Hei
Er det noen med en oppskrift på en god fiske-suppe?fant ikke så mange her inne..:)
Dette er vel mer fiskegryte. Knallgod sådan:p
1 paprika
1 purre
1 boks rekeost
1 seiblokk
1 fedd hvitløk
1 rekeboks
ca en boks fløte
godt med basilikum
salt og pepper etter smak
Stek grønnsakene blanke, legg i kjele, del fisken i 4 biter og legg oppå, hell fløte til over fisken, ha i krydder, kok til fisken er ferdig og det har blitt litt tykelse på sausen, rør forsiktig mellom fiskestykkene innimellom.
Mot slutten rør forsiktig inn rekeosten og ha i rekene tilslutt. De må ikke koke da blir de seige
NAM NAM
Tuuusen takk Distrea:)
Den hørtes døds-god ut!!det blir middagen imorgen.
:klem:
Tuuusen takk Distrea:)
Den hørtes døds-god ut!!det blir middagen imorgen.
:klem:
Glad for å hjelpe... håper den smaker! :klem:
[quote=Distrea;343621]Dette er vel mer fiskegryte. Knallgod sådan:p
Denn fiskegryta skal jeg jammen lage en gang, så sikklig god ut:)
Anbefales:) Det var nydelig,slengte oppi litt sopp også.
Denne må dere prøve!
Anbefales:) Det var nydelig,slengte oppi litt sopp også.
Denne må dere prøve!
Så fint da!... fikk lyst på jeg også... men nei da! her er det ingen melkeprodukter om dagen. Og det går såååå bra:D
Jeg tror jeg er forelsket i Distrea.
Jeg tror jeg er forelsket i Distrea.
Men Iset da, er ikke du gift? :eek: :lol: :lol:
Jo, men man får da kikke litt på menyen fordet, så lenge man spiser hjemme. :snøft:
hehehe.... helt greit det Iset :p
Noen som vet antall karber i denne suppen?
Noen som vet antall karber i denne suppen?
fløten blir ca 9 karbo
Rekeosten er 0 karbo
Fisken er 0 karbo
ett fedd hvitløk 1 karbo
Purre er 1,6 pr 100 g, så da er dat bare å veie purra
Paprika er 5,2 pr 100 g, veie den også
Da er det ti karbo pluss det du regner ut i grønnsakene, jeg har ikke noe her så jeg får ikke veid.
Lykke til, Dette smaker NAM :D
Dette er vel mer fiskegryte. Knallgod sådan:p
1 paprika
1 purre
1 boks rekeost
1 seiblokk
1 fedd hvitløk
1 rekeboks
ca en boks fløte
godt med basilikum
salt og pepper etter smak
Stek grønnsakene blanke, legg i kjele, del fisken i 4 biter og legg oppå, hell fløte til over fisken, ha i krydder, kok til fisken er ferdig og det har blitt litt tykelse på sausen, rør forsiktig mellom fiskestykkene innimellom.
Mot slutten rør forsiktig inn rekeosten og ha i rekene tilslutt. De må ikke koke da blir de seige
NAM NAM
Prøvde denne og den var god, men etterkvart litt voldsomt med reke og fiskesmak. lika best fisken min "plain" med noko attåt ;)
eg modifiserte denne litt. samma framgangmåte fram til fisken. då hadde eg oppi en halv grilla kylling (kjøtt plukka av fra bein). en god dæsj karri og basilikum. litt over en boks fløte. en pk baconost (smøreost fra kawli).
det var skikkelig snadder!! minne meg om kylling bali gryta fra toro som eg en gong åt.