View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

  1. Gram til dl (15 replies)
  2. Snart bursdag, forslag til kaker? (4 replies)
  3. Steke biffen i ovnen? (4 replies)
  4. Posesupper og sauser fra TORO osv... (1 replies)
  5. Lager du sodd? (5 replies)
  6. Type smør på høykarbo? (4 replies)
  7. Kesam med vanilje? (6 replies)
  8. Vin i mat (4 replies)
  9. Sukrin melis (2 replies)
  10. Innhold i Allroundkrydder (1 replies)
  11. Lavkarbo nachos? Alternativ? (5 replies)
  12. Rømmevafler? (11 replies)
  13. Koke suppe på nakkekoteletter? (5 replies)
  14. Glutenfritt mel fra Semper (2 replies)
  15. Noe ala pitabrød? (6 replies)
  16. Da har jeg akkurat stekt lavkarbovafler (1 replies)
  17. Hva bruker dere Cocosa til? (3 replies)
  18. Hva skal jeg bruke 2 bokser creme fraiche til? (9 replies)
  19. Oppskrift på noen slags muffins med egg og philadelfia (finner den ikke) (11 replies)
  20. Atkins-produkter (9 replies)
  21. Type kokosolje? (6 replies)
  22. Innspill på salaten min (8 replies)
  23. Fruktkjernemel? (4 replies)
  24. A-VITAMIN / Okselever (1 replies)
  25. Merkelig innhold i oppskrifter (2 replies)
  26. Blomkålsalat (4 replies)
  27. Er fisk billigere enn kjøtt? (2 replies)
  28. Slankekjøttkaker oppskrift (1 replies)
  29. Grateng med grønnsaksblanding, fløte og koteletter? (1 replies)
  30. Soyaprotein.. hva lager jeg? (1 replies)
  31. Lavkarbo uten melk, mel og egg (1 replies)
  32. God Morgen, Norge, lavkarbobrød (5 replies)
  33. Varer i Sverige (4 replies)
  34. Stevia vs sukrin (8 replies)
  35. Sliter med å finne syltetøy! (20 replies)
  36. Cocosa (2 replies)
  37. Hvordan lager dere wraps med lavkarbo? (11 replies)
  38. Sjokolade (5 replies)
  39. Pålegg (14 replies)
  40. Søtning... (15 replies)
  41. Nytt lavkarbobrød i butikken med 4 karber per 100g (40 replies)
  42. Hjemmelaget vaniljesukker - hvordan lage? (1 replies)
  43. Fedons franske sjokoladekake (5 replies)
  44. Knekkebrød (5 replies)
  45. Jeg trenger litt bakehjelp (3 replies)
  46. Hvordan pynter du lavkarbo bløtkake? (10 replies)
  47. Sjokoladekrem til muffins? (10 replies)
  48. Aubergine i lasagne? (3 replies)
  49. Karbohydratinnhold i JBK? (4 replies)
  50. Flintsteik (hvordan tilberede?) (3 replies)
  51. Leter etter en oppskrift på bearnaise-saus (4 replies)
  52. Har så lyst å lage en sjokoladekake, men kan jeg erstatte mel med bakemiks? (4 replies)
  53. Brødet faller frahverandre (2 replies)
  54. Softis fra DiplomIs (8 replies)
  55. 17.mai kake? (0 replies)
  56. Mandelmel - karboinnhold (0 replies)
  57. Kruskakli eller hvetekli? (6 replies)
  58. Liker dere eggemelk? (17 replies)
  59. Hvor mange vaniljedråper tilsvarer 1 ts vaniljesukker? (1 replies)
  60. Revet kokos = kokosmasse? (1 replies)
  61. Brød, endre oppskrift? (0 replies)
  62. Pølsemat som er (ordentlig) lavkarbo (14 replies)
  63. Sjokolade uten tilsatt sukker (16 replies)
  64. Atkins Musli (4 replies)
  65. Kunstig sukker lagres som vanlig sukker av kroppen? (1 replies)
  66. Kjekssjokolade (1 replies)
  67. Tips til grønnsaksgarnityr (6 replies)
  68. Bruke eggehvitene til hva? (2 replies)
  69. Sjokolade proteinpulver. Tips? (14 replies)
  70. Cocosa/kokosfett (8 replies)
  71. Kjøttdeig? (2 replies)
  72. Gelé uten sukker. Hvor? (24 replies)
  73. Soyamel/soyaprotein (1 replies)
  74. Sjokoladeostekake (5 replies)
  75. Lavkarbobrød uten egg? Evt med 1-2... Eggeallergi (5 replies)
  76. Har noen oppskrift på sorbet med fun saft? (0 replies)
  77. Pizzabunnoppskrift? (Ketosevennlig) (12 replies)
  78. Karbs i hjemmelaget brød for mye? (3 replies)
  79. Rugsprø? (6 replies)
  80. Sommerkoteletter (1 replies)
  81. Monin sukkerfri-sirup (Trondheim) (3 replies)
  82. Läkerol pastiller vs store IFA (1 replies)
