View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter
Sider :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
- Hva tilsvarer en dråpe stevia med smak? (17 replies)
- Hjemmelaget sjokolade med proteinpulver? (3 replies)
- Oppskrifter med antall karbs (4 replies)
- Tunfiskmix (11 replies)
- Lavkarbo pizzabunn fra Lavkarbohuset e.l - God? (0 replies)
- Tomatbasert pastasaus? (2 replies)
- Valentinesmeny? (12 replies)
- Møllerens lavkarbo (0 replies)
- Hjemmelaget sjokolade med kakaosmør og kakaopulver? (5 replies)
- Aspargesbønner med hvitløk (2 replies)
- Navn på pølser? (10 replies)
- Honning (15 replies)
- Hjortestek (8 replies)
- Pizzabunn, hvilken er best? (9 replies)
- Forskjell på karbohydrat i solsikkekjerner (9 replies)
- Ostekjeks (4 replies)
- Tips til fredags middag (3 replies)
- Produkter fra Walden Farm (4 replies)
- Nednoenkgs flate bollemuffins.... (3 replies)
- Bursdag (5 replies)
- Søtningsmidlers evne til å bevare matvarer friske (1 replies)
- Går det an å sylte rødbeter uten sukker? (15 replies)
- Rundstykker med snøfrisk? (1 replies)
- Hva er din favorittoppskrift på vafler? (5 replies)
- Næringsinnhold på snack-agurk (4 replies)
- Vaniljen legger seg i bunnen (4 replies)
- Mascapone bruksområder? (1 replies)
- Oppbevaring av avocado (5 replies)
- Adams sjokoladekake/muffins (2 replies)
- Leter etter en oppskrift (3 replies)
- Ryvitä Multigrain (11 replies)
- Maling av mandler (0 replies)
- Brelett (38 replies)
- Svinebogstek? (1 replies)
- Kyllingkjøttdeig. MUK or not? (20 replies)
- Fond og buljong (7 replies)
- Baconet stinket gammel gra gris! (16 replies)
- Alternativ til Tine smøreoster i Sverige? (3 replies)
- Pizzabunnoppskrift? (9 replies)
- Forslag til nattmat? (10 replies)
- Taper kunstig søtning seg i smak ? (0 replies)
- Pizzabunn - utrolig skeptisk ... (0 replies)
- Lage gelé? (12 replies)
- Hva er mandelmasse? (13 replies)
- Soyasaus? (2 replies)
- Nedfrysing av avocado? (1 replies)
- Lavkarbobrød som ligner på vanlig brød (16 replies)
- Kinamat (2 replies)
- Oppskrift på god salsa til Kim's Baconsnacks? (9 replies)
- Egg i mikroen, hvordan? (6 replies)
- Kyllingpostei? (2 replies)
- Saus (5 replies)
- Tilsette frukt i youghurt på egenhånd ... (33 replies)
- Lage hassenøttpålegg etc? (11 replies)
- Hjemmelaget makrell i tomat (5 replies)
- Hva inneholder den? (9 replies)
- Fett i produkter lagt i oljelake? (4 replies)
- Wok som kineserne! (46 replies)
- Pasta fra Lavkarbohuset? (6 replies)
- Finnes det lavkarbopølser? (9 replies)
- Erstatning for mandelmel (allergi) (2 replies)
- Kanelsnurrer (11 replies)
- Erstatning for honning? (2 replies)
- Frityr (4 replies)
- Pizza a la adamo utsalgsteder? (1 replies)
- Russisk yoghurt (2 replies)
- Tomatpuré med lavt karboinnhold? (15 replies)
- Hva er din favoritt lavkarbo-mat? (29 replies)
- Avocado og blåmuggost? (2 replies)
- Fiskekaker - hvordan få dem mindre porøse? (12 replies)
- Sjokolade søtet med sukrin (0 replies)
- Edamer og camembert? (10 replies)
- Tyrkisk youghurt! (22 replies)
- Rå kylling direkte i supper, curry's etc? (7 replies)
- Beste kakao for vektnedgang? (12 replies)
- Mengder med CC i kjøleskapet (3 replies)
- Mat for intolerante (2 replies)
- Tahinipasta? (4 replies)
- Santa Maria Coconut Milk Light og Garam Masala (11 replies)
- Noen som har prøvd denne oppskriften på peppermyntekonfekt? (0 replies)
- Hvilken majones? (25 replies)
- Cannelloni; vil bytte et par matvarer. Tips? (3 replies)
