Hva bruker du i? Jeg tenker kjøttboller, kjøtt og sellerirot. Noen flere forslag? Er litt redd for gulrøtter...
Hva bruker du i? Jeg tenker kjøttboller, kjøtt og sellerirot. Noen flere forslag? Er litt redd for gulrøtter...
Purre, kålrot, selleristang, hodekål, persillerot.
Jeg kjøper sodd...
Dvs vanligvis er det noen andre som kjøper sodd...
Men utrolig kjekt når man har delvis trønderfamilie og mye av den...
Jeg kjøper sodd...
Dvs vanligvis er det noen andre som kjøper sodd...
Men utrolig kjekt når man har delvis trønderfamilie og mye av den...
Men er det ikke altfor mye karber i bollene?
Jo, men et måltid innimellom tåler jeg, og jeg er mer bekymret for om jeg klarer å slutte med gulerøtter i søet....
Når man har vært uten lenge smaker de som sukkertøy...:o
Og jeg synes at Innherredssodd er best av de ferdige, har ikke sjekket karbo-innholdet fordi min sambo er den som reagerer sterkest av oss og han tåler den..