View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

  1. Hva tilsvarer en dråpe stevia med smak? (17 replies)
  2. Hjemmelaget sjokolade med proteinpulver? (3 replies)
  3. Oppskrifter med antall karbs (4 replies)
  4. Tunfiskmix (11 replies)
  5. Lavkarbo pizzabunn fra Lavkarbohuset e.l - God? (0 replies)
  6. Tomatbasert pastasaus? (2 replies)
  7. Valentinesmeny? (12 replies)
  8. Møllerens lavkarbo (0 replies)
  9. Hjemmelaget sjokolade med kakaosmør og kakaopulver? (5 replies)
  10. Aspargesbønner med hvitløk (2 replies)
  11. Navn på pølser? (10 replies)
  12. Honning (15 replies)
  13. Hjortestek (8 replies)
  14. Pizzabunn, hvilken er best? (9 replies)
  15. Forskjell på karbohydrat i solsikkekjerner (9 replies)
  16. Ostekjeks (4 replies)
  17. Tips til fredags middag (3 replies)
  18. Produkter fra Walden Farm (4 replies)
  19. Nednoenkgs flate bollemuffins.... (3 replies)
  20. Bursdag (5 replies)
  21. Søtningsmidlers evne til å bevare matvarer friske (1 replies)
  22. Går det an å sylte rødbeter uten sukker? (15 replies)
  23. Rundstykker med snøfrisk? (1 replies)
  24. Hva er din favorittoppskrift på vafler? (5 replies)
  25. Næringsinnhold på snack-agurk (4 replies)
  26. Vaniljen legger seg i bunnen (4 replies)
  27. Mascapone bruksområder? (1 replies)
  28. Oppbevaring av avocado (5 replies)
  29. Adams sjokoladekake/muffins (2 replies)
  30. Leter etter en oppskrift (3 replies)
  31. Ryvitä Multigrain (11 replies)
  32. Maling av mandler (0 replies)
  33. Brelett (38 replies)
  34. Svinebogstek? (1 replies)
  35. Kyllingkjøttdeig. MUK or not? (20 replies)
  36. Fond og buljong (7 replies)
  37. Baconet stinket gammel gra gris! (16 replies)
  38. Alternativ til Tine smøreoster i Sverige? (3 replies)
  39. Pizzabunnoppskrift? (9 replies)
  40. Forslag til nattmat? (10 replies)
  41. Taper kunstig søtning seg i smak ? (0 replies)
  42. Pizzabunn - utrolig skeptisk ... (0 replies)
  43. Lage gelé? (12 replies)
  44. Hva er mandelmasse? (13 replies)
  45. Soyasaus? (2 replies)
  46. Nedfrysing av avocado? (1 replies)
  47. Lavkarbobrød som ligner på vanlig brød (16 replies)
  48. Kinamat (2 replies)
  49. Oppskrift på god salsa til Kim's Baconsnacks? (9 replies)
  50. Egg i mikroen, hvordan? (6 replies)
  51. Kyllingpostei? (2 replies)
  52. Saus (5 replies)
  53. Tilsette frukt i youghurt på egenhånd ... (33 replies)
  54. Lage hassenøttpålegg etc? (11 replies)
  55. Hjemmelaget makrell i tomat (5 replies)
  56. Hva inneholder den? (9 replies)
  57. Fett i produkter lagt i oljelake? (4 replies)
  58. Wok som kineserne! (46 replies)
  59. Pasta fra Lavkarbohuset? (6 replies)
  60. Finnes det lavkarbopølser? (9 replies)
  61. Erstatning for mandelmel (allergi) (2 replies)
  62. Kanelsnurrer (11 replies)
  63. Erstatning for honning? (2 replies)
  64. Frityr (4 replies)
  65. Pizza a la adamo utsalgsteder? (1 replies)
  66. Russisk yoghurt (2 replies)
  67. Tomatpuré med lavt karboinnhold? (15 replies)
  68. Hva er din favoritt lavkarbo-mat? (29 replies)
  69. Avocado og blåmuggost? (2 replies)
  70. Fiskekaker - hvordan få dem mindre porøse? (12 replies)
  71. Sjokolade søtet med sukrin (0 replies)
  72. Edamer og camembert? (10 replies)
  73. Tyrkisk youghurt! (22 replies)
  74. Rå kylling direkte i supper, curry's etc? (7 replies)
  75. Beste kakao for vektnedgang? (12 replies)
  76. Mengder med CC i kjøleskapet (3 replies)
  77. Mat for intolerante (2 replies)
  78. Tahinipasta? (4 replies)
  79. Santa Maria Coconut Milk Light og Garam Masala (11 replies)
  80. Noen som har prøvd denne oppskriften på peppermyntekonfekt? (0 replies)
  81. Hvilken majones? (25 replies)
  82. Cannelloni; vil bytte et par matvarer. Tips? (3 replies)
  83. Vanskelig spørsmål (skogsopp/sjampinjong) (4 replies)
