I dag har jeg hatt asparges og minimais til middag.Positivt overrasket ettersom jeg ikke trodde jeg likte verken det ene eller det andre.
Jeg bare dampet de uten noe som helt annet dilldall. Hva annet kan kan man gjøre med de? Hva passer de kjempebra som tilbehør til?
I dag har jeg hatt asparges og minimais til middag.Positivt overrasket ettersom jeg ikke trodde jeg likte verken det ene eller det andre.
Jeg bare dampet de uten noe som helt annet dilldall. Hva annet kan kan man gjøre med de? Hva passer de kjempebra som tilbehør til?
Asparges pleier jeg å steke i smør i panna. Minimais blir rent godteri stekt og surret i fløte og krydder :sikle:
Minimais liker jeg ikke noe særlig. Asparges er jeg veldig glad i, og vi spiser det myye om sommeren. Da steker vi den lett i masse smør i stekepanne, legger den på et fat og har over mykt smør så det smelter, drysser over salt og pepper og en god del revet parmesan og voila. :sikle:
Asparges slik:
http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=294&pictureid=1727
Minimais i salaten eller som varmt eller kaldt tilbehør til maten
Ferskenbeinet
26-07-10, 17:41
om det er ferske minimaiser liker jeg de veldig godt i salat, syns ikke noe om minimais på boks... Asparges har jeg enda til gode å oppdage skikkelig...