  83. Fiskeboller i fløte? (5 replies)
  84. Karbohydrater i mandler 8,5 eller 5,6? (4 replies)
  85. Dreamfields pasta - bare 5g karbo per porsjon? (1 replies)
  86. Endel spørsmål om noen produkter (3 replies)
  87. Forespørsel: punsj? (3 replies)
  88. Marinert ost (20 replies)
  89. eggemelk/stevia (2 replies)
  90. Goudaost? (5 replies)
  91. Pisking av egg og fløte med sukrin? (8 replies)
  92. Kan jeg bruke brødbakemaskinen til noe? (4 replies)
  93. Oppskrift på Funlightgele? (5 replies)
  94. Sunt og Grovt (3 replies)
  95. Bremykt og flott matfett? (3 replies)
  96. Karb i italiensk salat (9 replies)
  97. Mandelmel (3 replies)
  98. Cocosa i kaffen (8 replies)
  99. Hjelp! Skal ha middagsgjester i dag (3 replies)
  100. Tips med nøttebunn? (10 replies)
  101. Lavkarbopølser på mega? (0 replies)
  102. Oppskrifter med Hi-Maize? (1 replies)
  103. Posesupper... (3 replies)
  104. Ferdige lavkarbobrød til barn (12 replies)
  105. Soyaburgere/Vegetarburgere? (0 replies)
  106. Lage pasta av proteinpulver ? (1 replies)
  107. Pølsebrød? (2 replies)
  108. Tacosalat? (7 replies)
  109. Kan jeg spise fløte, kremfløte? (13 replies)
  110. Fiberhusk? (3 replies)
  111. Noen som har smakt disse? (Atkinspasta) (3 replies)
  112. Godt lavkarbobrød? (9 replies)
  113. Cocosa extra virgin? (3 replies)
  114. Hva er egentlig forskjell på mettet og umettet fett? (3 replies)
  115. To spennende typer Cavaliér-sjokolader (10 replies)
  116. Partystopper? (5 replies)
  117. Bakepulver ... Partystopper? (0 replies)
  118. God hamburgeroppskrift? (3 replies)
  119. Regnet riktig med karboinnhold? (2 replies)
  120. Jeg må spise mer fett ... (7 replies)
  121. Påskemat? Helst vegetaroppskrifter! (4 replies)
  122. Carbquik som eneste mel? (2 replies)
  123. Lage egen lavkarbopasta (0 replies)
  124. Eggallergi (1 replies)
  125. Alternativ til kjeks? (7 replies)
  126. Hvor finner jeg sjokolade med 86% kakaoinnhold? (19 replies)
  127. Hvor finner jeg KiMs Baconsnacks? (7 replies)
  128. Bruksområder for mandelmelk (2 replies)
  129. Grille ribbe? (1 replies)
  130. Erstatning for maizena (6 replies)
  131. Røkelaks uten sukker - hvilke merker? (9 replies)
  132. Hva er lurt å handle i Sverige? (8 replies)
  133. Holdbarhet frøknekkebrød (6 replies)
  134. Hjelp til lettvint og rask lavkarbomiddag? (9 replies)
  135. Svensk fløte? (4 replies)
  136. Gula Java (1 replies)
  137. Sukrinmelis? (7 replies)
  138. Trenger hjelp til påskedesserter (4 replies)
  139. Fajitas (5 replies)
  140. Lavkarbobrød og karbohydrater (4 replies)
  141. Hva kan jeg bruke massevis av eggeplommer til? (7 replies)
  142. Smak i sjokoladetrøfler? (11 replies)
  143. Tacoskjellerstatning (8 replies)
  144. Pofiber og Fibrex (7 replies)
  145. Trenger forslag til dessert (0 replies)
  146. Sukkerfritt smågodt fra Sverige (5 replies)
  147. Hvordan tilbereder man kalvesteik? (4 replies)
  148. Soyamel (5 replies)
  149. Soyaprotein VS bakemix/bakepro (1 replies)
  150. Mandelmel vs malte mandler (3 replies)
  151. Hvis du hadde bursdag … (7 replies)
  152. Saus (1 replies)
  153. Rullekake med Sukrin og Hi-maize (0 replies)
  154. Kruskakli? (0 replies)
  155. Peanøttsmør (6 replies)
  156. Shake (0 replies)
  157. Delfiafett? (1 replies)
  158. Alternative bakevarer (0 replies)
  159. Brød uten egg (0 replies)
  160. Grønn te (3 replies)
  161. Aargh! Hvordan unngå "klisteregg"? (20 replies)
  162. Oppbevaring av lunsj på jobben (8 replies)
  163. Sjokolade proteinpulver (4 replies)
  164. Sjokoladekake fra funksjonellmat.no (0 replies)
  165. Ketolyse bakemix? (3 replies)
  166. Kanelboller/muffins ? (4 replies)
  167. Kullsyreholdig vann med smak - hvilke merker er ok å drikke? (3 replies)
  168. Rømmegrøt på ketolyse (1 replies)
