View Full Version : Kalkunstuffing


nellie
26-12-09, 11:19
noen som har en god Ketolysevennlig oppskrift?

Zincite
26-12-09, 17:21
Siden du ikke har fått svar så lenker jeg til en med mandler (http://www.lowcarbluxury.com/recipes/recipe-bread09.html)- men har ikke smakt den. Ser uansett godt ut :ja: men den er på engelsk :o

nellie
26-12-09, 17:52
det hørtes deilig ut, da! Egentlig så er vel stuffing for det meste type medisterfarse?

Zincite
26-12-09, 18:02
Jeg har ikke så stor erfaring med stuffing, og jeg har aldri fått med medisterfarse - det må jeg bare innrømme. Fikk en gang stuffing som var både bacon, valnøtter, rømme og noe mer i - men har ikke spist kalkun så ofte :) Så dette er utenfor mitt erfaringsområde :)

frifuggel
30-12-09, 11:15
Stuffingen her i huset blir laget av stekt kjøttdeig og finhakket, stekt bacon. Nammers.. :) Har tidligere laget av ris og stekt kjøttdeig, tror fint det går an å lage med jukseris også. Krydre godt med "fresh" pepper (jeg bruker en blanding med bla sennepsfrø, sukkerfri, god! Fra Santa Maria) og litt salt.

nellie
30-12-09, 12:06
det blir medisterdeig og baconbiter her, tror jeg!:)

Dietta
30-12-09, 12:12
Hos oss blir det kjøttdeig (egentlig karbonadedeig kjøpt i Sverige) med løk og krydder :D