Kjøpte cottage cheese i dag, og åpnet de nå. Alle tre boksene har skillt seg, dvs det ligger et lag med noe hvit flytende "oppå".
Det betyr vel at den er dårlig?
Den har alltid hatt en tørr overflate når jeg har åpnet de tidligere...
blir vel ikke noe frokost på meg i morgen tidlig da...
*leiseg*
Nei, det har vel ikke noe å si, tror jeg. Lukter de normalt? Rør de sammen, lukt og prøvesmak! De er helt sikkert fine.
Luktesans har jeg ikke, men det smakte litt rart.. Men så har jeg nettopp spist krem, så smaken er litt rar uansett... *drikkevannogløpepåkjøkkenet*
hmm.. en slags metall-aktig smak.. ikke slik som de vanligvis smaker ihvertfall.. jeg dropper det. :(
Hmm, ja... jeg ville ha droppa den. Det kan virke som om den har blitt stående for lenge i romtemperatur i butikken eller noe sånt.
Jeg har vært utsatt for det samme, smakte, men kastet det i søpla.
Ja, jeg kommer nok uansett ikke spise de nå, har jeg først fått avsmak for noe, innbiller meg at det er dårlig, så klarer jeg aldri å vende tilbake..
Håper du fant deg noe annt du kunne spise til frokost da:)
Ja, kjøpte meg cc på en annen butikk, og spiste på jobben. Det gikk det også :)
-Jeg vet dette er en gammel tråd, men itilfelle andre lurer på det samme: Det blanke som flyter på toppen hvis rømme, youghurt eller cottage cheese har stått rolig en stund er myse. Rent protein, så bare rør den nedi og spis og kos dere. (Hvis det ikke har gått et par måneder over dato, da er det ganske sikkert ikke myse.);)
-Jeg vet dette er en gammel tråd, men itilfelle andre lurer på det samme: Det blanke som flyter på toppen hvis rømme, youghurt eller cottage cheese har stått rolig en stund er myse. Rent protein, så bare rør den nedi og spis og kos dere. (Hvis det ikke har gått et par måneder over dato, da er det ganske sikkert ikke myse.);)
Enig med deg. Det skal lang tid til før både CC, fløte, rømme og creme fraiche blir dårlig. Datoen på boksene er siste salgsdato og med dagens behandlinger varer forbruksdatoen mye lenger. Stillestående kan både rømme, CC og CF skille seg, og det kan fløte også.
Bedøm gjerne etter lukt og smak, og husk at "litt" sur fløte fortsatt kan brukes i sauser og vafler.
Odde:D