- Vanskelig spørsmål (skogsopp/sjampinjong) (4 replies)
- Hvilke kjøtt er ok mht sunnhet? (6 replies)
- Panacottahjelp (3 replies)
- Soyais (2 replies)
- Kalkun i kjøleskapet (7 replies)
- Kan ein fryse blomkålrisen? (2 replies)
- Hva er forskjellen på en kake og en kjeks-oppskrift egentlig? (0 replies)
- Ønsker oppskrift på karamellpudding med tagatose (5 replies)
- Stevia - hvor mange dråper i stedet for 1/4 ts pulver? (1 replies)
- Trenger oppskrift på sennepssild (0 replies)
- Tagatose/tagatesse? (1 replies)
- Kan disse bollene virkelig være lavkarbo?! (13 replies)
- Hva slags grønnsaker passer i en skinkecabaret (ketogen)? (2 replies)
- Weiderbarer (8 replies)
- Ketolyse-gode knekkebrød? (8 replies)
- Gravet laks (1 replies)
- Mozartkuler (6 replies)
- Squashrullader? (1 replies)
- Pannacottaspørsmål (2 replies)
- Noen som har prøvd denne kaka? (9 replies)
- Marsipan og kransekake (0 replies)
- Oppskrift på marmorkake (8 replies)
- Tellbare karber i rismelkpulver? (5 replies)
- Har så lyst på kake ... Men jeg har jo ikke smør ... (13 replies)
- Quornfilet (6 replies)
- Delfia-fett, ok eller ikke? (11 replies)
- Ikke helt lavkarbo, men går det an å lage glutenfrie smultringer? (4 replies)
- Krumkaker? (1 replies)
- Hel kardemomme (8 replies)
- Tagatose (0 replies)
- Sjokolade (24 replies)
- Old el Paso Cheddar dipmix (3 replies)
- Varmrøkt laks? (5 replies)
- Sour cream and onion smak, går det an å lage selv? (2 replies)
- God melisglasur til pepperkaker? (5 replies)
- Kan man fryse kremfløte? (8 replies)
- Bytte ut Tagatesse (3 replies)
- Julekaker med kokosmel? (2 replies)
- Atkinsbar? (2 replies)
- Hvilken ost? (15 replies)
- Fiberfin vs mandelmel (1 replies)
- Avfettet mandelmel (6 replies)
- Syltet gresskar? (8 replies)
- Rundstykker som ikke trenger å oppbevares kaldt? Oppskrift noen? (1 replies)
- Ost, ost, ost og Balsfjord geitost (23 replies)
- Julelavkarbo? (3 replies)
- Har dere prøvd kokosmel i karbonader? (6 replies)
- Har noen prøvd denne steviaen? (5 replies)
- Har du bakt fra Fristende Lavkarbo? (26 replies)
- Ingers lavkarbo brødmix fra Low Carb Selection (4 replies)
- Bakst eller snop med eggeplommer? (7 replies)
- Lefser? (2 replies)
- Mandelflarn, hjelp til å gjøre om oppskriften (5 replies)
- Saft fra Confecta? (7 replies)
- Sukkerfri sjokolade med Splenda/sucralose? (6 replies)
- Tips om god kokebok (16 replies)
- Nesten 5kg sellerirot (17 replies)
- Hvor mange gram er en teskje tahini? (2 replies)
- Flytende Natreen (3 replies)
- Lavkarbokake (26 replies)
- Sjokolade (0 replies)
- Tragant, Tylose og cmc (12 replies)
- Glycerin/glycerol (0 replies)
- Sukkerfritt godteri (4 replies)
- Edamer og sveitser (3 replies)
- Hvor mange KH i cashewnøtter? (7 replies)
- Ønsker meg en SKIKKELIG ostekake (3 replies)
- Sellerirot/ persillerot/ kålrot (6 replies)
- Hvorfor så mange fettfattige oppskrifter? (20 replies)
- Landlord (8 replies)
- Noen som har lyst til å hjelpe meg å forandre en oppskrift? (3 replies)
- Osteknekk. Hva er din favoritt? (49 replies)
- Pålegg fra funksjonell mat (1 replies)
- Scampi (7 replies)
- Demerarasukker (1 replies)
- Hvilken sjokolade? (5 replies)
- Prior maiskylling (8 replies)
- Tagatose vs sukrin? (113 replies)
- Coop Ekte majones - med rapsolje (5 replies)
- Hvilken kake lager du til farsdagen? (13 replies)
- Iskake? (2 replies)
- Hvor finner jeg marsipan som er lavkarbovennlig? (15 replies)
- Sukrin (3 replies)
- Krukke med gjærlås (3 replies)