  169. Kan jeg spise erythritol (sukrin) i ketosefasen? (11 replies)
  170. Ketjap woksaus? (7 replies)
  171. Hva skal jeg servere til lunsj til 13-14 pers? (9 replies)
  172. Ketolyse bakemix og Dalblads BakePro?? (4 replies)
  173. Sukrinmelis? (5 replies)
  174. Hvor er kjeksoppskriften jeg så? (5 replies)
  175. Angående sukrin (7 replies)
  176. Tacoschell får du kjøpt... (0 replies)
  177. Glutenintoleranse (0 replies)
  178. Onos sukkerfritt og lavkalori jordbærsyltetøy (3 replies)
  179. Sett på sjokolade, og kjøpt inn noe godt (0 replies)
  180. Atkins Cuisine All Purpose Baking Mix (7 replies)
  181. Bearnaisesaus uten egg? (3 replies)
  182. Forslag til turmat? (13 replies)
  183. Cocosa i iskrem? (0 replies)
  184. Hvordan tilberede svinebogstek? (6 replies)
  185. Pigs in a blanket - Innbakte pølser? (2 replies)
  186. Noen som har oppskrift på lyst brød? (5 replies)
  187. Gluten i kruskakli, havremel og JBKM? (3 replies)
  188. Pavlova? (6 replies)
  189. Useparert melk (6 replies)
  190. Sjokoladeprinsen (15 replies)
  191. Kikertmel eller hommosmel på arabisk (9 replies)
  192. Hvordan smaker aubergine? (3 replies)
  193. Hvilken sjokolade skal man velge? (15 replies)
  194. Innhold i kaviar, i prosent? (1 replies)
  195. Løk (6 replies)
  196. Plamil's sjokolade (3 replies)
  197. Har kjøpt FEIL Atkinsbarer! MED sukker (15 replies)
  198. Angående maltitol (4 replies)
  199. Tacolefser. Oppskrift, anyone? (7 replies)
  200. Kjeks fra sukkerfritt? (8 replies)
  201. Noen som vet noe om gresskarkjerne olje? (0 replies)
  202. Heistad syltetøy? (20 replies)
  203. Skåldede mandler (3 replies)
  204. Kremost i matlaging? (4 replies)
  205. Hva er alt vi kan bake med? (3 replies)
  206. Freia kakao? (2 replies)
  207. Noen som har forsøkt sellerirot i moussaka/lasagne? (13 replies)
  208. Hvordan spise mest mulig rent? (5 replies)
  209. Har noen prøvd Miracle Noodle Shirataki Pasta? (9 replies)
  210. Bakepro? (1 replies)
  211. Digestive (3 replies)
  212. Kan jeg bake med soyaprotein? (5 replies)
  213. Fiberrik - ikke lav GI lenger? (2 replies)
  214. Rimmad sidfläsk (3 replies)
  215. Kjøpe sukkerfri og lavkarbo sjokolade (4 replies)
  216. Kan noen hjelpe med en SKIKKELIG god kakeoppskrift? (22 replies)
  217. Hvordan finne karboinnhold i disse? (14 replies)
  218. Karber i JBKM og sukrin? (2 replies)
  219. Regne ut kalorier i sukkerfritt (8 replies)
  220. Konsistens på hjemmelaget is (11 replies)
  221. Dr Oetker vaniljearoma (7 replies)
  222. Atkins pasta (1 replies)
  223. Hva skal jeg lage til venninnekvelden? (9 replies)
  224. Eggemelk? (1 replies)
  225. Sukkerfri gele (merke jell-o, kjøpt i Sverige) (1 replies)
  226. Potetmoserstatning (1 replies)
  227. Canderel (1 replies)
  228. Lavkarbobrød med creme fraiche eller CC? (8 replies)
  229. Hjelp, forslag til smoothie som gubben vil drikke? (11 replies)
  230. Bremykt vs brelett (9 replies)
  231. Corned beef (2 replies)
  232. Pålegg? (12 replies)
  233. Saus til koteletter (6 replies)
  234. Sukkerfri gele - Confecta (selges) (2 replies)
  235. Klissete brød (3 replies)
  236. Er aubergine sunt? (6 replies)
  237. Lage sjokolade selv... (3 replies)
  238. Kombinasjonen "fest" og "lavkarbo"? (5 replies)
  239. Hvordan regne karbo i sukkerfri sjokolade? (3 replies)
  240. Oppskrifter med proteinpulver? (2 replies)
  241. Agar agar (4 replies)
  242. Er det mulig at det kun er 4,9 g fett i gravet laks? (1 replies)
  243. Buljong og karbo (5 replies)
  244. Glutenmel (0 replies)
  245. Fanta Zero (3 replies)
  246. Sukkerfri sjokolade (8 replies)
  247. Fun saft? (7 replies)
  248. Spørsmål om sukkerfri baking (2 replies)
  249. Mat i forbindelse med pendling (9 replies)
  250. Tyrkisk yougurt … Brukes til hva? (3 replies)