View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter
Sider :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
- Gram til dl (15 replies)
- Snart bursdag, forslag til kaker? (4 replies)
- Steke biffen i ovnen? (4 replies)
- Posesupper og sauser fra TORO osv... (1 replies)
- Lager du sodd? (5 replies)
- Type smør på høykarbo? (4 replies)
- Kesam med vanilje? (6 replies)
- Vin i mat (4 replies)
- Sukrin melis (2 replies)
- Innhold i Allroundkrydder (1 replies)
- Lavkarbo nachos? Alternativ? (5 replies)
- Rømmevafler? (11 replies)
- Koke suppe på nakkekoteletter? (5 replies)
- Glutenfritt mel fra Semper (2 replies)
- Noe ala pitabrød? (6 replies)
- Da har jeg akkurat stekt lavkarbovafler (1 replies)
- Hva bruker dere Cocosa til? (3 replies)
- Hva skal jeg bruke 2 bokser creme fraiche til? (9 replies)
- Oppskrift på noen slags muffins med egg og philadelfia (finner den ikke) (11 replies)
- Atkins-produkter (9 replies)
- Type kokosolje? (6 replies)
- Innspill på salaten min (8 replies)
- Fruktkjernemel? (4 replies)
- A-VITAMIN / Okselever (1 replies)
- Merkelig innhold i oppskrifter (2 replies)
- Blomkålsalat (4 replies)
- Er fisk billigere enn kjøtt? (2 replies)
- Slankekjøttkaker oppskrift (1 replies)
- Grateng med grønnsaksblanding, fløte og koteletter? (1 replies)
- Soyaprotein.. hva lager jeg? (1 replies)
- Lavkarbo uten melk, mel og egg (1 replies)
- God Morgen, Norge, lavkarbobrød (5 replies)
- Varer i Sverige (4 replies)
- Stevia vs sukrin (8 replies)
- Sliter med å finne syltetøy! (20 replies)
- Cocosa (2 replies)
- Hvordan lager dere wraps med lavkarbo? (11 replies)
- Sjokolade (5 replies)
- Pålegg (14 replies)
- Søtning... (15 replies)
- Nytt lavkarbobrød i butikken med 4 karber per 100g (40 replies)
- Hjemmelaget vaniljesukker - hvordan lage? (1 replies)
- Fedons franske sjokoladekake (5 replies)
- Knekkebrød (5 replies)
- Jeg trenger litt bakehjelp (3 replies)
- Hvordan pynter du lavkarbo bløtkake? (10 replies)
- Sjokoladekrem til muffins? (10 replies)
- Aubergine i lasagne? (3 replies)
- Karbohydratinnhold i JBK? (4 replies)
- Flintsteik (hvordan tilberede?) (3 replies)
- Leter etter en oppskrift på bearnaise-saus (4 replies)
- Har så lyst å lage en sjokoladekake, men kan jeg erstatte mel med bakemiks? (4 replies)
- Brødet faller frahverandre (2 replies)
- Softis fra DiplomIs (8 replies)
- 17.mai kake? (0 replies)
- Mandelmel - karboinnhold (0 replies)
- Kruskakli eller hvetekli? (6 replies)
- Liker dere eggemelk? (17 replies)
- Hvor mange vaniljedråper tilsvarer 1 ts vaniljesukker? (1 replies)
- Revet kokos = kokosmasse? (1 replies)
- Brød, endre oppskrift? (0 replies)
- Pølsemat som er (ordentlig) lavkarbo (14 replies)
- Sjokolade uten tilsatt sukker (16 replies)
- Atkins Musli (4 replies)
- Kunstig sukker lagres som vanlig sukker av kroppen? (1 replies)
- Kjekssjokolade (1 replies)
- Tips til grønnsaksgarnityr (6 replies)
- Bruke eggehvitene til hva? (2 replies)
- Sjokolade proteinpulver. Tips? (14 replies)
- Cocosa/kokosfett (8 replies)
- Kjøttdeig? (2 replies)
- Gelé uten sukker. Hvor? (24 replies)
- Soyamel/soyaprotein (1 replies)
- Sjokoladeostekake (5 replies)
- Lavkarbobrød uten egg? Evt med 1-2... Eggeallergi (5 replies)
- Har noen oppskrift på sorbet med fun saft? (0 replies)
- Pizzabunnoppskrift? (Ketosevennlig) (12 replies)
- Karbs i hjemmelaget brød for mye? (3 replies)
- Rugsprø? (6 replies)
- Sommerkoteletter (1 replies)
