View Full Version : Fin eller grov fiberhusk (psylliumhusk) i Nannahs knekkebrød?


Fluke83
27-02-12, 20:12
Nå har jeg lest gjennom 27 sider med lovord om Nannah's knekkebrød, har tenkt på å bake de flere ganger, men har ikke fått surret meg til å gjøre det ennå...

Mitt store spørsmål er som det står i overskriften, hvilken type fiberhusk bruker man?
Jeg har lest hele tråden, og den kan virke som "alle" bruker de knuslete små gule posene med det finmalte pulveret som gjør alt vått det kommer i kontakt med til betong.........

Har hørt andre skrekkhistorier om oppskrifter hvor det ikke er spesifisert hvilken type man skal bruke og hvor det egentlig bare funker med enten den eller den andre.

Er det noen som har prøvd å lage Nannah's knekkebrød med Psylliumhusk i den store gule boksen fra Lepicol..?

nellie
27-02-12, 20:13
Nei, men har prøvd uten og det går helt fint:)

Bik
27-02-12, 21:44
Bruker det i de gule eskene. Finmalt.

Kitt
27-02-12, 22:46
Ante ikke at det fantes flere typer engang, jeg!:p Bruker bare den "vanlige" til alt!

Fluke83
28-02-12, 02:26
He he, ok, da skal jeg ta høyde for at de fleste bruker den finmalte typen i oppskrifter :)

Vet i hvert fall at i muffinsene fra "ned i vekt med muffins"-tråden nytter det ikke å bruke den fine, røra blir alt for fast, var flere som brente seg på det i den tråden husker jeg, helt til det ble oppdaget at det fantes to typer fiberhusk og at de oppførte seg veeeeldig forskjellig i bakverk...

Jeg får fremdeles lattis når jeg tenker på alle bildene av bakebrett med ustekte muffins som ser ut som hundebæsj, siden røra ble så fast at den måtte klemmes ut av pose.... :D