noen som har en god Ketolysevennlig oppskrift?
Siden du ikke har fått svar så lenker jeg til en med mandler (http://www.lowcarbluxury.com/recipes/recipe-bread09.html)- men har ikke smakt den. Ser uansett godt ut :ja: men den er på engelsk :o
det hørtes deilig ut, da! Egentlig så er vel stuffing for det meste type medisterfarse?
Jeg har ikke så stor erfaring med stuffing, og jeg har aldri fått med medisterfarse - det må jeg bare innrømme. Fikk en gang stuffing som var både bacon, valnøtter, rømme og noe mer i - men har ikke spist kalkun så ofte :) Så dette er utenfor mitt erfaringsområde :)
Stuffingen her i huset blir laget av stekt kjøttdeig og finhakket, stekt bacon. Nammers.. :) Har tidligere laget av ris og stekt kjøttdeig, tror fint det går an å lage med jukseris også. Krydre godt med "fresh" pepper (jeg bruker en blanding med bla sennepsfrø, sukkerfri, god! Fra Santa Maria) og litt salt.
det blir medisterdeig og baconbiter her, tror jeg!:)
Hos oss blir det kjøttdeig (egentlig karbonadedeig kjøpt i Sverige) med løk og krydder :D