Og hvordan blir den å bruke i mat etterpå evt?
Fløten blir ganske utvanna, kan du si...
Det går helt fint :) men må tines i kjøleskap!
Takk! Da ryker den store kartongen med fløte porsjonspakket i små peppes rømmedressingbokser i fryseren :) Skal på ferie og den går ut på dato i mellomtiden.
Mener jeg leste her på forumet en som puttet fløte i isbitform og frøs ned for så å bruke en og en.. Jeg har gitt opp fløte og har det kun når jeg må og belager meg på rømme ellers. De fleste oppskriftene jeg har prøvd har ingen problemer med rømme istedenfor fløte.
Du kan bruke den i mat, men den skiller seg lettere enn fersk fløte, så jeg ville anbefalt det i mat der du jevner med noe. Man får lett "fettperler" på toppen. Til krem er den selvsagt ubrukelig.
Har sett at flere har brukt fryst fløte til krem. Må bare tines i kjøleskap..
Jeg hadde gjort kort prosess og laget smør av fløta jeg, og evt frøset ned.
går fint og piske krem av frossen fløte ,men den blir ikke fult så luftig som vanlig ,men fult bruklig