View Full Version : Holdbarhet på cocosa og kokosmel?


MariaB
04-06-12, 09:47
Jeg har cocosa og kokosmel som ble kjøpt i løpet av fjor høst en gang. Hvordan er holdbarheten på dette? Kokosmelet lukter forsåvidt bra. Blir det harskt kanskje?

Kitt
04-06-12, 10:26
Cocosa holder seg i evigheter i kjøleskapet. Kokosmelet mitt er i hvert fall 2-3 år gammelt og er helt fint i sin tette pose!:)

MariaB
04-06-12, 11:53
ok, cocosaen er oppbevart i en skuff...på tide å kjøpe ny da kanskje? :p

smgj
04-06-12, 11:57
ok, cocosaen er oppbevart i en skuff...på tide å kjøpe ny da kanskje? :p

Høh. Min har jeg hatt iallfall i et år i skapet og den er like fin... Det er flerumettet fett som harskner. :)

MariaB
04-06-12, 12:00
ok, takk for svar! Da er det iallefall ikke verre enn å prøve ;) Det er den brune varianten, om det skulle ha noe å si. Ikke ekstra virgin.

smgj
04-06-12, 12:32
ok, takk for svar! Da er det iallefall ikke verre enn å prøve ;) Det er den brune varianten, om det skulle ha noe å si. Ikke ekstra virgin.
Jeg har begge. De er sånn ca like gamle (bruker ikke så mye cocosa, jeg .. mannnen liker verken kokossmaken eller den nøytrale, så jeg lurer den grønne inn i bakverk og den brune kun når jeg lager mat alene.. :( )

amritam
04-06-12, 21:03
Kokosolje har veldig lang holdbarhet også i romstemperatur. Så lenge det smaker greit, er det nok ingen fare.