  84. Hvilke kjøtt er ok mht sunnhet? (6 replies)
  85. Panacottahjelp (3 replies)
  86. Soyais (2 replies)
  87. Kalkun i kjøleskapet (7 replies)
  88. Kan ein fryse blomkålrisen? (2 replies)
  89. Hva er forskjellen på en kake og en kjeks-oppskrift egentlig? (0 replies)
  90. Ønsker oppskrift på karamellpudding med tagatose (5 replies)
  91. Stevia - hvor mange dråper i stedet for 1/4 ts pulver? (1 replies)
  92. Trenger oppskrift på sennepssild (0 replies)
  93. Tagatose/tagatesse? (1 replies)
  94. Kan disse bollene virkelig være lavkarbo?! (13 replies)
  95. Hva slags grønnsaker passer i en skinkecabaret (ketogen)? (2 replies)
  96. Weiderbarer (8 replies)
  97. Ketolyse-gode knekkebrød? (8 replies)
  98. Gravet laks (1 replies)
  99. Mozartkuler (6 replies)
  100. Squashrullader? (1 replies)
  101. Pannacottaspørsmål (2 replies)
  102. Noen som har prøvd denne kaka? (9 replies)
  103. Marsipan og kransekake (0 replies)
  104. Oppskrift på marmorkake (8 replies)
  105. Tellbare karber i rismelkpulver? (5 replies)
  106. Har så lyst på kake ... Men jeg har jo ikke smør ... (13 replies)
  107. Quornfilet (6 replies)
  108. Delfia-fett, ok eller ikke? (11 replies)
  109. Ikke helt lavkarbo, men går det an å lage glutenfrie smultringer? (4 replies)
  110. Krumkaker? (1 replies)
  111. Hel kardemomme (8 replies)
  112. Tagatose (0 replies)
  113. Sjokolade (24 replies)
  114. Old el Paso Cheddar dipmix (3 replies)
  115. Varmrøkt laks? (5 replies)
  116. Sour cream and onion smak, går det an å lage selv? (2 replies)
  117. God melisglasur til pepperkaker? (5 replies)
  118. Kan man fryse kremfløte? (8 replies)
  119. Bytte ut Tagatesse (3 replies)
  120. Julekaker med kokosmel? (2 replies)
  121. Atkinsbar? (2 replies)
  122. Hvilken ost? (15 replies)
  123. Fiberfin vs mandelmel (1 replies)
  124. Avfettet mandelmel (6 replies)
  125. Syltet gresskar? (8 replies)
  126. Rundstykker som ikke trenger å oppbevares kaldt? Oppskrift noen? (1 replies)
  127. Ost, ost, ost og Balsfjord geitost (23 replies)
  128. Julelavkarbo? (3 replies)
  129. Har dere prøvd kokosmel i karbonader? (6 replies)
  130. Har noen prøvd denne steviaen? (5 replies)
  131. Har du bakt fra Fristende Lavkarbo? (26 replies)
  132. Ingers lavkarbo brødmix fra Low Carb Selection (4 replies)
  133. Bakst eller snop med eggeplommer? (7 replies)
  134. Lefser? (2 replies)
  135. Mandelflarn, hjelp til å gjøre om oppskriften (5 replies)
  136. Saft fra Confecta? (7 replies)
  137. Sukkerfri sjokolade med Splenda/sucralose? (6 replies)
  138. Tips om god kokebok (16 replies)
  139. Nesten 5kg sellerirot (17 replies)
  140. Hvor mange gram er en teskje tahini? (2 replies)
  141. Flytende Natreen (3 replies)
  142. Lavkarbokake (26 replies)
  143. Sjokolade (0 replies)
  144. Tragant, Tylose og cmc (12 replies)
  145. Glycerin/glycerol (0 replies)
  146. Sukkerfritt godteri (4 replies)
  147. Edamer og sveitser (3 replies)
  148. Hvor mange KH i cashewnøtter? (7 replies)
  149. Ønsker meg en SKIKKELIG ostekake (3 replies)
  150. Sellerirot/ persillerot/ kålrot (6 replies)
  151. Hvorfor så mange fettfattige oppskrifter? (20 replies)
  152. Landlord (8 replies)
  153. Noen som har lyst til å hjelpe meg å forandre en oppskrift? (3 replies)
  154. Osteknekk. Hva er din favoritt? (49 replies)
  155. Pålegg fra funksjonell mat (1 replies)
  156. Scampi (7 replies)
  157. Demerarasukker (1 replies)
  158. Hvilken sjokolade? (5 replies)
  159. Prior maiskylling (8 replies)
  160. Tagatose vs sukrin? (113 replies)
  161. Coop Ekte majones - med rapsolje (5 replies)
  162. Hvilken kake lager du til farsdagen? (13 replies)
  163. Iskake? (2 replies)
  164. Hvor finner jeg marsipan som er lavkarbovennlig? (15 replies)
  165. Sukrin (3 replies)
  166. Krukke med gjærlås (3 replies)
