Veteropaten
13-08-10, 12:24
Hei dere proffe bakere!
HJELP
Nå har jeg bakt 2 forskjellige brød jeg har funnet oppskrift på her inne, Først Karin sitt (tror jeg det var, lenge siden jeg fant oppskriften) og nå Nabobrødet.
Jeg var ikke helt overbevist om smaken på nabobrødet, men det er sikkert soyasmaken jeg bare må bli vant til. Har tenkt å prøve med myseprotein en annen gang, må bare bruke opp en del av det andre først så det ikke blir stående.
Problemet er: De blir så innmari kompakte og harde. Det er ikke noe luft i dem i det hele tatt. Er det meningen?
Hjelper det om deigen får stå å heve? I såfall hvor lenge?
Eventuelt tar jeg imot tips om andre oppskrifter som faktisk hever litt/ikke er så kompakte med takk.
Vil så gjerne ha ett godt brød... :o
HJELP
Nå har jeg bakt 2 forskjellige brød jeg har funnet oppskrift på her inne, Først Karin sitt (tror jeg det var, lenge siden jeg fant oppskriften) og nå Nabobrødet.
Jeg var ikke helt overbevist om smaken på nabobrødet, men det er sikkert soyasmaken jeg bare må bli vant til. Har tenkt å prøve med myseprotein en annen gang, må bare bruke opp en del av det andre først så det ikke blir stående.
Problemet er: De blir så innmari kompakte og harde. Det er ikke noe luft i dem i det hele tatt. Er det meningen?
Hjelper det om deigen får stå å heve? I såfall hvor lenge?
Eventuelt tar jeg imot tips om andre oppskrifter som faktisk hever litt/ikke er så kompakte med takk.
Vil så gjerne ha ett godt brød... :o