- Monin sukkerfri-sirup (Trondheim) (3 replies)
- Läkerol pastiller vs store IFA (1 replies)
- Fiskeboller i fløte? (5 replies)
- Karbohydrater i mandler 8,5 eller 5,6? (4 replies)
- Dreamfields pasta - bare 5g karbo per porsjon? (1 replies)
- Endel spørsmål om noen produkter (3 replies)
- Forespørsel: punsj? (3 replies)
- Marinert ost (20 replies)
- eggemelk/stevia (2 replies)
- Goudaost? (5 replies)
- Pisking av egg og fløte med sukrin? (8 replies)
- Kan jeg bruke brødbakemaskinen til noe? (4 replies)
- Oppskrift på Funlightgele? (5 replies)
- Sunt og Grovt (3 replies)
- Bremykt og flott matfett? (3 replies)
- Karb i italiensk salat (9 replies)
- Mandelmel (3 replies)
- Cocosa i kaffen (8 replies)
- Hjelp! Skal ha middagsgjester i dag (3 replies)
- Tips med nøttebunn? (10 replies)
- Lavkarbopølser på mega? (0 replies)
- Oppskrifter med Hi-Maize? (1 replies)
- Posesupper... (3 replies)
- Ferdige lavkarbobrød til barn (12 replies)
- Soyaburgere/Vegetarburgere? (0 replies)
- Lage pasta av proteinpulver ? (1 replies)
- Pølsebrød? (2 replies)
- Tacosalat? (7 replies)
- Kan jeg spise fløte, kremfløte? (13 replies)
- Fiberhusk? (3 replies)
- Noen som har smakt disse? (Atkinspasta) (3 replies)
- Godt lavkarbobrød? (9 replies)
- Cocosa extra virgin? (3 replies)
- Hva er egentlig forskjell på mettet og umettet fett? (3 replies)
- To spennende typer Cavaliér-sjokolader (10 replies)
- Partystopper? (5 replies)
- Bakepulver ... Partystopper? (0 replies)
- God hamburgeroppskrift? (3 replies)
- Regnet riktig med karboinnhold? (2 replies)
- Jeg må spise mer fett ... (7 replies)
- Påskemat? Helst vegetaroppskrifter! (4 replies)
- Carbquik som eneste mel? (2 replies)
- Lage egen lavkarbopasta (0 replies)
- Eggallergi (1 replies)
- Alternativ til kjeks? (7 replies)
- Hvor finner jeg sjokolade med 86% kakaoinnhold? (19 replies)
- Hvor finner jeg KiMs Baconsnacks? (7 replies)
- Bruksområder for mandelmelk (2 replies)
- Grille ribbe? (1 replies)
- Erstatning for maizena (6 replies)
- Røkelaks uten sukker - hvilke merker? (9 replies)
- Hva er lurt å handle i Sverige? (8 replies)
- Holdbarhet frøknekkebrød (6 replies)
- Hjelp til lettvint og rask lavkarbomiddag? (9 replies)
- Svensk fløte? (4 replies)
- Gula Java (1 replies)
- Sukrinmelis? (7 replies)
- Trenger hjelp til påskedesserter (4 replies)
- Fajitas (5 replies)
- Lavkarbobrød og karbohydrater (4 replies)
- Hva kan jeg bruke massevis av eggeplommer til? (7 replies)
- Smak i sjokoladetrøfler? (11 replies)
- Tacoskjellerstatning (8 replies)
- Pofiber og Fibrex (7 replies)
- Trenger forslag til dessert (0 replies)
- Sukkerfritt smågodt fra Sverige (5 replies)
- Hvordan tilbereder man kalvesteik? (4 replies)
- Soyamel (5 replies)
- Soyaprotein VS bakemix/bakepro (1 replies)
- Mandelmel vs malte mandler (3 replies)
- Hvis du hadde bursdag … (7 replies)
- Saus (1 replies)
- Rullekake med Sukrin og Hi-maize (0 replies)
- Kruskakli? (0 replies)
- Peanøttsmør (6 replies)
- Shake (0 replies)
- Delfiafett? (1 replies)
- Alternative bakevarer (0 replies)
- Brød uten egg (0 replies)
- Grønn te (3 replies)
- Aargh! Hvordan unngå "klisteregg"? (20 replies)
- Oppbevaring av lunsj på jobben (8 replies)
- Sjokolade proteinpulver (4 replies)
- Sjokoladekake fra funksjonellmat.no (0 replies)
- Ketolyse bakemix? (3 replies)
- Kanelboller/muffins ? (4 replies)
- Kullsyreholdig vann med smak - hvilke merker er ok å drikke? (3 replies)
- Rømmegrøt på ketolyse (1 replies)
