View Full Version : Medisterkaker


Øystein
29-11-09, 12:22
Skal steke medisterkaker i dag og lurer på hvordan jeg skal gjøre det.

Kan jeg bare brune de i panna også hive de i stekeovnen? I noen oppskrifter jeg har lest kokes de. Hva blir best?

Det var tilbud på Coop Ekstra, så jeg har kjøpt 8 pakker medisterdeig. Blir et par timer på kjøkkenet det:)

Gerd
29-11-09, 12:26
Jeg pleier steke de i stekepanna. De blir ikke helt gjennomstekte.
Fryser de bort. Så varmer jeg de i stekeovnen eller koker de i saus når jeg skal bruke de :)

Øystein
29-11-09, 12:47
Det hørtes jo greit ut :)
Tiner du de først da eller?

Gerd
29-11-09, 12:54
Ikke hele tiden ;)

Areola
29-11-09, 12:57
Jeg får gode resultater av å først steke de i panna til de får en god skorpe, og så la de trekke i vann med litt buljong så lenge jeg gidder, ca 8 til 10 minutter. :)

Pearl
29-11-09, 13:03
Jeg trykker de litt flate, da blir de gjennomstekte i stekepannen.