lille gullklump

Dietta
23-03-12, 08:54
din lille gullklump
:rodme:

Alynna
23-03-12, 09:58
Det er vel snakk om avrent vare, når det ikke er beregnet at laken skal spises? Altså nettoinnholdet?