Grønn nybegynner
26-01-10, 15:05
Hei!
Dette er mitt første innlegg. Og som dere kan se på nicket mitt er jeg helt blank og uerfaren når det kommer til dette med lavkarbo.
Jeg har pcos og ønsker å begynne å leve en livsstil med lite karbohydrater i hverdagen. Jeg har ikke lest noen bøker, men har fått anbefalinger om denne siden av andre på nettet.
Jeg har vært inne og lest litt på oppskrifter, men det er noe jeg lurer på. Jeg håper dere kan hjelpe meg litt?
Jeg mener å ha lest at det er bra å ha matvarer med fett i, som ikke er er "lette".
Når det står "smør", betyr det margarin, eller meierismør? Jeg pleier å bruke Melange til matlaging, og Brelett til knekkebrødene mine.. Er det greit?
Rømme. Lett rømme eller seter rømme?
Fløte. Matfløte eller kremfløte?
JBK??
Håper noen vil bruke litt av tiden sin til å hjelpe meg på min begynnelse inn i denne spennende verden :)
Dette er mitt første innlegg. Og som dere kan se på nicket mitt er jeg helt blank og uerfaren når det kommer til dette med lavkarbo.
Jeg har pcos og ønsker å begynne å leve en livsstil med lite karbohydrater i hverdagen. Jeg har ikke lest noen bøker, men har fått anbefalinger om denne siden av andre på nettet.
Jeg har vært inne og lest litt på oppskrifter, men det er noe jeg lurer på. Jeg håper dere kan hjelpe meg litt?
Jeg mener å ha lest at det er bra å ha matvarer med fett i, som ikke er er "lette".
Når det står "smør", betyr det margarin, eller meierismør? Jeg pleier å bruke Melange til matlaging, og Brelett til knekkebrødene mine.. Er det greit?
Rømme. Lett rømme eller seter rømme?
Fløte. Matfløte eller kremfløte?
JBK??
Håper noen vil bruke litt av tiden sin til å hjelpe meg på min begynnelse inn i denne spennende verden :)