- Hvordan få til et "glutenfritt", vellykket brød? (5 replies)
- Julebaksten (8 replies)
- Aioli (12 replies)
- Pannekaker ... (1 replies)
- Lage knekkebrød av brødmikser? (4 replies)
- Oppskrifter med kjøttdeig? (5 replies)
- Lavkarbokakekjeks til jul, se på dette (11 replies)
- Hvordan lage brun saus på lavkarbovis? (10 replies)
- Kakefigurer (4 replies)
- Noen som kan tipse meg om et skikkelig lavkarbobrød? (10 replies)
- Funnet speket storfekjøtt? (0 replies)
- Lavkarbobrød? (7 replies)
- Sjokoladeprinsens drøm (22 replies)
- Rått bacon trygt å ete? (del 3) (29 replies)
- Russell Stover sjokolade (2 replies)
- Tradisjonell norsk høst- og julemat (13 replies)
- Hva kan jeg gjøre med persillen? (10 replies)
- God pizzabunn? (16 replies)
- Kremfløte VS matfløte (4 replies)
- Mungbønner (12 replies)
- Til både lavkarbere og lavkaloriere; styr unna kyllingpinner! (21 replies)
- Forskjell på poteter (2 replies)
- Tranebær (0 replies)
- Forskjell på mandelmel? (10 replies)
- Erstatte hakkete mandler med mandelmel? (5 replies)
- Hvilket smør skal jeg velge ? (7 replies)
- Hvite flasker fra Kanda.... (0 replies)
- Spise insekter? (15 replies)
- Forvirrende boksetomater (6 replies)
- Fryse supper? Og spørsmål om gryter med fisk (2 replies)
- Hva er egentlig lavkarbo sitt melalternativ? (2 replies)
- Er det mulig? (6 replies)
- Kan jeg spise disse dropsene? (3 replies)
- Miracle Noodle (2 replies)
- Hamburgerbrød glutenfritt og lavkarbo (5 replies)
- Fløtetips? (4 replies)
- Jeg er kjøttlei, og allergisk mot melkeprotein (8 replies)
- Mengde mat ... (5 replies)
- Søtpoteter? (3 replies)
- Hva bruker du denne til? (6 replies)
- Saus fra pose, er det helt fy? (13 replies)
- Proteinpulver i bakst. søtning (1 replies)
- Davinci sirup, uten kalorier (9 replies)
- Mengde søtning (1 replies)
- Hva slags krydder til kyllingvinger? (8 replies)
- Div bakemikser (2 replies)
- Hjelp til GRAM/DL. (2 replies)
- Spaghetti lagd av mais ? (3 replies)
- Melk (3 replies)
- Lavkarbobrød med 2,5 gram karbohydrater pr. 100 gr (3 replies)
- Cocosa og fakirbrød? (1 replies)
- Pølsekuler av kylling og kalkun? (24 replies)
- Tomatpuré (5 replies)
- Hjemmelaget lavkarbo/høyprotein-pasta? (4 replies)
- Halsbetennelse og lite matlyst ... Hva er lavkarbomat? (32 replies)
- Bacon i blomkålsuppe (2 replies)
- Verdens beste bursdagskake? (6 replies)
- Bønner, linser, erter (4 replies)
- Marinerede soltørrede tomater! (2 replies)
- Ang stilker på spinat (5 replies)
- Enkle middagstips? (1 replies)
- Hamburgertips til middag ? (7 replies)
- Stevia (2 replies)
- Panert fisk? (4 replies)
- Tips for en eggeallergiker (0 replies)
- Grønnsaker (2 replies)
- Bacon snacks? (5 replies)
- Taco (5 replies)
- Brune mel (8 replies)
- Muffins med mozarella? (0 replies)
- Oppskrifter med mandelmel, men uten fiberhusk og sånt fancy (0 replies)
- Lavkarbobrød hos bakeren (6 replies)
- Lavkarbo uten egg og melkeprodukter (4 replies)
- Hvordan tilbedrede lammekoteletter? (1 replies)
- Blomkålsuppe uten melk og mel (eller erstatninger) (2 replies)
- Saus til wok? (6 replies)
- Sukrin og baking (4 replies)
- Lchf og peanøttbutter Mills (2 replies)
- hi-maize ?? hva er det? (3 replies)
- Cocosa eller kokosolje? (2 replies)
- Egg i bøtter og spann (4 replies)
- Mandelmasse, hva kan jeg bruke den til? (2 replies)
- Jordskokk , en poteterstatning (0 replies)
- Hvordan tilbereder man jordskokk? (26 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.