Areola
03-06-08, 23:07
Jeg har prøvd og feilet - igjen.
Kjøpte fläskfärs i sverige i helga, og skulle endelig lage medisterkaker, noe jeg elsker over alt på jord. De ferdige fra butikken er jo karbo-bomber, så de går jo ikke ann...
Men igjen ble de kjempetørre og ikke som medisterkaker i det hele tatt.. mye grovere..:hylgrine:
Jeg prøvde å følge en oppskrift herfra, ble vel 500 g fläskfärs, salt, ett egg, og rundt 2 dl fløte (sikkert litt for mye?) også krydder.
Så slo det meg - er det kanskje ikke fläskfärs jeg skal bruke? Har jeg misforstått helt?
Det er de kjempefine kakene jeg er ute etter, de som er kjempe"myke" og årntli skorpe. sånne man får til jul.. :ja:
Noe som vet noe?
Kjøpte fläskfärs i sverige i helga, og skulle endelig lage medisterkaker, noe jeg elsker over alt på jord. De ferdige fra butikken er jo karbo-bomber, så de går jo ikke ann...
Men igjen ble de kjempetørre og ikke som medisterkaker i det hele tatt.. mye grovere..:hylgrine:
Jeg prøvde å følge en oppskrift herfra, ble vel 500 g fläskfärs, salt, ett egg, og rundt 2 dl fløte (sikkert litt for mye?) også krydder.
Så slo det meg - er det kanskje ikke fläskfärs jeg skal bruke? Har jeg misforstått helt?
Det er de kjempefine kakene jeg er ute etter, de som er kjempe"myke" og årntli skorpe. sånne man får til jul.. :ja:
Noe som vet noe?