  167. Hvordan få til et "glutenfritt", vellykket brød? (5 replies)
  168. Julebaksten (8 replies)
  169. Aioli (12 replies)
  170. Pannekaker ... (1 replies)
  171. Lage knekkebrød av brødmikser? (4 replies)
  172. Oppskrifter med kjøttdeig? (5 replies)
  173. Lavkarbokakekjeks til jul, se på dette (11 replies)
  174. Hvordan lage brun saus på lavkarbovis? (10 replies)
  175. Kakefigurer (4 replies)
  176. Noen som kan tipse meg om et skikkelig lavkarbobrød? (10 replies)
  177. Funnet speket storfekjøtt? (0 replies)
  178. Lavkarbobrød? (7 replies)
  179. Sjokoladeprinsens drøm (22 replies)
  180. Rått bacon trygt å ete? (del 3) (29 replies)
  181. Russell Stover sjokolade (2 replies)
  182. Tradisjonell norsk høst- og julemat (13 replies)
  183. Hva kan jeg gjøre med persillen? (10 replies)
  184. God pizzabunn? (16 replies)
  185. Kremfløte VS matfløte (4 replies)
  186. Mungbønner (12 replies)
  187. Til både lavkarbere og lavkaloriere; styr unna kyllingpinner! (21 replies)
  188. Forskjell på poteter (2 replies)
  189. Tranebær (0 replies)
  190. Forskjell på mandelmel? (10 replies)
  191. Erstatte hakkete mandler med mandelmel? (5 replies)
  192. Hvilket smør skal jeg velge ? (7 replies)
  193. Hvite flasker fra Kanda.... (0 replies)
  194. Spise insekter? (15 replies)
  195. Forvirrende boksetomater (6 replies)
  196. Fryse supper? Og spørsmål om gryter med fisk (2 replies)
  197. Hva er egentlig lavkarbo sitt melalternativ? (2 replies)
  198. Er det mulig? (6 replies)
  199. Kan jeg spise disse dropsene? (3 replies)
  200. Miracle Noodle (2 replies)
  201. Hamburgerbrød glutenfritt og lavkarbo (5 replies)
  202. Fløtetips? (4 replies)
  203. Jeg er kjøttlei, og allergisk mot melkeprotein (8 replies)
  204. Mengde mat ... (5 replies)
  205. Søtpoteter? (3 replies)
  206. Hva bruker du denne til? (6 replies)
  207. Saus fra pose, er det helt fy? (13 replies)
  208. Proteinpulver i bakst. søtning (1 replies)
  209. Davinci sirup, uten kalorier (9 replies)
  210. Mengde søtning (1 replies)
  211. Hva slags krydder til kyllingvinger? (8 replies)
  212. Div bakemikser (2 replies)
  213. Hjelp til GRAM/DL. (2 replies)
  214. Spaghetti lagd av mais ? (3 replies)
  215. Melk (3 replies)
  216. Lavkarbobrød med 2,5 gram karbohydrater pr. 100 gr (3 replies)
  217. Cocosa og fakirbrød? (1 replies)
  218. Pølsekuler av kylling og kalkun? (24 replies)
  219. Tomatpuré (5 replies)
  220. Hjemmelaget lavkarbo/høyprotein-pasta? (4 replies)
  221. Halsbetennelse og lite matlyst ... Hva er lavkarbomat? (32 replies)
  222. Bacon i blomkålsuppe (2 replies)
  223. Verdens beste bursdagskake? (6 replies)
  224. Bønner, linser, erter (4 replies)
  225. Marinerede soltørrede tomater! (2 replies)
  226. Ang stilker på spinat (5 replies)
  227. Enkle middagstips? (1 replies)
  228. Hamburgertips til middag ? (7 replies)
  229. Stevia (2 replies)
  230. Panert fisk? (4 replies)
  231. Tips for en eggeallergiker (0 replies)
  232. Grønnsaker (2 replies)
  233. Bacon snacks? (5 replies)
  234. Taco (5 replies)
  235. Brune mel (8 replies)
  236. Muffins med mozarella? (0 replies)
  237. Oppskrifter med mandelmel, men uten fiberhusk og sånt fancy (0 replies)
  238. Lavkarbobrød hos bakeren (6 replies)
  239. Lavkarbo uten egg og melkeprodukter (4 replies)
  240. Hvordan tilbedrede lammekoteletter? (1 replies)
  241. Blomkålsuppe uten melk og mel (eller erstatninger) (2 replies)
  242. Saus til wok? (6 replies)
  243. Sukrin og baking (4 replies)
  244. Lchf og peanøttbutter Mills (2 replies)
  245. hi-maize ?? hva er det? (3 replies)
  246. Cocosa eller kokosolje? (2 replies)
  247. Egg i bøtter og spann (4 replies)
  248. Mandelmasse, hva kan jeg bruke den til? (2 replies)
  249. Jordskokk , en poteterstatning (0 replies)
  250. Hvordan tilbereder man jordskokk? (26 replies)