- Kan jeg spise erythritol (sukrin) i ketosefasen? (11 replies)
- Ketjap woksaus? (7 replies)
- Hva skal jeg servere til lunsj til 13-14 pers? (9 replies)
- Ketolyse bakemix og Dalblads BakePro?? (4 replies)
- Sukrinmelis? (5 replies)
- Hvor er kjeksoppskriften jeg så? (5 replies)
- Angående sukrin (7 replies)
- Tacoschell får du kjøpt... (0 replies)
- Glutenintoleranse (0 replies)
- Onos sukkerfritt og lavkalori jordbærsyltetøy (3 replies)
- Sett på sjokolade, og kjøpt inn noe godt (0 replies)
- Atkins Cuisine All Purpose Baking Mix (7 replies)
- Bearnaisesaus uten egg? (3 replies)
- Forslag til turmat? (13 replies)
- Cocosa i iskrem? (0 replies)
- Hvordan tilberede svinebogstek? (6 replies)
- Pigs in a blanket - Innbakte pølser? (2 replies)
- Noen som har oppskrift på lyst brød? (5 replies)
- Gluten i kruskakli, havremel og JBKM? (3 replies)
- Pavlova? (6 replies)
- Useparert melk (6 replies)
- Sjokoladeprinsen (15 replies)
- Kikertmel eller hommosmel på arabisk (9 replies)
- Hvordan smaker aubergine? (3 replies)
- Hvilken sjokolade skal man velge? (15 replies)
- Innhold i kaviar, i prosent? (1 replies)
- Løk (6 replies)
- Plamil's sjokolade (3 replies)
- Har kjøpt FEIL Atkinsbarer! MED sukker (15 replies)
- Angående maltitol (4 replies)
- Tacolefser. Oppskrift, anyone? (7 replies)
- Kjeks fra sukkerfritt? (8 replies)
- Noen som vet noe om gresskarkjerne olje? (0 replies)
- Heistad syltetøy? (20 replies)
- Skåldede mandler (3 replies)
- Kremost i matlaging? (4 replies)
- Hva er alt vi kan bake med? (3 replies)
- Freia kakao? (2 replies)
- Noen som har forsøkt sellerirot i moussaka/lasagne? (13 replies)
- Hvordan spise mest mulig rent? (5 replies)
- Har noen prøvd Miracle Noodle Shirataki Pasta? (9 replies)
- Bakepro? (1 replies)
- Digestive (3 replies)
- Kan jeg bake med soyaprotein? (5 replies)
- Fiberrik - ikke lav GI lenger? (2 replies)
- Rimmad sidfläsk (3 replies)
- Kjøpe sukkerfri og lavkarbo sjokolade (4 replies)
- Kan noen hjelpe med en SKIKKELIG god kakeoppskrift? (22 replies)
- Hvordan finne karboinnhold i disse? (14 replies)
- Karber i JBKM og sukrin? (2 replies)
- Regne ut kalorier i sukkerfritt (8 replies)
- Konsistens på hjemmelaget is (11 replies)
- Dr Oetker vaniljearoma (7 replies)
- Atkins pasta (1 replies)
- Hva skal jeg lage til venninnekvelden? (9 replies)
- Eggemelk? (1 replies)
- Sukkerfri gele (merke jell-o, kjøpt i Sverige) (1 replies)
- Potetmoserstatning (1 replies)
- Canderel (1 replies)
- Lavkarbobrød med creme fraiche eller CC? (8 replies)
- Hjelp, forslag til smoothie som gubben vil drikke? (11 replies)
- Bremykt vs brelett (9 replies)
- Corned beef (2 replies)
- Pålegg? (12 replies)
- Saus til koteletter (6 replies)
- Sukkerfri gele - Confecta (selges) (2 replies)
- Klissete brød (3 replies)
- Er aubergine sunt? (6 replies)
- Lage sjokolade selv... (3 replies)
- Kombinasjonen "fest" og "lavkarbo"? (5 replies)
- Hvordan regne karbo i sukkerfri sjokolade? (3 replies)
- Oppskrifter med proteinpulver? (2 replies)
- Agar agar (4 replies)
- Er det mulig at det kun er 4,9 g fett i gravet laks? (1 replies)
- Buljong og karbo (5 replies)
- Glutenmel (0 replies)
- Fanta Zero (3 replies)
- Sukkerfri sjokolade (8 replies)
- Fun saft? (7 replies)
- Spørsmål om sukkerfri baking (2 replies)
- Mat i forbindelse med pendling (9 replies)
- Tyrkisk yougurt … Brukes til hva? (3 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.