View Full Version : Har kjøpt medisterfarse, kan jeg bruke den til noe?
Jeg skulle kjøpe medisterdeig, men kjøpte feil og endte opp med medisterfarse. Jeg finner ikke karb innhold i den (finner det ikke i noen tabeller), men vet at det er mye mer karber i den enn i medisterdeigen. Lurte litt på om jeg kanskje jeg kunne blande den med kjøttdeig og lage noe??
Er det noen som vet hvor mange karb det er i medisterfarse, og er det noen som vet om noe jeg kan bruke den til.
inneholder 5-6 karber pr 100gram :)
inneholder 5-6 karber pr 100gram :)
Ikke mer?? Det er jo ikke så ille. Om jeg blander med kjøttdeig så blir det jo på en måte enda mindre.
Du halvkoker et blomkålhode, kliner på farsen din, evt blandet med korrekt medister, pakker halvkokt blomkål med farse inn i SMURT alu-folie og koker det hele ferdig. Middag som smaker barndom for meg. Selv om den da ble servert med potet. :rolleyes:
Ikke mer?? Det er jo ikke så ille. Om jeg blander med kjøttdeig så blir det jo på en måte enda mindre.
Er du på Atkins Induksjon, er det skikkelig ille. Da skal du ha ren mat! Frys ned og spar til en dag du kan spise litt mer karber.
Ikke mer?? Det er jo ikke så ille. Om jeg blander med kjøttdeig så blir det jo på en måte enda mindre.
Det er skikkelig ille og fullstendig ulovlig på Atkins induksjon. Stek medisterkaker og server de til noen som kan spise stilvese. Medisterdeig er nesten umiulig å få tak i annet enn akkurat rundt jul, medisterfarse er ofte å få tak hele året.
Medisterdeig er nesten umiulig å få tak i annet enn akkurat rundt jul, medisterfarse er ofte å få tak hele året.
Bortsett fra hvis man drar til Sverige:)
Uff da er det skikkelig synd det? Har ikke spist den ennå da, har fryst den ned, og jeg har igrunnen tenkt og bare være på induksjon i ca en uke til. Men jeg får ta den frem en senere anledning.
takk for svar
Bortsett fra hvis man drar til Sverige:)
Det kommer helt an på hvor man bor det og hva slags utvalg butikkene har;) Jeg får ikke tak i skikkelig fet medisterdeig.
Det er skikkelig ille og fullstendig ulovlig på Atkins induksjon. Stek medisterkaker og server de til noen som kan spise stilvese. Medisterdeig er nesten umiulig å få tak i annet enn akkurat rundt jul, medisterfarse er ofte å få tak hele året.
Hvorfor det? Mer eller alle guider jeg har lest hittil poengterer at alle typer kjøtt er lov under "introen"..:confused:
Hvorfor det? Mer eller alle guider jeg har lest hittil poengterer at alle typer kjøtt er lov under "introen"..:confused:
Alle typer kjøtt, men ikke utspedde kjøttprodukter;) Det er to helt forskjellige ting! Kjøtt spedd med potetmel er ikke kjøtt, men et kjøttprodukt og IKKE rent kjøtt.
Hva karakteriseres da som utspedde kjøttprodukter? :)
Hva karakteriseres da som utspedde kjøttprodukter? :)
De fleste pølser, karbonader, kjøttkaker osv. Alt du finner ulike typer stivelse i :)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.