Hei
Ser de har mais kylling på tilbud på OBS neste uke til 49,90 pr kg. Er det noen som har erfaring med disse?
Elin
Smaker bedre enn "vanlig" prior stor kylling, de smaker jo lite..
Men stange og hå kylling er bedre :) De spiser mer naturlig fôr :)
Ok, må kanskje kjøpe en å prøve, jeg var kanskje litt redd maisen "ga" kyllingen litt mer kh.:)
Elin
Ok, må kanskje kjøpe en å prøve, jeg var kanskje litt redd maisen "ga" kyllingen litt mer kh.:)
Elin
Den "vanlige" kyllingen får jo hvete, bygg, havre o.l.. så det er nok ikke mer karbohydrater i den.
Min favoritt oppskift uavhengig av kylling er:
2 l vann kokes sammen med 100g salt, 3 fedd hvitløk, 2 ts timian og 2 ts estragon.
Avkjøl vannet og legg oppi kyllingen.
La ligge i kjøleskapet i 1-2 døgn før du steker kyllingen i ovnen (30min per kg)
Må prøves. men komme til å sløyfe timian. Er ikke en smak jeg klarer å venne meg til å like. Skal den bare stekes vanlig etterpå.:p Litt greit med noe variasjon, kan gå litt mye kyllingfile.
Elin
Stakkars kyllinger som blir foret sånn at de fortest mulig legger på seg.
Må prøves. men komme til å sløyfe timian. Er ikke en smak jeg klarer å venne meg til å like. Skal den bare stekes vanlig etterpå.:p Litt greit med noe variasjon, kan gå litt mye kyllingfile.
Elin
Gjør det du.. Noen liker å ha rosmarin oppi men den smaken liker ikke jeg.
Til Yrla - Kjøp holte kylling, de får vokse i naturlig tempo :)
Selv foretrekker jeg hå/stange/holte, alle "naturlige" kylinger.